second.life.syndrome Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Ей на това му казвам песен за събуждане Touch and Go - Life's a beach Добро утро и усмихнат ден на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Трябва да уча за 2 класни и за многооо изпитвания... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 ае вънка студено ли е :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 не! мразя деца! Кво ве? Щъркела ли ще идва ? Оле как не ми се зубри... Искам навън да е -20, аз на топло вкъщи и цял ден да гледам снукър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 т`ва със снукъра е много добра идея! щях да излизам на разходка ама нещо времето ми изглежда лабилно.. вземе завали и после 1 година да го проклинам.. така че ... снукър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 ...и аз съм на снукър днес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 А бе, къде е Moonlight... Пак се изгуби тва момиче... Откакто разбра, че съм взел билет за Менсън даже и в скайп не е влизала... . Интересно м ие колко е изкарала на предварителните Оо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Интересно м ие колко е изкарала на предварителните Оо... 5.28 или нещо такова в УНСС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Просто не бях учила по история... на същинския ще изкарам с 50 стотни повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 Просто не бях учила по история... на същинския ще изкарам с 50 стотни повече Тестовете им са хал хабер. Аз без грам подготовка за тоя формат изкарах 5.72 на математиката На същинския са чуда дали въобще да хода Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Тестовете им са хал хабер. Аз без грам подготовка за тоя формат изкарах 5.72 на математиката На същинския са чуда дали въобще да хода По-добре иди. Оф, аз днеска си направих към 30-на километра с колелото, а шибания ми сервиз под блока тази седмица не извършват ремонти... Трябва да чакам до другата. Сега след обилното преяждане със специалитета си - пеш-маш ме е хванал мързела и така ме влече към леглото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Трябва да уча по история за утре, а как не ми се учииииииииииииииии Искам да идва довечера да гледам мача! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Хокейният отбор на Латвия са шайки пасивни педали и заслужават по 35 клизми на човек!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Хокейният отбор на Латвия са шайки пасивни педали и заслужават по 35 клизми на човек!!! Еврофутбол? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Еврофутбол? 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 "Winamp is a player not a ripper. While it is capable of ripping, I'll just say that there is water in my toilet that could be used to brush my teeth with if I wanted to utilize it in that way." много яко (и точно) сравнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 довечера зимам паричкиииииииииииииииииииииииииииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Еврофутбол? SportingBet Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Ремонтът на две къщи си е същинска финансова черна дупка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Следването в ТУ Пловдив - Интелектуална черна дупка. Знам само единствено как се преписва без да те хванат Ще тествам пак .. малко по-късно днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 SportingBet е ти пък си намерил кво да играеш, хокейни мачове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Знам само единствено как се преписва без да те хванат Яяяя, ето кой ще ми помогне да си взема изпитите Взимам те за частен учител по преписване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Яяяя, ето кой ще ми помогне да си взема изпитите Взимам те за частен учител по преписване! Нямаш проблеми... само аз да оправя бакиите щото много зверски го загазих тоя семестър ... твъде дълго е за обяснение ама.. опряхме до любимия декан на ФЕА Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 "Очи, дето се не виждат - забравят се" -- Българска поговорка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.