intense Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Минава,ама не си отива. Училище.... Имам кофти клас,всяка следваща година го разбирам наново.... Яде ми се шоколад..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 уфффф...за кой ли път осъзнавам, че като не пия кафе сутрин после съм като парцал...особенно ако го заменя с бира.. :ph34r: но какво да се прави, като се събереш с старата компания лиготията взима връх... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dayo Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Шефката ми не била такъв музикален инвалид, за какъвто я мислех На път сме да се разберем, но явно е трябвало по-рано да пробвам с Louis Armstrong човек наистина се учи цял живот... А какво удоволствие може да е музиката докато работиш, особено ако е в комбинация с голяяяма чаша черно злато Пиеш петрол??! CoprochiliacInMe за мен черното злато е кафето = начини на изразяване Sorry за заблудата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Минава ми през главата, колко е лесно да не отговаряш, когато не ти изнася, вместо да кажеш истината. Трябва и аз да го науча този номер. <{POST_SNAPBACK}> Пък и ефектът е много добър. И за двете страни. Все още обръщам внимание, като гледам филм, когато на някой му казват някаква глупост, понякога обидна - той само поклаща глава, поглежда с онзи поглед "Горкият..." и излиза от стаята без коментар. Понякога се сещам да го правя, но де да беше винаги... Минава ми през главата, че всичко се нарежда, вярно мноооого бавно, но се нарежда. Почти съм доволен . <{POST_SNAPBACK}> Винаги се нарежда. Само да имаме търпение да го изчакаме да се нареди и да не губим вяра... Търпението не ми е най-силната черта Минава,ама не си отива. Училище.... Имам кофти клас,всяка следваща година го разбирам наново.... Яде ми се шоколад..... <{POST_SNAPBACK}> Снощи опатках един цял от големите... Сега ще трябва да изкарам калориите навън хехехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Снощи опатках един цял от големите... Сега ще трябва да изкарам калориите навън хехехе А ти добре ли си мила Мила? Я ги остави калориите в теб,там им е мястото! Аз сега хапнах,доволна съм и ....съм готова утре да започна да уча! Това не го написах аз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Мисля си ,колко е хубаво да се завърнеш в училище!Това не го написах аз... <{POST_SNAPBACK}> Аз едно време мразех ваканциите. Нямах търпение да дойде 15.09 и да почна да правя нещо различно от свирене и четене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 В момента си мисля че тази емотиконка: е доста интересна и ще си я сложа във подписа Също така горещо препоръчвам на всички вас обедната бира (шуменско специално) във Пожарната а.. и също че скоро трябва да мина на Достъпна + скоро .. тъй като ей го .. половин час чакам да ми се свали vmware.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Мисля си, така и така съм на 4 бири вече, що да не обърнем с хазяина едно-две шишета ракия, утре съм на Р.Д. и пак ще се напия, вдруги ден ще се прибера в Пловдив...и пак ще се напия...абе я да ходя да пия, че няма много време, влака е в 6:50...а трябва...да се напия Май много пия, к'во да направя обичам да се излагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Мисля си колко съм прецакан, че човека който обичам скъса с мен за да не ми причини болка... edit: не бе логиката ме разбива... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Мисля си колко съм прецакан, че човека който обичам скъса с мен за да не ми причини болка... <{POST_SNAPBACK}> Ех... Колко пъти сме ги чували тия работи... Ами пич... още много пъти ще ти бият шута. Свиквай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 edit: не бе логиката ме разбива... Абсолютна класика в жанра Къде Е .. аре ся. Все едно не си чувал за едно от най-клишираните изказвания в света на любовта Не че ти пожелавам да го чуеш, но когато една жена се опита да те разкара.. вероятността да каже нещо нелогично и ти да се чудиш "ама защо?!?!" е доста голяма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dayo Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Е .. аре ся. Все едно не си чувал за едно от най-клишираните изказвания в света на любовта Не че ти пожелавам да го чуеш, но когато една жена се опита да те разкара.. вероятността да каже нещо нелогично и ти да се чудиш "ама защо?!?!" е доста голяма. Само да те успокоя - те и жените не се чустват много по-добре като ги разкарват. Вероятността да чуят логична причина (а и да повярват, че е реалната) не е много голяма :smile: Извинете ме за Offtopic-a, но не можах да се въздържа, да напиша какво ми "мина през главата" докато четях... :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Мисля си, че това е поредният ден в който искам да права едно, а се налага да правя нещо съвсем друго. Айде тръгвам по задачи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 А ти добре ли си мила Мила? Я ги остави калориите в теб,там им е мястото! Аз сега хапнах,доволна съм и ....