DON_CHEFO Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 И появиха се три нови кокошки в нашия курник... И се задържаха вече доста време сред толкова невръстни петлета и дърти петли-пергиши Ще е интересно да се явят на една Форумна среща - Пешо да припадне като види едната, един мод да хлъцне при вида на неземната гръдна обиколка на другата... Значи да посъветвам и трите - като ви скачат петлите няма да клякате веднага по навик! Винаги имате опция SAFETY DANCE преди да ви яхнат! тва с петлите - старци беше добро Вече е време да се пусне тема "Кой иска да се занимава/спи с новите юзърки" за намалее флууд-а нека да съм главния пезевенк и да ги влюбвам по двойки и по тройки за 60, 80 лева на час по-скоро анкета "Къде бихте прекарали една "романтична вечер" с новите юзърки?"*в тоалетна *в овощна градина в Марково *на задната седалка на Голфа *на лични съобщения *и т.н и т.н. само да не подвие предна опашка, че лошо !!! мат Дефинирайте моля НЕАНГАЖИРАЩ спорт, различен от ебането! днеска си във форма Току що хвърлих боб и ми се падна някаква малка вещица...Кой съм аз да се противопоставям на съдбата, и коя е тя да се ... опитай на кафе Пак изместихте темата от мусаката стига, че и аз ше налазвам хладилника Успокой се бе, моме - ние сме свикнали, знаеш ли колко петлета им чета глупостите ВСЕКИ ден. Нищо не казват, но пишат за спорта. Не си явление в тая сфера. с цел да внесе спокойствие в палавата ти душица. А чичо ти Ники кажи кога го искаш полят с шоколад аз да поема жена му много си услужлив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Честит рожден ден на КуруниР! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Духавай , духавайииии , духаити ити ити ...... дУханой дУханой........ Добре пея , ако някоя от новите колежки може да свири ше станем супер дУет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Куре , ЧРД , батка , жив и здрав ,останалото ще дойде само ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tihichkoto Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Мене тези дни ми се оди на кафе. Желаещи? П.П. Честито на рожденниците Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Успокой се бе, моме - ние сме свикнали, знаеш ли колко петлета им чета глупостите ВСЕКИ ден. Нищо не казват, но пишат за спорта. Не си явление в тая сфера. с цел да внесе спокойствие в палавата ти душица. А чичо ти Ники кажи кога го искаш полят с шоколад аз да поема жена му Чичо Ники значи.. Искам го само да ми купува шоколади. Пък аз ще си реша кой да намажа. Ей това е за палавата ми душица... И за вашите палави душици. Не ми обяснявайте че не са палави. Във всеки се крие по един 19 годишен. Даже не се крие много. Честит Рожден Ден и от мен на Ку.... Как му е името ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Ахай, честито Куре, жив и здрав, късмет да те лази! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Хахахахахах! Ако щеш вярвай го слушам от половин час откак се прибрах от пловдивския "мол" : Бил си в маалата и не си звъннал ли - не те е срам,маскара Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Мене тези дни ми се оди на кафе. Желаещи? Сутринта ще ти се ака 80% съм сигурен - да дойдем да ти държим ръката? Чичо Ники значи.. Искам го само да ми купува шоколади. Пък аз ще си реша кой да намажа. Ей това е за палавата ми душица... И за вашите палави душици. Не ми обяснявайте че не са палави. Във всеки се крие по един 19 годишен. Даже не се крие много. Естествено че са палави - ВИНАГИ палави Може например да те баламосваме с песни, но винаги ще сме си ТАКИВА и винаги ще мислим за неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Естествено че са палави - ВИНАГИ палави Може например да те баламосваме с песни, но винаги ще сме си ТАКИВА и винаги ще мислим за неща Хахахах,добре го каза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Хмм, странна работа, всеки иска новите момета да пишат умни и смислени неща. Първо в тая тема няма се случи и второ как едните не пишат смислени неща и очакват другите да пишат такива? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Мдам, освен това никой не кани мометата на предстоящата форумна среща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Всички действат инкогнито на ПМ и тука само ей така за пред хората скандали и заяждания Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Мдам, освен това никой не кани мометата на предстоящата форумна среща. А те мометата така силно искат Специална покана ли трябва да чакаме иначе? То всеки може да се натресе ако иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 А те мометата така силно искат Специална покана ли трябва да чакаме иначе? То всеки може да се натресе ако иска. Според мен за нови потребители даже е задължително, особено ако са от нежния пол, но все пак бидейки на другия край на света мога само да давам съвети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Хмм, странна работа, всеки иска новите момета да пишат умни и смислени неща. Първо в тая тема няма се случи и второ как едните не пишат смислени неща и очакват другите да пишат такива? Всички действат инкогнито на ПМ и тука само ей така за пред хората скандали и заяждания хахах , с 2 поста разкри всички тайни Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Според мен за нови потребители даже е задължително, особено ако са от нежния пол, но все пак бидейки на другия край на света мога само да давам съвети. Е че ако беше в България да не би да ходеше да ги събираш лично от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 20, 2009 Share Posted August 20, 2009 Според мен за нови потребители даже е задължително, особено ако са от нежния пол, но все пак бидейки на другия край на света мога само да давам съвети. Попринцип бих отишла,не мисля,че ще се чувствам неприятно. В крайна сметка щом Гадо не се оказа толкова гаден,пък и Злобил не толкова злобен, а Дядо Мраз не е Дядо,кое да ме притеснява? Но не мисля , че ще имам тази възможност. Аз съм заета личност. В крайна сметка мисля,че поне един,2-ма ще се отзоват пък на моя покана за кръчма, тъй че всичко е наред Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Дедо, стига с тая мусака, че жена ти ще ни бие после и двамата... че сме ти развалили диетата Айде нещо много загрижени станахте за моята линия и какво щяла жена ми да каже. На заден взе да даваш струва ми се, да не би прехвалената мусака да е такава само на думи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Мдам, освен това никой не кани мометата на предстоящата форумна среща. Освен мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Дедо, стига с тая мусака, че жена ти ще ни бие после и двамата... че сме ти развалили диетата Виж кога е срещата и му направи една мусака,да му завъртиш главата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 много си услужлив. Така де - приятел в нужда се познава glory, стегни се и ти и вземи направи едни зелеви сърмички че и такова ми се е дояло... PS: защо нямаме емотиконка точеща лиги и облизваща се пред някоя манджа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Освен мен Колко мило. Ама има някаква уловка тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 Естествено! Ще ви изнасилим и трите насред Главната! Вече сме го правили с други - писаха ни по вестниците Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 glory, стегни се и ти и вземи направи едни зелеви сърмички че и такова ми се е дояло... PS: защо нямаме емотиконка точеща лиги и облизваща се пред някоя манджа? Каза,че не обича да глади жена ти. Като гледам и да готви не обича Шегувам се,Дядко - Младко. Кажете какво ви се яде,и ще се науча дотогава да го готвя чудесно,и ще направим едно домашно събиране,и ако мога да дойда цял ден ще се потя над вечерята... ХА-ХА! Повечето неща,които обичам да готвя са без месо,но и с месото се справям добре. Ще готвим здравословно всички заедно,искате ли ? Ще бъде приятно. Естествено! Ще ви изнасилим и трите насред Главната! Вече сме го правили с други - писаха ни по вестниците Знаех си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.