Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 1/7/2019 at 4:33 PM, w00x said:

Аз лично не съм се сблъсквал с коли, каращи в насрещното и автомобили перманентно паркирали в кръгово движение. Не знам ти къде си срещал такива.

Първото е малко невъзможно в Пловдив, защото на големите булеварди между двете платна има колчета или мантинела. И аз не говоря за временно навлизане в насрещното. Аз говоря за КАРАНЕ в насрещното (лентата за ляв завой на насрещно движещите се) и спиране на светофара, докато са В НАСРЕЩНОТО, да си чакат за ляв завой, защото колоната в нормалната лента за левия завой е много дълга.

В толкова много еднопосочни улици, които направиха в града не си срещал хора каращи в насрещното?? Ти явно караш по два-три километра на ден иначе ми се струва невъзможно!!! Явно не осъзнаваш какво се опитваме да ти кажем, каква е разликата от адекватно нагло каране с нарушения и безцелно малоумно шляене из ленти без мигачи и без определена цел!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 1/7/2019 at 1:40 PM, charmock said:

Честито на всички именници. Галя, честито и на малката, да ти е жива и здрава. Моя син Ивайло също е именник днес.

Разбрах аз ;) Да ви е здрав и много щастлив, и вие покрай него :)

Весел празник!

On 1/7/2019 at 4:52 PM, NEO_DDT said:

В толкова много еднопосочни улици, които направиха в града не си срещал хора каращи в насрещното?? Ти явно караш по два-три километра на ден иначе ми се струва невъзможно!!! Явно не осъзнаваш какво се опитваме да ти кажем, каква е разликата от адекватно нагло каране с нарушения и безцелно малоумно шляене из ленти без мигачи и без определена цел!

Човече, за 3-ти път ще кажа, че не говоря за каращи в еднопосочна улица. Говоря как ти си караш по булеварда в лява лента с 50-60, защото искаш да завиваш след малко и срещу себе си виждаш един друг, който кара също с 50-60, защото иска да е тарикат и не му се чака в неговата лента за ляв завой.

Адекватното нагло каране с нарушения за мен е в пъти по-голям проблем от някой, който просто не умее.

On 1/7/2019 at 5:06 PM, w00x said:

Човече, за 3-ти път ще кажа, че не говоря за каращи в еднопосочна улица. Говоря как ти си караш по булеварда в лява лента с 50-60, защото искаш да завиваш след малко и срещу себе си виждаш един друг, който кара също с 50-60, защото иска да е тарикат и не му се чака в неговата лента за ляв завой.

Адекватното нагло каране с нарушения за мен е в пъти по-голям проблем от някой, който просто не умее.

Ето това ти е най-голямата грешка! Хората, които карат неадекватно и не могат са най-големия проблем! Викаш доста по-голям проблем е някой да те пререди в колоната за наляво отколкото да премине знак стоп без да спре??? Два пъти пред очите ми са минавали хора с над 50-60 км/ч по Димитър Талев на кръстовището с Вапцаров късно вечер на спрян светофар, ама те хората не могат викаш извинени са?!?!

Викам е доста по-голям проблем да кара някой с 50 срещу мен, докато аз също карам с 50!

И защо реши, че това, което описваш, не е нагло каране с нарушения, а неумеене?

On 1/7/2019 at 5:48 PM, w00x said:

Викам е доста по-голям проблем да кара някой с 50 срещу мен, докато аз също карам с 50!

И защо реши, че това, което описваш, не е нагло каране с нарушения, а неумеене?

Защото да пресечеш един от най-главните булеварди на града на знак стоп с 70-80км/ч не е наглост, а очевидно си бавноразвиващ, който не може и не трябва да кара! Това не мога да го приема за наглост и някой който умее да кара, че би го направил! Там имаш 0 видимост и съответно 0 контрол над ситуацията какво може да стане, което човек умеещ да шофира никога не би го направил, колкото и да е нагъл!

Значи просто предполагаш.

Аз съм виждал наглеци, които са минавали на червено при по-слабо движение. Например в 11 вечерта.

И защо изобщо делим хората, които рязко нарушават правилата за движение и поставят останалите участници под пряка опастност, на ТИП А и ТИП Б?

Именно това е проблемът - критериите за допустими грешки са различни. Едни си казват "на жълто не се минава", а други си казват "то където жълто, там и първите 4 секунди червено"

On 1/7/2019 at 5:56 PM, w00x said:

Значи просто предполагаш.

Аз съм виждал наглеци, които са минавали на червено при по-слабо движение. Например в 11 вечерта.

И защо изобщо делим хората, които рязко нарушават правилата за движение и поставят останалите участници под пряка опастност, на ТИП А и ТИП Б?

Не, не предполагам! Дали ще минеш на червено или знак стоп, на място на което нямаш никаква видимост си бавноразвиващ олигофрен, който не трябва да шофира и това не са предположения, а факти!

Само не ми се правете, че спирате на всички знаци стоп и никога не правите никакви нарушения, че звучите смешно!

А, остави. В тоя форум само инструктори - светне жълто и скачат на спирачката, светне зелено - броят до 3 и тогава включват първа и тръгват  :grin:

On 1/7/2019 at 6:25 PM, NEO_DDT said:

Не, не предполагам! Дали ще минеш на червено или знак стоп, на място на което нямаш никаква видимост си бавноразвиващ олигофрен, който не трябва да шофира и това не са предположения, а факти!