съм готова утре да започна да уча! Това не го написах аз... <{POST_SNAPBACK}> Дали съм добре - ами of course хехехе - ОБИЧАМ шоколад Аби то зависи и как се нарежда. Картинката дето се нареди хич не ми харесва, но е по добре от блъскане в стената докато и се загуби цвета. <{POST_SNAPBACK}> Като мине достатъчно време, установавям, че винаги се е нареждало по най-добрия за мене начин. А и за всички останали. Ами пич... още много пъти ще ти бият шута. Свиквай. <{POST_SNAPBACK}> Не е задължително, да ти кажа. Ако много пъти ни се случва едно и също нещо, значи винаги сме действали по един и същи начин, който води до този резултат. А ако не ни харесва резултатът - ами да променим нещо в начина си на мислене и действие. Как да очакваш други резултати при същите мисли и действия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoroto Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Минаааава,големият кораб мииинава....... .Това в кръгъ на майтапа.Иначе ми минават мисли за студена БИРИЧКА и топли пържени картофки с сирене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 До преди съвсем мъничко през главата ми минаваха сцени, обилно наситени с кръв, мъчения и многого, много насилия и разстрели-всичко в много ярки цветове. Мислех си какво ли ще стане, ако умъртвя по особено жесток и извратен начин половината администрация в ПУ... Но...темата ми се отвори една строница по-назад и се развеселих. Минавами през главата, че тук има много хора, които ме кефят и ме карат да се усмихвам, минава ми през главата, че точно заради такива моменти си заслужава да влизам тук и още-отивам някъде да се умъртвя, защото съм смазана от умора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 мисля че колкото и гадно да постъпих,не трябваше да го прави,само не и боят мисля си как съжалявам че не можах да го стъпча по-брутално,но и така ме устройва :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 До преди съвсем мъничко през главата ми минаваха сцени, обилно наситени с кръв, мъчения и многого, много насилия и разстрели-всичко в много ярки цветове. Мислех си какво ли ще стане, ако умъртвя по особено жесток и извратен начин половината администрация в ПУ... <{POST_SNAPBACK}> Ще те обичам страшно много и ще ти идвам редовно на свиждане в затвора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 мисля че колкото и гадно да постъпих,не трябваше да го прави,само не и боят мисля си как съжалявам че не можах да го стъпча по-брутално,но и така ме устройва :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Мисля си,че на farrell са й теглили един бой,но си мисля също,че тя си е заслужила лошото отношение,но не и боя.Никое момиче не заслужава бой.Е,не съвсем никое,но рядко се намира такова.Мисля си също,че много се кефя,че Берое направи равен с говедата.Ей такива неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Чувствам се самотен,късно вечерта.........Няма никой в този час до мен,но така е,нали съм овен (и аз да кажа някоя тъпотия,извинявам се ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GHOST Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 в главата ми се върти един незабравим уикенд и много объркани мисли, върти ми се неприятното натрапване: "утре си на работа, лягай да спинкаш". май ще послушам последното, ще лягам, но не знам дали ще успея да заспя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 дива ярост, отчаяние, абсолютна самота, самота, сам... неискам да съм сам в самотата Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Ytre sm na interview za rabota i sam mn. pritesnen dano da stane i mamka my pak mi svar6iha fi6ecite Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Мисля да изтегля новия албум на Fear Factory - Transgression, както и преиздадената весия на DemanuFacture... edonkey2000 link: ed2k://|file|Fear Factory-Transgression-2005-Hole.rar|89051518|95D025F1CBDDAE048D6FB64F325E770C|/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Мамка му, защо всички си мислят че Исус е бил с руса или светло кестенява коса и сини очи?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.