Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Тя селящината не е географско понятие, а състояние на духа, ако разбирате френския ми  ;)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 10/1/2018 at 4:14 PM, Godfather said:

Що, да не го е хванало някакво суеверие? :laughing1:

Не си ли разбрал? Никой не знае защо.

Чете, но отговаря на постовете в другата спамърска тема. Аз лично не разбирам какъв ефект се постига, но ... :)

On 10/3/2018 at 4:21 PM, Midex said:

Понеже напоследък темата се чете от повече хора, ще я използвам да помоля всички, които редовно ми пишат на ЛС с молби да затварям теми, да коригирам заглавия, да трия лични данни, да оправям развалени отношения и всичко друго, вече да не ми пишат, защото няма да им удовлетворявам молбите - просто най-вероятно няма да влизам във форума поради загуба на интерес към целия форум в последно време. Не питайте за причината - съвсем доброволно се отказвам от модераторство, а и 10-те години, в които го правя ми се струват предостатъчни.

So sad.

Сад не сад, човек си има някакви граници на поносимост, а моите свършиха точно днес (след доста натрупване и надежди някой  и нещо да се оправи). Btw това ми е един от последните постове, които пиша във форума, тъй като вероятно трябва да приключа с още някой пост ангажиментите си в търговския раздел ; все още няма да си трия акаунта и ще чета от време на време когато имам кеф, но всъщност всичкото това съм го обяснил в модераторския форум.

On 10/3/2018 at 3:41 PM, RaptoR said:

Ха дано! Щото мизерната ти мижитурска, мишкинска особа ми губи ценни секунди... Марш там в дерето в Габрово, величие неземно, нечувано от никого и повече да не си влезнал тук! 

Грубо,много грубо.Та чак грозно.

Поредната огромна загуба за форума. Досга и аз четях от време навреме, но вече не виждам хептен смисъл. 

On 10/4/2018 at 11:05 AM, Ferante said:

Тъжно... липсата на коментарите на Мидекс ще бъде още една причина да намалят посетителите на форума.

Ъъъъ кво стана пак?Що така :-/

On 10/4/2018 at 4:16 PM, HEMO said:

Ъъъъ кво стана пак?Що така :-/

Виж цитата горе де. :)

On 10/4/2018 at 7:37 PM, gal4enceto said:

Улицата се води "Вегетарианска".

Хахахахахахахахаххахахах!!!!

Една интересна мисъл:

Когато един управник предавал властта на приемника си, му оставил в завещание три плика. Заръчал му, когато дойде криза да отвори първия плик - и така поред, при всяка една криза в управлението. След известно време се появила криза и първият плик бил отворен. Вътре имало бележка, която гласяла "Обвини бившето правителство, че е заложило капани в управлението на страната." Управникът това и направил и туширал ситуацията. След време обаче се появила нова криза и той отворил втория плик, където пишело - "Обвини медиите, че неправилно тълкуват действията ти". И това помогнало. Дошъл моментът на поредната криза и управникът отворил и последния, трети плик. Вътре пишело - "Подготви три плика."

Добре де, много пъти съм виждал разни подобни неща в интернет. Мен като малък в училище са ме учили, че ако няма скоби, реда на действията е умножение/ деление първо и след това събиране/ изваждане. А в подобен ред задачки отговорът е получен като са извършени действията в грешен ред. 

Отне ми около 5 секунди да намеря първия очевиден отговор, после около 30 сек. чудене, и още 10 за проверка на втория, неочевиден отговор.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...