Само не ми се правете, че спирате на всички знаци стоп и никога не правите никакви нарушения, че звучите смешно!

Не, предполагаш, защото няма никакъв начин да знаем със сигурност защо някой е направил нещо. Нито ти, нито аз.

Аз на знаци стоп без видимост спирам винаги, защото си ценя живота. Дори ма кръстовища, в които свтофара мига жълто, а аз съм с предимство - намалям малко и се оглеждам дали някой не се е засилил да минава случайно.

Дядо ми ми казваше, че на път с предимство винаги се спира, защото не се знае дали други знаят, че не са с предимство.

Пловдив продължава да е най-пеераския град за шофиране.  По-зле е от Пазарджик, Хасково, Стара Загора, Кърджали, Бургас и Търново, взети заедно.

On 1/7/2019 at 8:59 PM, Grimjaur said:

Пловдив продължава да е най-пеераския град за шофиране.  По-зле е от Пазарджик, Хасково, Стара Загора, Кърджали, Бургас и Търново, взети заедно.

Палестина, Кауновград и Кърджалистан не мо'ем ги минем, ако ще и турско да стане...

On 1/7/2019 at 8:33 PM, Lucky Luciano said:

А, остави. В тоя форум само инструктори - светне жълто и скачат на спирачката, светне зелено - броят до 3 и тогава включват първа и тръгват  :grin:

Всеки ден ги псувам и им свиря на тия инструктори дето им трябват 4-5 секунди зелено за да тръгнат, защото си бъркат в носа, гъза, телефона или просто са бавноразвиващи! Като им е прекалено сложно да не карат просто!

On 1/7/2019 at 8:59 PM, Grimjaur said:

Така е! Не че там няма селяндури, ама няма достатъчно натовареност в трафика и достатъчно големи пътища и кръстовища за да се развихрят както трябва явно :D

On 1/7/2019 at 9:38 PM, dvdrw said:

Палестина, Кауновград и Кърджалистан не мо'ем ги минем, ако ще и турско да стане...

Не знам турско, китайско или азербайджанско стана, ама ги минахме! Карал съм във всичките изброени градове и никъде не ми вдигат кръвното толкова, колкото тук!

49187795_10158141736959937_8301657331985

Някога една кула прецакала вавилонците! И при нас така - нашата кула е апотеоз на нищото: нямаме никакви проекти, но имаме откриване. Имаме разбит град, но за сметка на това затворен! Чалгари сме, но "културни". Къщите в стария град падат, но строим халтурка за 3 милиона и я разваляме след два дни. Бяхме в ЮНЕСКО, но вече не сме. Най-древният град в Европа, но дори и в съвремието - в руини! Публичният ефект от Пловдив 2019 щял "да бъде голям" - с неработещо летище, с липса на градски и междуселищен транспорт, нула позитивни туристически практики! Запитвали ли сте се как се чувства едни чуденец в Пловдив - ще отговоря, като слепец. Никой в публичния сектор не говори английски(в пощата, на гарата, на автогарата например), няма означения на туристическите обекти или градски транспорт(наименования на спирки - вътре, вън от транспортното средство), няма туристическа карта за тях дори, която да ти казва "къде си" във времето и пространството. А ако недай си боже е човек с увреждания(например сляп или инвалид, нуждаещ се от рампа за количка, от нормален тротоар без огромни прагове, без надигнати и изпочупени плочки), всичко приключва. Колчовци сме в 21 век! Моралната и духовна немотия е довела до това да се радваме на нещо шаренко! Е дадено е! Кулата е готова! Вавилон е тук. Ще ни завият с едни одеалца и ще сме "хепи". Старите хора са казали: луд на шаренко се радва! Радуйте ся и веселите ся.

On 1/7/2019 at 8:25 AM, Godfather said:

Минава ми през главата, че е Ивановден. Честит празник на всички именици и най-вече на netrootbg! :)  :drunk:

On 1/7/2019 at 9:25 AM, Mockingbird said:

Честито на имениците. Много им здраве.

Ванка, жив и здрав...

On 1/7/2019 at 12:50 PM, gal4enceto said:

Честито на имениците! :) Сега се сещам само за Нетруут, да си жив и здрав :)

И нашето русо чудо да е живо и здраво, че и тя именичка :love

Благодаря за пожеланията. Галя и на вас да ви е жива и здрава.

On 1/7/2019 at 8:59 AM, w00x said:

Тоя уикенд бях в София за малко.

Ако още някой ми каже как шофирането тук е по-зле от шофирането там - няма да му повярвам.

То буквално нямаше момент, в който някой да не прави някакво нарушение.

Напълно съм съгласен с Ангел. Такива изпълнения каквито има в София, не съм виждал никъде другаде из Европа. В Пловдив колкото и да се напъваме, не можем да ги стигнем в това отношение тези от София. А най - абсурдните изпълнения в чужбина са почти винаги пак със софийска регистрация.

On 1/9/2019 at 3:09 PM, netrootbg said:

Благодаря за пожеланията. Галя и на вас да ви е жива и здрава.

Много ти благодарим! :)

Ххахаххахахаххахахаха много яка карикатура, само трябваше да направиш физиономията на мамин Тотьо по-крива и идиотска, че така изглежда прекалено нормален :D :lol: 

На кое?

618x395.jpg

49281031-2237508499614069-17438821352210

Един от коментарите кърти:

Граждани снимат логото на Балкантон на фона на партийния дом.

1969-та година, оцветено

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...