afx Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Хм.. това ме подсеща да задам въпроса: Защо все още голяма част от хората вярват че някой друг ще им разреши личните проблеми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Мамка му, защо всички си мислят че Исус е бил с руса или светло кестенява коса и сини очи?! <{POST_SNAPBACK}> защото светлокосите хора със светли очи са по-миловидни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Мамка му, защо всички си мислят че Исус е бил с руса или светло кестенява коса и сини очи?! <{POST_SNAPBACK}> Що ти да не мислиш,че е бил негър? защото светлокосите хора със светли очи са по-миловидни. <{POST_SNAPBACK}> Ба чакай,надявай се,изобщо не е ясно кой какъв е Понякога точно тези са олицитворение на дявола Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Оff: Справка Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Оff: Справка <{POST_SNAPBACK}> Ми да ти кажа мислим си го(аз си го мисля) и съм по4ти сигурен 4е е било така, за6тото евреите когато са разбрали 4е запо4ва да се издига христянството изобщо и са си мислили 4е 6те се превърне в голяма вяра(както и станало)са му придали еврейски 4ерти(4ерна коса,тъмни о4и и т.н.).Не знам как е изглеждал, но това е мнението ми по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Що ти да не мислиш,че е бил негър? <{POST_SNAPBACK}> Защо пък не нали и Орфей и Ford Prefect са негри Ба чакай,надявай се,изобщо не е ясно кой какъв е Понякога точно тези са олицитворение на дявола <{POST_SNAPBACK}> Много ясно, дяволът е рус със светли очи. Да не се обиди някой шегувкам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Минава ми през главата, че адашът чак сега е разбрал, че е "не-човек", а karaman. Абе Иво какво е това рибе ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Три неща : 1. 200 човека онлайн снощи, а аз не съм участвал в купона 2. Харесват ми всички, които постват в "Любими моменти" 3. Тази тема е сътворена в моментен гениално-спамерски проблясък на автора й Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Мисля си, че напоследък - тия дни, много се опитват да ме прецакват, явно на някои хора им изглеждам като полуидиот! ...и започвам сериозно да се изнервям Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Мисля си, че напоследък - тия дни, много се опитват да ме прецакват, явно на някои хора им изглеждам като полуидиот! ...и започвам сериозно да се изнервям <{POST_SNAPBACK}> И аз съм така!!! До някаде съм прецакан ама от друга страна не е така.Постоянно ми се въртят некви тъпи мисли в главата(моми4ета ,кво 6те правим в даскалото,кога 6те свър6и коледа,искам да пребия някой понякога ).Абе направо луда работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 минава ми през главата колко се кефя на лошото време някак си ми става забавано когато е сиво и мрачно на вън и слънце няма да се покаже в бкизките 48 часа освен това си мисля как да се острижа , че сега в коста не приличам на нищо и искам супер късо ... ама съм изпълнен с белези , ама съпер грозни белези дето стоят като плешиви петна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Минава ми през главата, че трябва да направя графичен редактор за 3-4 седмици. И трябва да си избръсна главата, хехе какво ли кубе имам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaster Posted September 21, 2005 Author Share Posted September 21, 2005 Минава ми през главата, че трябва да направя графичен редактор за 3-4 седмици. И трябва да си избръсна главата, хехе какво ли кубе имам. <{POST_SNAPBACK}> ако ще ти свърши работа мога да ти пратя.Писан е на С++ имам 5 на изпита с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Хора близките 14-15 години идва краяна света.Е айде ся може да не е края но ще бъде началото на нашия край.Не се знае колко време ще издържи човек в мизерия и болести пречинени от някъв катаклизъм.Т'ва съм си аз NICKELBACK песимиста. Не знам дали сте забелязали но в последно време почнаха да правят а и да излъчват по ТВ-то много филми с земетресения,метеори,астероиди,там комети ,извънземни Да не би да ни подготвят за нещо лошо което скоро може да се случи .