Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

"Те ти, булка, Спасовден ......"

"Ледът се пука, господа съдебни заседатели!"

Хайде де

Tоку що преглеждах едно блогче където е описано как се справят със задръстванията по света. Било то чрез Carpool (тоест съседи примерно да пътуват с една кола) или както беше отблеязано в друг град - завишена употреба на колите под наем.. и на едно място пише:

“Проблем се явява само атавистичното собственическо чувство на човека. Все още хората не са се научили да гледат на колите като на обикновени инструменти, уви.”

Евала! :punk

Вчера бях на кафе с едни приятели и като започнаха да говорят за коли… ама не знам си к’ъв xenon.. ама с’я.. ако била блъскана колата коя лайсна се гледала дали е крива… еди к’во си ако тракало по определен начин … с какво стъклените фарове били по-различни от пластмасовите…

:wacko:

Добре де и аз ги питам по едно време.. закакво толкова го правите на въпрос това - просто караш и толкова .. като се развали нещо - отиваш на сервиз. Когато колата започне да се разваля … тя си казва по някакъв начин и се чувства - много рядко кола се разваля без да е предупредила по един или друг начин - със леки промени на дадени параметри.

И те даже не ме разбраха какво ги питам.

Мога да се обзаложа, че съм по-добър шофьор от повечето хора които приказват само за коли и съответно се мислят за големите шофьори. Ако пък случайно ги прекъсна ще ми излезнат с култовото - ами какво? .. за компютри ли да си говорим. WTF?! аз дори имам принцип да не приказвам за работата си (тоест за компютри - тъй като в момента са ми нещо повече от хоби на практика) като съм на кафе/биричка. Може би единствено в случая когато някой ме попита нещо.

Тъй като по стечение на обстоятелствата една доста основна част от приятелите ми са именно такива автомобилни фенове, имам доста добри наблюдения.. и като цяло вече ми е скучно да излизам и да се налага да слушам за това през цялата вечер. Нямаше изобщо да го правя на въпрос ако все пак се спираха по някое време! ама то няма край!

Тъй като е лудост този post да се разбира един вид като някаква забрана за обсъждане на споменатата тема, основната ми идея е да апелирам: има и други теми за обсъждане!! (жени например :P)

Много ми е скапано.

Скапано е най-най-точната дума за състоянието ми. Писна ми от работа, лекции, контролни, нерви, грижи, проблеми, олигофрени, простаци...

Мечтая си за лято в Пловдив, из балканите, за риба, пред компютъра, в леглото...

.

..

...

.......

...........

?!?!?!?!?!?!? :blink:

Директорката ни не е нормална... Днес минава заповед:

"*Четвъртък, 10 май - неучебен, но присъствен ден. Патронен празник. Маниферстация.

**Петък, 11 май. Напълно учебен ден. С пълни часове по 40 минути. Голямото междучасие ще се проведе между 2рия и 3тия час, а след третия час всички ученици са задължени да излязат отпред пред паметника и да посрещнат с...(тържествен тон) пити... цветя... и аплодисменти... манифестациите на другите училища. След което учениците трябва да се върнат в сградата и да карат четвърти... пети... шести... и семи час, отново по 40 минути."

:blink: :angry: :angry: :wacko:

Бас, че учениците няма да се върнат в сградата...

Тея САТА хардове са голямо ******.Писна ми от 2 часа да са моткам и да немога да пордкарам един смотан Ундоус на хардо.Ръгам старата ПАТА барака и компа си бачка перфект :D

На мен пък ми мина през главата... Моон Лайт ( Moon Light ) къде учиш бе, скъпа ? И докато не си решила, че това е просто поредната загубена форум свалка да кажа, че днес си четох едни стари теми.. и в една от тях дето даже е от преди Нова година и ставаше дума за свръхестествени работи и т.н. видях, че беше казала нещо за една твоя саученичка, дето видяла дядо си (дето бил умрял де) .. та.. накратко.. бившата ми приятелка ми разказа същата история ( че се е случило на нея ) и като гледам сте един набор, та се чудя дали не учиш в Яворов ?

След една дискотека на Слънчев Бряг останах с неприятен шум в ушите, а именно досадно пищене. След ходене по доктори и лечение със съдоразширяващи за съжаление нищо не ми помогна. Дори и пробвах игло и лазертерапия. И сега си го търпя, пречи на концентрацията, дразнещо е, особено вечев- трудно заспивам. Но това не най-лошото. Казаха ми, че след време ще започне да ми намалява и слуха. За сега го приемам мъжки. И все пак ме е страх, даже много, но какво да се прави. Съдба. Знам ли и аз. Всеки си мисли :"Няма да се случи на мен.", повярвайте ми случва се. Просто си пазете слуха, това е.

