Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 4/15/2013 at 8:26 AM, Psihara^^ said:

А аз пък си мисля точно за ел. машинка. Я сподели как е?

Phillips Norelco казваше един приятел че е правилния избор (това преди 5-6 години) гледам сега имат по-нови модели. Скоро мисля да си взема нещо ама нещо над 500лв трудно ги прежалвам пък баш моделите им са толкова (е сега проверих - някаква има и за 850лв в техномаркета.. ебаси)

Имаше и едни дето хем бръснат хем църкат крем - помня рекламата беше уникална - попиках се да се хиля - почваше с "искате гладко бръснене - трябва ви новия рейзър блейд 15 - това са 15 ножчета бръснещи ви идеално гладко" и показват на пича едни ренде педя и половина и той го гледа 2 сек опулено...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

На филипс машинките (с кръглите ножове отгоре) които стават са над 500лв , баща ми ползва такава но трябва да се ползва или всеки ден или най-много през ден. Аз я пробвах ама брадата ми е гъста на и на 3 дневна бръсне неравномерно , отнема ми повече време от бръснача. Евтините не стават , бяха ми подарили някъв филипс от по-ниският клас мисля към 150-200лв , ползвах го 2 пъти и го захвърлих . В момента ползвам машинка за бръснене която наподобява тая за подстригване пак на филипс но не бръсне до кожа а по-скоро брадата става леко набола - неглиже , за момента тоя вариант ме устройва. 

Още не съм толкова изпушил а и чесно казано нямам желание сам да си бъркам крем и да треперя дали нЕма си прережа гърлото с бръснач.... 

On 4/13/2013 at 10:07 AM, Psihara^^ said:

КАК ЩЕ СВЪРШИ СПАРТАК ВЕ МАЙНААААААААААААААААААААААААААААААА?!?! ЗА КО ДА ЖИВЕЯ СЕГА/?!?!?!?! мКЛА4 ТЙАКЛВЙ5 АЛКВ ЛКкл а4мнк нав4к 

Затова ли беше тая тирада във Фейса???

On 4/14/2013 at 8:44 AM, gado said:

Ей ся е моментът и Аню да се вреже с последните модни тенденции в мъжката чорапена индустрия и вече ще съм напълно просветлен за образа на истинския мъж. Заклевам се!

П.п. А нещо за подбръсване на интимни части да препоръчате?

Там да въртиш бръснач е доста глупава постъпка, дори и някой да се опитва да го интерпретира като смелост...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

On 4/15/2013 at 9:29 AM, Antares said:

За теб няма общо. Ама погледнато отстрани е абсолютно същото.

.

Изобщо не е същото. 

==============================================

Нов проект за маса!:

521482_546224615421556_804145776_n.jpg

Да, това е "полевият" вариант. Тук вече имаме елегантни термоизолирани джобове. Имам идея как да ги направя. А и Галин ще помогне. Само маси трябват за нарязване :)

On 4/15/2013 at 1:28 PM, Grimjaur said:

Видене, лаишко, лаишко...Събира малко.  

http://www.coleman.com/product/120-quart-xtremereg-5-cooler/3000000734?contextCategory=8581#.UWwAQ6I5li8

Казва се лаЙшко!!! Лайк с лайка! И естествено, че ще ги направя по-дълбоки и по-големи! Няма да ставаме през 5 минути! 

Какъв въздух бе, Ангеле? Отдолу се застрелват две термочанти, пълни с лед, какъв въздух?!?!?! Преди 17 години съм пил от такива дворни кулъри бира на партита в Америка. Хака се с лед и в случая кутии бира догоре и цяла вечер се пие. След като се изпи всичко на дъното на контейнера още имаше лед. В тоя случай е същото, но ще трябва поне едно презареждане с лед. Това за около 2-3 каси бира. Ако това не е достатъчно, не знам кое Е. Хипотетично на такава маса има около 6-8 души. 

Най-лесно е да заковеш колелца на един лежащ хладилник...Ич ни са занимаай с глупости.

On 4/15/2013 at 1:40 PM, Grimjaur said:

Най-лесно е да заковеш колелца на един лежащ хладилник...Ич ни са занимаай с глупости.

Е къде ш'се подпираме бре!?!?!?!? Мезето къде ще сложим?!?!?  :laughing:  :laughing:  :laughing:

On 4/15/2013 at 1:40 PM, RaptoR said:

Какъв въздух бе, Ангеле? Отдолу се застрелват две термочанти, пълни с лед, какъв въздух?!?!?! Преди 17 години съм пил от такива дворни кулъри бира на партита в Америка. Хака се с лед и в случая кутии бира догоре и цяла вечер се пие. След като се изпи всичко на дъното на контейнера още имаше лед. В тоя случай е същото, но ще трябва поне едно презареждане с лед. Това за около 2-3 каси бира. Ако това не е достатъчно, не знам кое Е. Хипотетично на такава маса има около 6-8 души. 

Въздуха бе, колко значения на думата "въздух" са ти известни? Изтипосай я тая маса с топлите бири на двора през лятото и гледай какво се случва с леда. Ще вадиш контейнери и ще пълниш с лед през час.

On 4/15/2013 at 1:53 PM, w00x said:

Въздуха бе, колко значения на думата "въздух" са ти известни? Изтипосай я тая маса с топлите бири на двора през лятото и гледай какво се случва с леда. Ще вадиш контейнери и ще пълниш с лед през час.

Това само показва какъв си лаЙк. Нищо такова не се получава, но нямам намерение да губя време да ти обяснявам защо и как.  

On 4/15/2013 at 1:53 PM, Grimjaur said:

На капака на ладилника. 

Не става. нито хладилникът може да работи легнал (без преработки), нито можем да отваряме вратата с чиниите отгоре за всяка бира... Не мислиш, момче, не мислиш! За сметка на това ледът е почти без пари и е с безплатна доставка...  :laughing:

Ако е по обед на слънце - да. Вечерта ще изкара повече време.

Иначе идеята не е толкова абсурдна - в хотелите в щатите кетъринга беше точно така - носеха каси с лед и напитките вътре...

On 4/15/2013 at 12:35 PM, RaptoR said:

Там да въртиш бръснач е доста глупава постъпка, дори и някой да се опитва да го интерпретира като смелост...  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Трай, бе!

И ти кат Ангел нищо не си разбрал :)) 

Ъъъъ.... Виж кво... Не е ясно от кво разбираш, ама от тия работи... нищо не разбираш! Видно е и от самолет.

Тихо ся. Той, Аню не разбира елементарна физика. Само виШа. Галине, ща дера.

On 4/15/2013 at 2:46 PM, Grimjaur said:

Тихо ся. Той, Аню не разбира елементарна физика. Само виШа. Галине, ща дера.

Саа... трябва ли пред Ууважаемата аудитория да ти обяснявам с кво по кое ще ме дереш ?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...