Хммм да не вземете да сънувате кошмари заради тея неща които ви говоря.Не ги приемайте на сериозно защото са само мисли в главата на един глупав 9-то класник. НЕ се стряскайте.Има още време Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Че по-голям катаклизъм от това - здраве му кажи! Един девето класник да мисли като 10 годишен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Минава ми през глават, че имам 12 страхотни колежки, а нито една не е от Пловдив. Яко прецакан. Но съм им обещал до края на очните да ги заведа на рахата поне трипъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Минава ми през глават, че имам 12 страхотни колежки, а нито една не е от Пловдив. Яко прецакан. Но съм им обещал до края на очните да ги заведа на рахата поне трипъти <{POST_SNAPBACK}> Ние нали ще бъдем там? (да ти светим) *** аfx се самопоканва Иначе.. хм.. какви мисли могат да ми минават във 04:33 сутринта.. 1. Около 4 часа играх quake3 ето на това сървърче: 129.241.138.110:27960 Нямаше много лаг... е за прецизен обстрел със Railgun не можем да си говорим.. но все пак става мачканак ето и резултата от traceroute.. сървъра се оказа новрвежки.. и е на 17 скока от тук 17 s110a.studby.ntnu.no (129.241.138.110) 79.564 ms 75.959 ms 75.327 ms 2. Албумът "Tri Repetae++" от 1995-та на Autechre е наистина доста добър.. и наистина е някак си липсващото звено между ранните "Incunabula (1993)", "Amber (1994)" и респективно новите албуми на Ae.. "Confield (2001)", "Draft 7.30 (2003)" и "Untitled (2005)". Усеща се плавната метаморфоза на уникалния стил на болните мозъци Rob Brown и Sean Booth. 3. Ае.. защо се занимавам с глупости а не си легна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Все по-често ми минава през главата, че той ще ме убие, в момента, в който ме види щастрива с друг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Все по-често ми минава през главата, че той ще ме убие, в момента, в който ме види щастрива с друг... <{POST_SNAPBACK}> Уау....недей така.Ти си по-силната,нали си жената Минава ми през главата ....'Защо на мен ми с случва това,какво толкова съм направилааааа?' Ей,чувствам че преминавам към тъмните сили....каквито и да са те Ставам зла Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Уау....недей така.Ти си по-силната,нали си жената Минава ми през главата ....'Защо на мен ми с случва това,какво толкова съм направилааааа?' Ей,чувствам че преминавам към тъмните сили....каквито и да са те Ставам зла <{POST_SNAPBACK}> mhм,крайно време е всички женски да станат зли Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 mhм,крайно време е всички женски да станат зли <{POST_SNAPBACK}> Те пък сега колко са добрички... Аз пък се чудя какво правя във форума и въобще пред компютъра, след като утре имам изпит Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Те пък сега колко са добрички... <{POST_SNAPBACK}> То.. направо няма накъде повече. Работата е там че аз им намерих цаката - просто спирам да се занимавам с тях и по този начи няма как да са зли с мен. По скоро ще са милички с мен, тъй като знаят какво изпускат Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 mhм,крайно време е всички женски да станат зли <{POST_SNAPBACK}> да ти кажа,знам какво ще се случи ако това стане......ще изпапаме мъжете с дрешките и всичко останало....като е тръгнало,има толкова настървени жени..... само ми елате Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 На вас шега ви се струва,ама аз бавно бавно действам.... а и не само аз де накрая ще останат само костите ви мисля да пощадя един двама,защото са уж добри,но ще си помисля.... търся съдействието на вече изявилата се зла жена фарел,жужи,флъфи,е.т. , снежко и другите разбира се... Внимавайте ахах afx,сега....ще направя един клуб Тя и ще видиш какви зли неща ще се говорят там за мъжете Съжалявам,днес ми е тежък ден.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 ахах afx,сега....ще направя един клуб Тя и ще видиш какви зли неща ще се говорят там за мъжете За плетене на пуловери на две куки, предполагам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.