Antares Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Понамирисва ми, че се обясняваш. btw, направих си втория едишън на салата "ужас". Тоест чесън, лук, люти чушки, сирене и майонеза разбъркани в анти-грипна смес. Опитах я. Още съм жив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Drama queen? Щом си рекъл........ Ама много скучни сте станали , бяхте всички едни приказливи , сега къде са ви знанията,мненията .... притеснявате ме :ph34r: миличките те ..... Special hugs for KILLERINCHO & Dreamer Ифеееее Слабост си ми ти, ей Най-специалните Hugs и за теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Понамирисва ми, че се обясняваш. btw, направих си втория едишън на салата "ужас". Тоест чесън, лук, люти чушки, сирене и майонеза разбъркани в анти-грипна смес. Опитах я. Още съм жив. Добави горчица и лимонов сок. Тогава я наричай ужас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Добави горчица и лимонов сок. Тогава я наричай ужас Ако може също така горчицата да е японско уасаби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Antares да не си станал мазохист бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Ако достигне до фазата пари на входа и после да пари на изхода тогава го признавам за голям! Истинският професионалист тази смес за разядка би я ползвал Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 btw, направих си втория едишън на салата "ужас". Тоест чесън, лук, люти чушки, сирене и майонеза разбъркани в анти-грипна смес. Опитах я. Още съм жив. Това не е "Ужас", а най обикновена гръцка "Тиросалата" само, че си и сложил и чесън (що няма лигавеща се емотикона?) - върви идеално на Узо.... P.s. Вкара ми мухата и сега ще взема да си спретна една (жена ми вече гледа лошо и довечера сигурно ще я "заболи главата" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Тази салата няма ли да е по-хубава ако сложим и печени червени чушки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Ако може също така горчицата да е японско уасаби. И докато се усетиш ще дотърчи при теб на гости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 И докато се усетиш ще дотърчи при теб на гости Преди да дотърчи обаче ще трябва геройски да преодолее самурайския ефект на уасабито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Добави горчица и лимонов сок. Тогава я наричай ужас Its mother and a pig*, усещах си, че нещо липсва! Наско, казвал ли съм ти, че те обичам?Ако достигне до фазата пари на входа и после да пари на изхода тогава го признавам за голям! Постигал съм го, като работех в китайския ресторант._________________________ * Мамка му и прасе Ред: Относно този въпрос. Абе, форумните дон Жуановци, дето се насрахте да защитавате дамите. Аре почвайте да ги облъчвате новите ни форумни кокошки да дофтасат на срещата. Че аз нали трябва да давам заето, бат Жоро a.k.a. Гадин да почне да урига на мандра, а дядо Мраз да види истината за Мълдър, Скъли и лозовите сърми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Искам да заменя гадните цирконийчета с диаманти. Ама тогава обеците ми ще струват една шапка пари ебаси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 ... и лозовите сърми. Колкото обичам зелеви сърми (обожавам е по-добра дума), толкова МРАЗЯ лозовите! И честито завръщане на Ванката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Добро утро. Уасабито не е толкова люто Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Май сама ще си пия бирата. Толкова скучно и гадно ми звучи точно сега. "Забога! Някой да помогне!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Добро утро. Уасабито не е толкова люто Явно си нямал досег с истинско уасаби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 На мен ми се яде фъстъчено масло с телешко месце и кисели краставички. ...I will not bow, I will not break... та дада та та да да Соундтракът от ... това ще да е парчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Май сама ще си пия бирата. Толкова скучно и гадно ми звучи точно сега. "Забога! Някой да помогне!" Като прочетох това, се сетих за тази статия http://dnes.dir.bg/2009/08/08/news4890551.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Като гледам какви цени се искат във форума на жилища (продажба), то 100 кв. апартамент на Сакъзво трябва да е 850+ евро квадрата хм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 бахти скучния ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Требе да ти каем, че деня е супер силен... А помниш ли, че ми обеща преди 2 седмици да ми се обадиш... Ифчоу! Ши си караме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 THE HORROR, THE HORROR... Е, понеже днес сАтанас даде зла идея, отидох до магазинчето до нас, взех истински люти чушки, няколко лимона и салатата беше ъпгрейдвана - чесън (два пъти повече), лук, две средно големи люти чушки, един лимон, майонеза, горчица и малко сирене. Е този път стана добре. Достатъчно, за да ми се насълзят очите, като я помириша. И да се потя като нерез Нека ти, грип! Да видиш тъмната страна! За първи път, откакто Мирко (бивш съквартирант) изсипа половин бурканче мариновани люти чушки и ми бутна ръката, докато сипвах лютия пипер, салатата се получава добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Требе да ти каем, че деня е супер силен... А помниш ли, че ми обеща преди 2 седмици да ми се обадиш... Ифчоу! Ши си караме... Трябва ли да дойда до офиса ти и аз и да те изплющя, че да махнеш тоя грозен аватар ?? Или и утре мога да я свърша тая работа примерно ?? Предполагам може и утре, дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Трябва ли да дойда до офиса ти и аз и да те изплющя, че да махнеш тоя грозен аватар ?? Или и утре мога да я свърша тая работа примерно ?? Предполагам може и утре, дам. Играеш си с огъня, момче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Иванчо,специално този ти аватар винаги ме е отблъсквал ,дарлинг . Смени го с нещо , леееееееко по-симпатично поне. :allien Дриймърчоооооооо , къде се скатаваш,а ще те намеряяяя Някой да знае лятното кино до кога ще е отворенко? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.