Grimjaur Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 А аз смятам в момента да се изсера като цигански кон на задръстено кръстовище... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Ей тва да не минеш през полянка или някоя прашна пътека в Пловдив.Или ще набараш някое къче лайно или 2-3 бабини зъба по задната гума. ПС:Отивам да ям отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Няма такова нещо като "срамни устни". Има устни и божествени устни. .....Както и провиснали такива (пет пръста) Няма нищо по-хубаво от кардамоново кафе за събуждане - изсираш се леко и ти остава хубав дъх в устата..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Кой ще иде да ми купи бира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Бира преди обед? Това ми звучи като начало на запой.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Не, това е ефективна битка с жегите Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Еми аз си имам в хладилника 2 шишета още 2 има отвън.Скоро ще пийна и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Майната й на бирата, аз натиснах джина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Grimjaur,какво стана с въздържанието или и джина както и бирата не е алкохол Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Това изобщо не беше лошо. Ако и web design можеш да правиш (т.е. html building) направо да взема да ти пращам задачки... че онази дизайнерка която познавах взе че роди и сега е в мъглата... Абе дядо, аз тънкостите на WEB дизайна ще ги науча за 1 седмица и 2 проекта, но мога да правя само дизайна. Без рязането, нареждането и привеждането в HTML вид. Само дизайна в PSD файл на лейъри. Не съм сигурен какво точно ще рече html building. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Grimjaur,какво стана с въздържанието или и джина както и бирата не е алкохол Свърши Беше за определен период, да ми почине малко организма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 :punk Stoner rock/metal фуревър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Абе дядо, аз тънкостите на WEB дизайна ще ги науча за 1 седмица и 2 проекта, но мога да правя само дизайна. Без рязането, нареждането и привеждането в HTML вид. Само дизайна в PSD файл на лейъри. Не съм сигурен какво точно ще рече html building. Не е баш така. От фотошопски файл докато стане на html, css и няколко правилно изрязани картинки не е малко работата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Не е баш така. От фотошопски файл докато стане на html, css и няколко правилно изрязани картинки не е малко работата... Кое не е баш така? Аз говорех за тънкостите на Уеб дизайна като дизайн. Не за рязането и програмирането. Иначе знам, че не е малко работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Ебах тея траури, не усещат ли че вече стават смешни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Траур за кво? За тия, дето са се издавили и не ги знаят колко са ли? Интересно, как са успели да се издавят на 200-300м от брега...Това разстояние дори при водовъртежа от потъването на кораба, дори с дрехи е по силите на всеки човек с нормална физика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Мед със сини сливи на закуска... май ще пускам бомбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Траур за кво? За тия, дето са се издавили и не ги знаят колко са ли? Интересно, как са успели да се издавят на 200-300м от брега...Това разстояние дори при водовъртежа от потъването на кораба, дори с дрехи е по силите на всеки човек с нормална физика. На мен ми е интересно как са се издавили изобщо. Това е туристическо корабче. То няма особенно много затворени пространства. Всичко е навън. Качваш се на парапета и скачаш във водата. Всичко е със спасителни жилетки. Не е като да си заспал в каютата и нещо да е затиснало вратата. Направо акъла ми не го проумява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 На мен ми е интересно как са се издавили изобщо. Това е туристическо корабче. То няма особенно много затворени пространства. Всичко е навън. Качваш се на парапета и скачаш във водата. Всичко е със спасителни жилетки. Не е като да си заспал в каютата и нещо да е затиснало вратата. Направо акъла ми не го проумява. Някой друг да чува мелодииката от досиетата хикс? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Сега прочетох в BBC. Лодката се била счупила на 2?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 И аз това казвам - дори при водовъртежа от такова потъване, човек пак може да се задържи на повърхността. Друг е въпросът колко са били трезви/това го казвам от личен опит./. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 А, съвсем трети е въпросът дали след някое време из медиите няма да се просмуче информацията, че на борда е бил и еди-кое си "добре облечено величие".... Бахти, днес от лиготия и нямане какво да правя пак се зарибих на UT2K4. Предния път ме държа над половин година.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 А, съвсем трети е въпросът дали след някое време из медиите няма да се просмуче информацията, че на борда е бил и еди-кое си "добре облечено величие".... Бахти, днес от лиготия и нямане какво да правя пак се зарибих на UT2K4. Предния път ме държа над половин година.... Аз го записах преди минути! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Аз пък лъскам бастуна и чакам да стане вечер, че да тръгвам по курви.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Аз го записах преди минути! Моя е ориджинъл и си плющя из официални сървъри....... Аз пък лъскам бастуна и чакам да стане вечер, че да тръгвам по курви.... Една работа не я ли за'фанеш от сабалямта - по-добре хич не я за'фащай.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.