Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Еми семейството имаме 4 Рена, едното от 94-та година вече е 27 годишно. Сега отиваме, врътвам ключа от четвърт тръгваме за където кажете. Кой квото ще да каже за Рендетата не му вярвам щото няма толкова опит като моя. ;)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 4/10/2013 at 6:05 PM, jozo said:

Хайде хайде, да не се обаждат тея с няколко ремонта на двигател Фиат :notify:

айде да не се Убиждаме...счупих 2 мотора общо...5 пъти май бяха или повече :D...кой друг е лепкал прекъсвач на 5-та :D

edit: пък и се еВаВах малко :D

едит2: във фейса дори съм поместил снимки с валове по земята :D :D

On 4/10/2013 at 6:27 PM, DON_CHEFO said:

....кой друг е лепкал прекъсвач на 5-та :D

Аз, на път към селото на Виден...Крушево ли беше, Градина ли...все не мога да ги запомня неговите градински круши - ако и ти беше дошъл оня път (когато се отказа), сам щеше да видиш. :grin:

Не разбирам какво не им харесвате на френските коли.

Карал съм рено 19, пежо 406 и 4007 супер коли.

4007 ми е малко странна, че прави малко презавиване при даване на повече газ (аз съм свикнал на задно), но е супер удобна за каране.

А 406 комби ми дава 6.21 среден разход за последните 7к км.

Рено 19 пък като му дадеш газ в завоя върти гуми та се къса :D

Едит:Братовчед ми беше късал диф на рено 21 два пъти,а дифа е като на газ-ка.

Хъм, почти всяка кола в правилните обороти и предавка ще върти гумите...

Ред:Да..Може би единствената френска кола която харесвам.406 комби и то точно със този матор....150 кончета бензинче.., не че 2.0 ХДИ-то е лошо ама бенца си е по-арен...

On 4/10/2013 at 6:38 PM, magdanoz4o said:

Хъм, почти всяка кола в правилните обороти и предавка ще върти гумите...

Ред:Да..Може би единствената френска кола която харесвам.406 комби и то точно със този матор....150 кончета бензинче.., не че 2.0 ХДИ-то е лошо ама бенца си е по-арен...

4006 със всички екстри е супер за каране, освен малко страното за мен поведение при даване на газ. Ама както казах аз карам предимно коли със задно.

Иначе 406 като го заредя до горе и ми изпише 1300 км до следващо зареждане безценно.

След 2 часа мъки и борба с драйверите на нвидия, всичко е наред! B)  Сега спокойно мога да отида да пия една бира за добре свършената работа и да се потупам по гърба.

Нека после ми разправят, че драйверите на зелените били безпроблемни.

И официално обявявам GTX650TI за най-хладната карта на света - 47 градуса под пълен товар! :wir

ПС МАГДАНОЗЧО, ОБИЧАМ ТА!

Относно довода на Джозо - и аз съм докарвал повече от година без преинсталация на Windows 95, но това не означава, че е стабилна операционна система ;)

On 4/10/2013 at 6:31 PM, Midex said:

Аз, на път към селото на Виден...Крушево ли беше, Градина ли...все не мога да ги запомня неговите градински круши - ако и ти беше дошъл оня път (когато се отказа), сам щеше да видиш. :grin:

е да...

айде бегам да уча значи, че според хАмериканските братя след 9 години каране с ръчни скорости, тука пак трябва да минавам изпити както си му е реда :D...ше ги е** в (*(*)*)(

On 4/10/2013 at 6:32 PM, naka_g said:

Не разбирам какво не им харесвате на френските коли.

Карал съм рено 19, пежо 406 и 4007 супер коли.

4007 ми е малко странна, че прави малко презавиване при даване на повече газ (аз съм свикнал на задно), но е супер удобна за каране.

нали знаеш българската народна мъдрост за спагетите, минетите и колите :D :D...аз просто налях масло в огъня, че ми беше скучно :D

On 4/10/2013 at 6:27 PM, DON_CHEFO said:

айде да не се Убиждаме...счупих 2 мотора общо...5 пъти май бяха или повече :D...кой друг е лепкал прекъсвач на 5-та :D

edit: пък и се еВаВах малко :D

едит2: във фейса дори съм поместил снимки с валове по земята :D :D

19 години зад волана... Не успях нито един мотор да счупя... За сметка на това един спасих.  

On 4/10/2013 at 6:45 PM, Sothbiss said:

След 2 часа мъки и борба с драйверите на нвидия, всичко е наред! B)  Сега спокойно мога да отида да пия една бира за добре свършената работа и да се потупам по гърба.

Нека после ми разправят, че драйверите на зелените били безпроблемни.

И официално обявявам GTX650TI за най-хладната карта на света - 47 градуса под пълен товар! :wir

ПС МАГДАНОЗЧО, ОБИЧАМ ТА!

Откак има Нвидия не съм се борил с драйвърите им... Всъщност с нищо по тях не съм се борил...

=>

Какви глупости вършите не знам, ама НАЗДРАВЕ!  

On 4/10/2013 at 6:32 PM, naka_g said:

Авенсис Дизел 2.2 - среден разход 4.5/100 за последните 110,000км (+/- някой и друг)

(не е моя, аз съм на бензин пък и моя не го юркам толкова)

On 4/10/2013 at 8:28 PM, DON_CHEFO said:

айде бегам да уча значи, че според хАмериканските братя след 9 години каране с ръчни скорости, тука пак трябва да минавам изпити както си му е реда :D...ше ги е** в (*(*)*)(

Гледай при престрояване и преминаване в съседна лента да не пропуснеш да се оглеждаш (точно така - да си въртиш главата за да провериш дали няма някой ДО теб в сляпата ти точка, че късат)

On 4/10/2013 at 9:17 PM, djadomraz said:

Авенсис Дизел 2.2 - среден разход 4.5/100 за последните 110,000км (+/- някой и друг)

Това в чии мокри сънища?

=====================================

На 10 април 1914 година в Крагуевац 2200 български наборници от Македония отказват да положат военна клетва в сръбската армия и на всеки десет е разстрелян по един.

Поклон пред паметта им ...

On 4/10/2013 at 9:21 PM, RaptoR said:

Това в чии мокри сънища?

Ааа, що - ако го е карал предимно на 5-та с 50 км/ч на 1000 оборота...става. ;)

On 4/10/2013 at 9:17 PM, djadomraz said:

Пенсионер, к'во да го правиш. :P

On 4/10/2013 at 8:28 PM, DON_CHEFO said:

Не се излагай бе, книжката с правилника е 20 страници. :) Има 1 знак и той е STOP. Всичко друго е написано в знака с думи.

------------

Усетих го и аз тва SSD в крайна сметка как работи. Проблема с Chrome-а бил от един Extension. Сега направо хвърчи тоя компютър. Все едно нов процесор съм му сложил. Със здраве да си го ползвам.

On 4/10/2013 at 10:14 PM, w00x said:

Усетих го и аз тва SSD в крайна сметка как работи. Проблема с Chrome-а бил от един Extension. Сега направо хвърчи тоя компютър. Все едно нов процесор съм му сложил. Със здраве да си го ползвам.

В момента си на вълна - ехааа колко пъргав стана компютъра.

След седмица-две ще почнеш с "пфуууу как ме дразни компютър без ССД" :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...