Malkata Veshtica Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Аз, Скорпионе, нищо на никого не съм мерила Много бързо умножаваш хората по нула. Много си се заиграл на пясъчника и си вярваш в момента точно толкова, колкото те дразни, когато си вярват другите. В този пост имаше прекалено много думи и прекалено малко смисъл. Едит: Като имаш да му кажеш нещо, вземи му го кажи като хората, само си хабя мишката да скролвам заради безмислени постове. А ако е толкова тайно, че да му го "кодираш", напиши му го на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 ...Този си опит за мислене можеш да го регистрираш тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Ква е тая мадона и толкова ли е по-важна от увеличението на добавките към пенсиите на пенсионерите и помощите за първокласници, че я дават от 5 дена по новините като водеща новина... Да - много повече хора ги вълнува че мадона идва да пее в България а увеличението на добавките първо е смехотворно малко и колкото да се отчете дейност и второ вълнува като че ли повече хора... и всъщност ако се замислиш трябваше да ядоса 90% от народа защото като цяло пенсиите са подигравка но тъй и тъй нищо не може да се промени има ли смисъл да си чешем пръстите... Нашите "любими" цигани или както се пише навсякъде "роми", щели да бойкотират празника на Пловдив с протест... На какво прилича това вече, всемогъщия бат` Бойко няма ли да направи нещо или нашия Славчо ?! Тия депесари направо се уляха, а и искат толерантност между нас и малцинствата, как да стане това ?! А те щели да протестират против ужасните условия на живот в Столипиново, като че ли някой насила ги държи там а отделно че мръсотията и цялата разруха е тяхно дело, незаконните постройки също... ответната реакция трябва да е 10 багера да минат и да го сринат със земята но и това няма да стане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Този си опит за мислене можеш да го регистрираш тук. Хахахаха добре че не ми действат такива картинки на мен, че ме хвана докато ям, ако беше някой като сестра ми примерно щеше да и се отяде Дядомразе, то столипеново уж няма да просъществува още много дълго и без това, нали щяха да им строят някакъв нов квартал от другата страна на Марица, а земята върху която е Столипиново всъщност е обшинска и ще бъде продадена Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Дядомразе, то столипеново уж няма да просъществува още много дълго и без това, нали щяха да им строят някакъв нов квартал от другата страна на Марица, а земята върху която е Столипиново всъщност е обшинска и ще бъде продадена Ключовия момент "ЩЕ ИМ"... ебати що на мен не вземе някой ей тъй да ми построи нещо... аман от тези социални изпълнения - кинтите за въпросната "благотворителност" идват от нашите джобове. Нямате си представа колко ми е писнало да гледам по телевизията как някой циганин се оплаква, че едвам свързва двата края и децата му нямат какво да ядат и после показват 6-7 сополиви циганета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Изгрев край морето... Среща на съдби, битка на желания. Вълна след вълна отразяват лъчите, които се опитват да пробият през ледения ми поглед... ВСЕ ПАК Е 14 ГРАДУСА, МАМКА МУ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
потребителскоиме Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Не, ни най-малко. Аз съм глупав и невъзпитан селянин. Но познавам достатъчно умни жени, за да мога да те уверя, че не си една от тях. Явно наистина са били много умни, щом не са направили нищо по твоя въпрос със селянията и невъзпитанието! А това, че аз не съм съм една от тях може само да ме радва - какви ли са умници тези дето познават глупавите и невъзпитани селяни?! Хич и не искам да съм толкоз умна, че да разбера! И в тоя ред на мисли (не умния) ти желая хубав ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Еми има цигани които си имат хубави къщи,и си бачкат а другите ровят по кофите защото или ги марзи много или не могат да мислят повече за да правят друго нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Така между другото и аз да кажа нещо http://www.youtube.com/watch?v=C7gYe0IOVvw...feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 След като наготвя,почвам да оправям багаж Отивам да видя квартирката в Пловдив,после отивам на гости на сестра ми в Бургас,да си пека малкото *упе аз. Радвайте се за мен,започва студентският ми живот, тоолкова ми е добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Каква специалност? _____________________ Идея нямаш какво си си причинила.Успех. Това ако си в ПУ, де за другаде не знам как е положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Икономика на туризма Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Явно наистина са били много умни, щом не са направили нищо по твоя въпрос със селянията и невъзпитанието!А това, че аз не съм съм една от тях може само да ме радва - какви ли са умници тези дето познават глупавите и невъзпитани селяни?! Още една душа, която мисли, че форума е показателен за действията на никовете и извън него. Пробвах да си регистрирам симулациите на мисловна дейност там, при това нееднократно, ама ми отказва достъп и пише, че приоритетен потребител бил някакъв Скорпион (дали не го познаваш отнякъде). Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Още една душа, която мисли, че форума е показателен за действията на никовете и извън него. .....Която на всичкото отгоре не е имала своя церемония по посрещането...., въпреки упоритите и заявки за такава.... ..Какъв хонорар? Имам да ти плащам за нещо ли? Става дума за едно предишно мерене на Е-пениси между него и Антарес..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 ..Какъв хонорар? Имам да ти плащам за нещо ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Хах тая специалност сама ли си я избра или беше единствения избор ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Става дума за едно предишно мерене на Е-пениси между него и Антарес..... Моля? Никога не съм си мерил е-peen-а с Антарес. Ставаше въпрос за съвсем различно нещо. Казах го, защото отговорих на въпроса вместо нея и все щеше да се намери някой, който да пита нещо от рода на "ти адвокат ли си и, че отговаряш вместо нея". До къде може да стигне човешката фантазия.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Е колко инча ви бяха Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Хах тая специалност сама ли си я избра или беше единствения избор ? Имах избор.. Между тази и още една... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Хах тая специалност сама ли си я избра или беше единствения избор ? Какво и е на специалността? Никога не съм си мерил е-peen-а с Антарес. Е колко инча ви бяха WFT Man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Моля? Никога не съм си мерил е-peen-а с Антарес. Извинявай, може и да бъркам..... Добре де, на кого щеше да изплаща хонорари Пешо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Извинявай, може и да бъркам..... Добре де, на кого щеше да изплаща хонорари Пешо? На някой от психоаналитиците беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.