glory Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 На някой от психоаналитиците беше. А кой е Пешо? \ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 То мисленето е малко като срането - всеки го може, всеки се напъва да го прави, но не всеки се старае да показва резултатите си в публичното пространство... Хич и не искам да съм толкоз умна, че да разбера!В това отношение можеш да бъдеш напълно спокойна. Добре де, на кого щеше да изплаща хонорари Пешо?sandman. А иначе Пешо съм аз. Но държа към мен по име да се обръщат само хората, които ме познават и извън форума. За изцяло форумните познанства съм Antares или Скорпиона. Ред: Следващата среща на форума трябва да е към 1ч. по обед. Съгласни ли сте всички, Вещичката ще дойде с метлата laughing.gifАбе може, само предупредете коя да е тази среща, че да не ям преди това... Или въобще да не дойда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 :ghost Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Нищо оригинално ли не ти хрумна, че почна да имитираш стари потребители Хахаха, да не ти суфлират Все си мислех, че имаш нещо в главата... Ще се зачетворя... можеш повече Кои стари потребители по-точно имитира, при положение, че ти си официално в нашето общество отпреди 2 месеца? Или в крайна сметка, наистина си някой преобразен стар познайник? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 W00x-че спри ги тия фантастични филми И когато двама души си мерят... каквото си мерят, не се бутай, че може накрая ти да яхнеш метлата. И все си мисля, че няма да ти хареса... Пък хубав фантастичен филм от кога не съм гледал.... Колкото до метлата. Ще я яхна когато и ако си искам. Не съм сигурен ти точно как ще повлияеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Кои стари потребители по-точно имитира, при положение, че ти си официално в нашето общество отпреди 2 месеца? Или в крайна сметка, наистина си някой преобразен стар познайник?Мисли си, че имитирам Ицето Щото покрай него се пльосна в нашия мил форум. И драга ми лещице, кажи ми, ако не е тайна, как пък ме прецени колко мога и колко не? Гледала си на мусака? Link to comment Share on other sites More sharing options...
потребителскоиме Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 В това отношение можеш да бъдеш напълно спокойна. ооооо, аз съм напълно спокойна!!!! Не се тревожи! Само се чудя защо ли когато се видяхме последния път не разбра, че не съм умна и че никога няма да бъда!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Ай сиктир... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Завързалият се диалог за мусака, вещици и т.н. много ми напомня на един епизод на Jackass, в който един пич се наплюска със сурови яйца, масло, сирене и кашкавал, после повърна всичко това, опържи го и го хапна с кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Завързалият се диалог за мусака, вещици и т.н. много ми напомня на един епизод на Jackass, в който един пич се наплюска със сурови яйца, масло, сирене и кашкавал, после повърна всичко това, опържи го и го хапна с кеф. След казаното от Псайчозис, предпочитам да ми летят вещици с криви носове и големи брадавици около главата, от колкото да го видя тва нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Завързалият се диалог за мусака, вещици и т.н. много ми напомня на един епизод на Jackass, в който един пич се наплюска със сурови яйца, масло, сирене и кашкавал, после повърна всичко това, опържи го и го хапна с кеф. Oh, precious moments. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Само се чудя защо ли когато се видяхме последния път не разбра, че не съм умна и че никога няма да бъда!? О, не! Още една, с остри пристъпи на его, пред трябва да давам заето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
потребителскоиме Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 О, не! Още една, с остри пристъпи на его, пред трябва да давам заето... Не, не трябва - изборът е твой! А какъв е всъщност той и от какво е продиктуван - ти си знаеш. Аз не ги разбирам тези работи! Нали не съм особено умна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 О, не! Още една, с остри пристъпи на его, пред трябва да давам заето... От толкова заето ще ти се развали слушалката бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Интересно ми е ако цитирам на Антарес последните 15-20 остро плиткоумни поста какво ще общото между тях ? Ще стане за игра открий разликите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Е хубаво де Woox не гледам форума през 3 сек да следя на всеки поста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Ох, не е забавно вече. Повтаряте стари заяждания. Нещо ново и оригинално няма ли да се появи. На всичкото отгоре и аз нямам с кой да се заяждам. Пробвах ама се отказаха. Не е честно. И все пак. Няма ли да спрете с глупостите и да покажете малко креативност. Поне някакъв малък стимул да има да Ви чете човек мненията. И тая мусака стана легендарна вече. Човек като каже че ще прави нещо, не е зле да вземе да го направи. Щото никой никога няма да му повярва на това дето говори и пише. Ок, разбирам че мусаката беше предлог да се натрупа малко актив из форума, но да се повтаря до безкрайност е леко тъпо. Сега вече не носи актив, а само негативи. Или правиш това което си казал че ще направиш или не го повтаряш на всяка втора дума, ебаси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Интересно ми е ако цитирам на Антарес последните 15-20 остро плиткоумни поста какво ще общото между тях ? Ще стане за игра открий разликите.... Понеже мястото на личния ми психоаналитик се оваканти, поради неговото напускането на форума - можеш да започнеш. Условията са същите - 150 лева месечно плюс бонуси. Бонусите се измерват в проценти. По 20% Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Е хубаво де Woox не гледам форума през 3 сек да следя на всеки поста. Абе аз също не го гледам през 3 секунди, ама тва е един пост, който ти явно си прочел. Все тая. Няма да задълбавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 .... И драга ми лещице, кажи ми, ако не е тайна, как пък ме прецени колко мога и колко не? Гледала си на мусака? Не! Гледала е на пражен боб. P.s. Какво е общото, между циците и мусаката на Вещицата и НЛО? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 По скоро разликата е че НЛО-то може и да съществува Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Не! Гледала е на пражен боб. P.s. Какво е общото, между циците и мусаката на Вещицата и НЛО? Всички говорят за тях, но никой не ги е виждал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 @ gado Жоре, всички са чували за тях, но никой не ги е виждал Задавай по-сложни въпроси, де, тия са като за блондинки. Ти СИ блондинка. Или поне като такава се прокламираше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.