Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

ае вънка студено ли е :?

не!

мразя деца!

Кво ве? Щъркела ли ще идва :P ?

Оле как не ми се зубри... Искам навън да е -20, аз на топло вкъщи и цял ден да гледам снукър...

т`ва със снукъра е много добра идея! щях да излизам на разходка ама нещо времето ми изглежда лабилно.. вземе завали и после 1 година да го проклинам.. така че ... снукър!

А бе, къде е Moonlight... Пак се изгуби тва момиче... Откакто разбра, че съм взел билет за Менсън даже и в скайп не е влизала... :laughing: :pirate . Интересно м ие колко е изкарала на предварителните Оо...

Интересно м ие колко е изкарала на предварителните Оо...

5.28 или нещо такова в УНСС :woot :punk

Просто не бях учила по история... на същинския ще изкарам с 50 стотни повече ;)

Тестовете им са хал хабер. Аз без грам подготовка за тоя формат изкарах 5.72 на математиката :D На същинския са чуда дали въобще да хода :D

Тестовете им са хал хабер. Аз без грам подготовка за тоя формат изкарах 5.72 на математиката :D На същинския са чуда дали въобще да хода :D
По-добре иди.

Оф, аз днеска си направих към 30-на километра с колелото, а шибания ми сервиз под блока тази седмица не извършват ремонти... Трябва да чакам до другата.

Сега след обилното преяждане със специалитета си - пеш-маш ме е хванал мързела и така ме влече към леглото...

Хокейният отбор на Латвия са шайки пасивни педали и заслужават по 35 клизми на човек!!!

Еврофутбол?

"Winamp is a player not a ripper. While it is capable of ripping, I'll just say that there is water in my toilet that could be used to brush my teeth with if I wanted to utilize it in that way."

:laughing: много яко (и точно) сравнение. :P

Следването в ТУ Пловдив - Интелектуална черна дупка. Знам само единствено как се преписва без да те хванат :) Ще тествам пак .. малко по-късно днес :)

SportingBet :rolleyes:

е ти пък си намерил кво да играеш, хокейни мачове...

Знам само единствено как се преписва без да те хванат

Яяяя, ето кой ще ми помогне да си взема изпитите :) Взимам те за частен учител по преписване!

Яяяя, ето кой ще ми помогне да си взема изпитите :) Взимам те за частен учител по преписване!

Нямаш проблеми... само аз да оправя бакиите щото много зверски го загазих тоя семестър ... твъде дълго е за обяснение ама.. опряхме до любимия декан на ФЕА :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...