Psihara^^ Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 И за унищожение.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 destruction annihilation extermination obliteration devastation ravagement neutralization abrogation extirpation abolition vitiation invalidation annulment cancellation За друго не се сещам сега. Някои от тези са с юридически подтекст, но идеята е, че нещо, което го е имало, вече го няма - сиреч унищожено е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Айде и аз, като сме я почнали big, large, huge, immense, tremendous, humongous, gigantic, titanic, vast Без справки с речник, само 9, сигурен съм, че има и още за мераклиите! [Edit] Айде да сме изчерпателни! С речника някои сравнително популярни, които ми се изплъзнаха: great, enormous, colossal, monstrous, mammoth. Това е, официално. 9+5 = 14 [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Мога да добавя и благозвучното - gargantuan Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Блузката и тънка, дупето отвънка,три кила цици, като любеници. Туй е мойта сервитьорка, пие бира тя Загорка, Макарена, Макарена. Най обичам сутрин рано, още щом ми е пияно, да си хапна аз шкембе с много чесън в бирхале. Ой ти моя сервитьорка, я налей една Загорка, Макарена, Макарена. Туй е братко Ориентала, за Европа ний сме хала. Италианци и французи хапват само свински бузи. радо е много голям!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Не е много приятно в това хубаво време да се учи по линейна алгебра Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Аналитичната геометрия повече ли ти допада Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Направо си умирам за нея макарче фаворита ми е Математически анализ,когато имам лекции усещам остра пронизваща болка в предната част на черепа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 @Outsider Всички обичаме МА... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 пфф...не мога и не мога да я науча тая химия Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 а на мене навремето само химията ми вървеше..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 отново в този час трябва да уча по линейна алгебра... кво да се прави живот Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Айде и аз, като сме я почнали big, large, huge, immense, tremendous, humongous, gigantic, titanic, vast Без справки с речник, само 9, сигурен съм, че има и още за мераклиите! [Edit] Айде да сме изчерпателни! С речника някои сравнително популярни, които ми се изплъзнаха: great, enormous, colossal, monstrous, mammoth. Това е, официално. 9+5 = 14 [/Edit] Аз се сещам и за gross Мда и на английски има такова, не само на немски Ае ся и аз дилема.Да режа ли момата или да не Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Аз пък си мисля за думи, които започват с "не", но нямат негативен смисъл. Например неон, необходим, нефт, нещо, нерв...защо си мисля за такива глупости е съвсем друг въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 не бях играл сумати време ефу , днеска пуснах и бях на косъм да взема около 2000лв с 15лв залог докато сигурният ми мач не ме издъни в момента съм депресиран пия уиски , пуша цигари и се чудя за къв х.й пуснах изобщо само да са нерва..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Аз пък си мисля за думи, които започват с "не", но нямат негативен смисъл. Например неон, необходим, нефт, нещо, нерв...защо си мисля за такива глупости е съвсем друг въпрос Неапол, небе, небце, невежа, невестулка, негър, немец, неопрен, нео-метъл, нерез, Нефертити, некрофил, нектополис и к'вото некро се сетиш И аз се зарибих, да му бера лайката :Р Иначе мое хоби поседно време е да пускам завоалирани псувни. Например: да му бера лайката да му реда чайката на лайка ти грудката цвичка ти Ленина ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 ... некрофил, ... Откога ебането на трупове е позитивно занимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Хахахахаха, Афекс, нали знаеш - one man's corpse is another man's sex partner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Ауе кво е тва ве !? САМО ми се яде и ми се спи..друго НИЩО! Апф..ся тъкмо вечерях обилно след 40-50 мин..пак ще ми се прияде да го еВа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 спокойно не си само ти , спя по 3 пъти на ден и ям по 100..... снощи ставах да ям в 2 и после пак в 6 ..... тва е нечовешко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Аз пък си мисля за думи, които започват с "не", но нямат негативен смисъл. Например неон, необходим, нефт, нещо, нерв...защо си мисля за такива глупости е съвсем друг въпрос Защо мислиш, че необходим не е с отрицателен смисъл? Поне на мен ми звучи точно така. Какво значи "необходим"? - Нещо, което е нужно, демек не е "обходимо" или с други думи не може да се подмине... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 спокойно не си само ти , спя по 3 пъти на ден и ям по 100..... снощи ставах да ям в 2 и после пак в 6 ..... тва е нечовешко Мани мани и аз съм така .Непрекъснато ми са яде нещо и нон-стоп ми се спи.Кфо стаа тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Необходим не се образува от "обходим" с добавяне на не Всяко необходимо нещо е ценно и си заслужава да се има => може да се свърши нещо полезно => положителен смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Аз съм обратното. Снощи па кстоях до 2.30 и си легнах просто защото се чувствах длъжен да посля. Станах в 8 и си бях супер наред. А по принцип 8-9 часа сън са ми малко. И да се похваля: ОЦЕЛЯХ СЛЕД РОДИТЕЛСКАТАААА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Необходим не се образува от "обходим" с добавяне на не Всяко необходимо нещо е ценно и си заслужава да се има => може да се свърши нещо полезно => положителен смисъл. Аз между другото няколко пъти съм се замислял защо се казва необходим като се използва за положително нещо и няколкото пъти достигам до твоите изводи,но явно забравям какво съм размишлявал и пак тряа да мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.