След една дискотека на Слънчев Бряг останах с неприятен шум в ушите, а именно досадно пищене. След ходене по доктори и лечение със съдоразширяващи за съжаление нищо не ми помогна. Дори и пробвах игло и лазертерапия. И сега си го търпя, пречи на концентрацията, дразнещо е, особено вечев- трудно заспивам. Но това не най-лошото. Казаха ми, че след време ще започне да ми намалява и слуха. За сега го приемам мъжки. И все пак ме е страх, даже много, но какво да се прави. Съдба. Знам ли и аз. Всеки си мисли :"Няма да се случи на мен.", повярвайте ми случва се. Просто си пазете слуха, това е.
Аз това пищене в ушите го имам откакто се помня.

Свиква се. Единственото лошо нещо е, че полу-забележимо влошава възприятието на звуците, без да намалява чувствителността. Чувам си добре, просто понякога ми трябва малко повече концентрация за да разбирам на момента какво ми казват.

взаимно положение на права и равнина....

моите съболезнования :( в случая ако не си гледал,то тогава задължително да го изгелдаш-"It's all gone Pete Tong" ;)

Чудя се от слушалки можеш ли да се увредиш? Не ми пискат ушите като ги махна, но ми трябват 30-ина секунди да започна да чувам нормално силно ако някой говори до мен.

:angry:

Никой не разбира от озвучаване в България... :angry: :angry:

Curunir - може и още как.

Гадостта идва от т.нар. звуков глад... в един момент свикваш с нивото на звука и .. искаш още... а и.. евтиното винаги излиза по-скъпо:

Перфектните слушалки са такива които ти влизат плътно и ти изолират ушния канал от околната среда - има такива.. и са доста скъпички .. говоря за някви тапички - от към 1000 $ - някъде бях чел че aphex twin имал такива ;) Както и да е..

въпроса е че с евтините слушалки ... имаме кофти честотна характеристика.. най вече при басите.. и за да можем да се позабавляваме с по-брутален бас .. увеличаваме нивото на целия канал което съответно вдига средите опасно много... а знаем че ухото е най-чувствително на среди .. все пак там се намира и човешкия глас.

Общо взето - крива е работата с евтините колони по заведенията и китайските слуашчици от... дори и 20 лв. (може да звучат много за някои от вас.. еми не.. не са :))

Спокс, аз имам неврит (т'ва дето ти пищи ухото) на дясното ухо от 2 години. И още си ми пищи ама в общи линии мозъка успява да го изолира с времето и не ти прави впечатление... Но определено пищенето не изчезва... просто мозъка свиква с него. Това което мога да ти дам, като съвет за близките 6 месеца е .. гледай да оставаш на тихо колкото може по-малко, докато мозъка свикне :) И не се притеснявай за слуха.. най-вероятно няма да можеш да чуваш децибели, които така и така в реалния живот рядко се срешат..

Не.

Благоев.

И или историята е нещо, което се случва на доста хора, или е разпространено разказче... :ghost

Ахм, историята е "градска легенда" просто.. :)

Чудя се от слушалки можеш ли да се увредиш? Не ми пискат ушите като ги махна, но ми трябват 30-ина секунди да започна да чувам нормално силно ако някой говори до мен.

Някъде четох, че Mp3 player-ите ако се слушат на повече от половината мощност можели да доведат до увреждане на слуха. Ще потърся статията да дам линк.

http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=950946

Ибааа! То ако ще е на половината, аз по-добре да спра да слушам нацяло и да се отдам на китайска народна музика. Лошо, ако е истина!

Аз наскоро си взех едни Philips, които се набутват вътре в ухото. Води се, че изолират външен шум, реално не мога да преценя. Но вадят страхотен звук :)

Иначе днес се замислих що за хора са полицаите. Наблдавах как един от представителите на органите на реда "регулира" движението до първото колело на панаира. Убеден съм, че ако има книжка, то е успял да я вземе, защото на листовките не е имало въпроси за регулировчик. Въобще не се водеше от някакви правила. Палката през по-голяма част от времето я използваше за средство за чешене - я по врата, я по гърба. Самото "регулиране" ставаше по следния начин - посочваше с ПОКАЗАЛЕЦ към някоя кола и след това преместваше показалеца си в посоката, в която трябва да продължи колата, като междувременно се разхождаше пред спрелите от другата страна автомобили.

Не знам дали да псувам, или да се смея.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...