Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

destruction

annihilation

extermination

obliteration

devastation

ravagement

neutralization

abrogation

extirpation

abolition

vitiation

invalidation

annulment

cancellation

За друго не се сещам сега. Някои от тези са с юридически подтекст, но идеята е, че нещо, което го е имало, вече го няма - сиреч унищожено е :)

Айде и аз, като сме я почнали :)

big, large, huge, immense, tremendous, humongous, gigantic, titanic, vast

Без справки с речник, само 9, сигурен съм, че има и още за мераклиите! :D

[Edit] Айде да сме изчерпателни! С речника някои сравнително популярни, които ми се изплъзнаха:

great, enormous, colossal, monstrous, mammoth. Това е, официално. 9+5 = 14 :P [/Edit]

Блузката и тънка, дупето отвънка,

три кила цици, като любеници.

Туй е мойта сервитьорка, пие бира тя Загорка,

Макарена, Макарена.

Най обичам сутрин рано, още щом ми е пияно,

да си хапна аз шкембе с много чесън в бирхале.

Ой ти моя сервитьорка, я налей една Загорка,

Макарена, Макарена.

Туй е братко Ориентала, за Европа ний сме хала.

Италианци и французи хапват само свински бузи.

радо е много голям!!! :punk :punk :punk

Направо си умирам за нея макарче фаворита ми е Математически анализ,когато имам лекции усещам остра пронизваща болка в предната част на черепа :)

Айде и аз, като сме я почнали :)

big, large, huge, immense, tremendous, humongous, gigantic, titanic, vast

Без справки с речник, само 9, сигурен съм, че има и още за мераклиите! :D

[Edit] Айде да сме изчерпателни! С речника някои сравнително популярни, които ми се изплъзнаха:

great, enormous, colossal, monstrous, mammoth. Това е, официално. 9+5 = 14 :P [/Edit]

Аз се сещам и за gross :) Мда и на английски има такова, не само на немски :lol:

Ае ся и аз дилема.Да режа ли момата или да не :wacko:

Аз пък си мисля за думи, които започват с "не", но нямат негативен смисъл. Например неон, необходим, нефт, нещо, нерв...защо си мисля за такива глупости е съвсем друг въпрос :)

не бях играл сумати време ефу , днеска пуснах и бях на косъм да взема около 2000лв с 15лв залог докато сигурният ми мач не ме издъни в момента съм депресиран пия уиски , пуша цигари и се чудя за къв х.й пуснах изобщо само да са нерва.....

Аз пък си мисля за думи, които започват с "не", но нямат негативен смисъл. Например неон, необходим, нефт, нещо, нерв...защо си мисля за такива глупости е съвсем друг въпрос :)
Неапол, небе, небце, невежа, невестулка, негър, немец, неопрен, нео-метъл, нерез, Нефертити, некрофил, нектополис и к'вото некро се сетиш :)

И аз се зарибих, да му бера лайката :Р

Иначе мое хоби поседно време е да пускам завоалирани псувни. Например:

да му бера лайката

да му реда чайката

на лайка ти грудката

цвичка ти Ленина

...

Ауе кво е тва ве !? САМО ми се яде и ми се спи..друго НИЩО! Апф..ся тъкмо вечерях обилно след 40-50 мин..пак ще ми се прияде да го еВа..

спокойно не си само ти , спя по 3 пъти на ден и ям по 100..... снощи ставах да ям в 2 и после пак в 6 ..... тва е нечовешко

Защо мислиш, че необходим не е с отрицателен смисъл? Поне на мен ми звучи точно така.

Какво значи "необходим"? - Нещо, което е нужно, демек не е "обходимо" или с други думи не може да се подмине...

спокойно не си само ти , спя по 3 пъти на ден и ям по 100..... снощи ставах да ям в 2 и после пак в 6 ..... тва е нечовешко

Мани мани и аз съм така .Непрекъснато ми са яде нещо и нон-стоп ми се спи.Кфо стаа тука :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

Необходим не се образува от "обходим" с добавяне на не ;)

Всяко необходимо нещо е ценно и си заслужава да се има => може да се свърши нещо полезно => положителен смисъл.

Аз съм обратното. Снощи па кстоях до 2.30 и си легнах просто защото се чувствах длъжен да посля. Станах в 8 и си бях супер наред. А по принцип 8-9 часа сън са ми малко.

И да се похваля: ОЦЕЛЯХ СЛЕД РОДИТЕЛСКАТАААА!!! :punk

Необходим не се образува от "обходим" с добавяне на не ;)

Всяко необходимо нещо е ценно и си заслужава да се има => може да се свърши нещо полезно => положителен смисъл.

Аз между другото няколко пъти съм се замислял защо се казва необходим като се използва за положително нещо и няколкото пъти достигам до твоите изводи,но явно забравям какво съм размишлявал и пак тряа да мисля :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...