Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Status: In a Relationship

Тряаа всеки да е задължен да ходи с една такава табелка, за да не си губим времето излишно един на друг. изобщо трябва тия дето имат връзки да не ходят по улицата. кви са тия работи?! нямат ли секс за правене та ша ми се разхождат.

кви са тия работи :wacko:

точно тва е некво тъпо парадиране. кат един приятел.. дава ми няква снимка на неква поп-фолк тупалка. и вика.. с тая си чатя ся. и такъв се "оплаква" че само го канели на срещи пък той не щял...

много сериозно се замислям дали изобщо има смисъл да прибирам средния пръст или да си стои разпънат и вдигнат нависоко. :P

P.S. май ще се наложи да му кажа че е гей :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Afx, имаше един виц. Отишъл един дядо на лекар се оплаква:

- Докторе, не ми става!

- Дядо, на колко си години?

- На 73. Ама съседа ми е на 75 и ми казва, че го прави по три пъти на ден!

- Казвай и ти...

Та така с твоя приятел и чат срещите му..

Иначе myspace ме мрази. Редовно като си погледна профила и гледам, че в настройките ми седи за orientation "gay", status "swinger" и разни такива.... Настройвам си го нормално, след два-три дни - orientation - "bisexual", status - "married"...Аз ли съм сумнамбул, или някой си прави пишки с мен?!

Същото и във VF го забелязах...

Иначе така ми кънти камбанарията... Уж не пуших много и уж бяха само 3 бири, ама сутринта като се събудих се чувствах, сякаш едно стадо мамути първо е играло ръгби върху главата ми, едновременно ползвайки я за топка, след това е ползвало устата ми като тоалетна, а накрая е провело ритуално самоубийство и сутринта имах чувството, че в устата ми има много неща в напреднал стадий на разложение...

Сега, след две кисели млека и едно кафе още има тежък екот в камбанарията ми. Нещо трябва да се направи! Лошото е, че не мога да изсера демона на алкохола (пияното лайно)...

alka-seltzer е вълшебният лек

в 18g са докарали кецове :devil

myspace е тъпа работа ама... при положение че музиката ми може да достигне до повечко хора..се регистрирах и аз в myspace music .... само дето не мога да си избера layout.. всички са супер грозни... и май ще си го държа по default. :)

като кача нещо там .. мога и да споделя линка с Вас.. ако слушкате :bgrin:

myspace е тъпа работа ама... при положение че музиката ми може да достигне до повечко хора..се регистрирах и аз в myspace music .... само дето не мога да си избера layout.. всички са супер грозни... и май ще си го държа по default. :)

като кача нещо там .. мога и да споделя линка с Вас.. ако слушкате :bgrin:

я дай те видим па да те аднем :P

в 18g са докарали кецове :devil

Мдам... Ще правим визита усещам :) . Време е :D.

я дай те видим па да те аднем :P

Не си вкарвай таралеж в гащите, зла ленор :ph34r: :unsure:

Не си вкарвай таралеж в гащите, зла ленор :ph34r: :unsure:

065.png

Поради липса на друга подходяща емотиокнка към инсталираните във форума... :)

065.png

Поради липса на друга подходяща емотиокнка към инсталираните във форума... :)

дай ти вида профила де не са прай са хаххахха :rolleyes:

Хаахах, покъртен съм, наредбата на afx беше много елегантна. Между другото на тази емотиконка човечето не показва среден пръст, а безименния :D Гладен съъъъъъъъъъм :cry

Минава ми през главата, че трябва да лягам. Ама не ми се спи нещо. Що така не знам. И все пак трябва да лягам. Чакам с нетърпение съботата, че да изчезна из родните балкани :)

Как ми се пие бира, две не виждам, утре само първа, трета, първа, трета... :beerchug

в четвъртък пие ли се бира бе? изчакай поне петъка, та да почнеш наливането.

този уийкенд е мн важен, по дяволите. така ми се иска всичко да ми се нареди.

перфектната схема е следната:

1. събота 5.75 на кандидат-студентския изпит в УНСС

2. събота вечерта яко намръцкване, което прераства в разбиване в някоя от пловдивските дискотеки.

3. неделята я искам без главотряс.

4. неделя следобед Левски да размаже ботев.

колко хубаво звучи всичко, дано се получи...

Предстоят едни доста добри почивни дни!

В Петък(утре) съм на едно купонче

Събота съм на бар

Неделя играем с Левски и съм на Рожден Ден на един от най-големите ми авери

И в понеделник и вторник почивам от даскало!

Какво повече му тряя на човек!

в четвъртък пие ли се бира бе? изчакай поне петъка, та да почнеш наливането.

този уийкенд е мн важен, по дяволите. така ми се иска всичко да ми се нареди.

перфектната схема е следната:

1. събота 5.75 на кандидат-студентския изпит в УНСС

2. събота вечерта яко намръцкване, което прераства в разбиване в някоя от пловдивските дискотеки.

3. неделята я искам без главотряс.

4. неделя следобед Левски да размаже ботев.

колко хубаво звучи всичко, дано се получи...

чи ко муй на четвъртък??? :blink: пияно съм,без раота т.е. айляк, :lol: в петък ша съм още по,няаа бачкам,левски .....мм иска ми се,ама ша ми е се тая....

ко му плашаш :P :lol: :D :P

даммм, някой се е насвяткал в четвъртъка :)

даммм, някой се е насвяткал в четвъртъка :)

Всеки четвъртък е празник за мен!!! :love

Дано утре по физика да съм се справил, защото положението е кофти :\.

Добре дошъл в клуба! Цяла нощ вися като бухъл и вместо да съм прелистил половината теми поне, аз съм научил 1. След 1 час и 45 минути съм на изпит! Ще науча още една тема и ако ми се паднат тези двете ще ме гледате по новините как преплувам Марица на гръб срещу течението!

Добре дошъл в клуба! Цяла нощ вися като бухъл и вместо да съм прелистил половината теми поне, аз съм научил 1. След 1 час и 45 минути съм на изпит! Ще науча още една тема и ако ми се паднат тези двете ще ме гледате по новините как преплувам Марица на гръб срещу течението!

познавам едни човек,който редовно си го правеше това-2 години подред позна темата за класната по литература,а след това в университета няколко пъти беше ходил с 2-3 научени въпроса :punk

иначе ми минава през главата,че тая вечер съм на рожден ден в едно село,а утре съм на работа :sick

днеска ако спечеля от еврофутбол утре ще подаря цветя и бонбони на комшийката защото я сънувах как ми казва 1 мач за Х :P

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...