Tomahawx Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Е , Вукс , той се чуди между тези 2 , иначе сега като погледнах твоето предложение , ми най-много ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Джапанките в сака и билет за влака...айде на море След малко отивам в любимия си пиано-бар Lime Light, пия един Ред Бул и "отлитам" за Китен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Днес един добре образован младеж на 15, който е прочел около 1 книга в живота си, ме попита дали отломките на Иван Рилски се намират в гроба му... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Аз пък бих взел това. За раница аз пък бих взел тази но имам подозрения че тези който Dreamer е харесал събират малко повече багаж вътре. Иначе чантите (не раници) за лаптоп не знам защо ги правят да се носят на широчина - имам една фирмена чанта в която лаптопа се слага наобратно и чантата се носи вертикално (т.е. по височина е по-голяма отколкото по ширина) и поне на мен ми е много по-удобна от останалите. Но се прокъса вече толкова години носене иначе беше почти идеална чанта за лаптоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Аз тръгвам към летището след 30 минути, да хващам самолета за Турция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 14, 2009 Share Posted August 14, 2009 Баси колко е лесно да си сценарист в Господари на Ефира... Проф. Вучков вече 1 час цепи мрака при Гала. Натрупа матрЯл за 1 година напред. "Аз съм естет човек и мразя тези изкуствени едрогърди простачки... Това са цицища... бидони... Аз обичам жени с хууубаво оформени цици, най-добре лимоновидни" Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 КЛАСИКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Пичове, моето скромно професионално мнение е да използвате Husky -най-добър баланс между цена-качество. При това гарантирано. Ако искате мега-супер-хипер-дупер качество - тогава Deuter.Тях още никой не ги е надминал в правенето на раници...Ама и в цените... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Аре са 'Танасе си обърши лигите и поясни за кво иде реч Ни тъ и срам - сам пия - бригадата угасна... ...Just busta' move!! Just busta move Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 ДобрЮтро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Иве, Агама + харем щатски гекони + young MC ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 http://www.deuter.com/en/2264.php http://www.huskycz.cz/ И двете фирми имат представителства в България. Дайтер ги има в "Стената", "Хъски" ги внася "Макалу Спорт". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 На какво разстояние си от мен, Раков? Report! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Стотина километра. Чакам си шофера и заминавам на инспекция, че днеска имам работа в Пещера. Може да мина през Плд, да се видим, зависи как ще мине работния ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Ни тъ и срам, р-к Раков! Чакат те бойни другари Link to comment Share on other sites More sharing options...
glory Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Че стоножката може да ме полази.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Че стоножката може да ме полази.. Отзад или отпред Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 http://www.deuter.com/en/2264.php http://www.huskycz.cz/ И двете фирми имат представителства в България. Дайтер ги има в "Стената", "Хъски" ги внася "Макалу Спорт". Абе те тез раници не са точно за лаптопи или аз нещо недовиждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkata Veshtica Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Poia me katarastike - Vasilis Karras. Е те това ми минава през главата със home made овчарска салата, да го наречем поредната малка 'кийка . И после едно Сувенирче за затегач Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Ех, отбираш ги парчетата... Само дето тази си плаче за Мраморно, Черно или кое да е моренце... с една хубава тежка цигарка (от НГ не съм пушил), едно бренди/узо, бризче и някой приятел или с мацката... ________________________ За който му е кеф http://vbox7.com/play:9015f691 Xristos Pazhs - Xalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Проспал съм целият ден еби му мамата..... Нямам идея кога съм се прибрал сутринта ама станах преди 2 часа..... няма повече да меся черно + червено джони..... явно не ми действа добре Иначе ми минава през главата че за последните 2 седмици съм си спестил над 500-600лв от "майстори" като си върша работите които мога из къщата сам. Например за да ми трамбоват 40м2 място за навес ми искаха 50лв/ден наем за машината + 100лв за трамбоването за майстора..... да бе.... ама си го трамбовах сам , вярно сега всичко ме боли ама поне не дадох пари на някой селски майстор. За копане на канал 4-5 метра с дълбочина 50тина см ми искаха 100лв , ископах си го сам за има няма час...... Това са само няколко от фрапиращите неща..... Ремонта не е хубаво нещо И най-най дразнещото е как като се обадя на обява майстора се прави на луд с високите си цени понеже бил супер добър и го търсили постоянно едва ли не ме включва и мене в "Графика" само и само да ми влезе в положение....... естествено като кажа че цената не ме устройва започва той да ме търси с друга оферта и да ми каже че имал обект който трябвало да почва ама имало там много работа та ако искам да ме "отметне" първо мене та така да вървяла и моята работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 @Zlobil-е толкова ли нямаш приятели без ангажименти в момента?Ебаси.И аз си наливах едни бетони сам ама просто всички бяха на бачкане.Иначе е огромен кефа след ужасно отруден ден да седнете на масата с пичовете и кротичко да се почнете за "добре свършената работа". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Абе те тез раници не са точно за лаптопи или аз нещо недовиждам Batohy na NOTEBOOK се превежда Раници за Ноутбукове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Ало, Пловдив, много ви здраве от морето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.