Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 4/8/2013 at 10:34 PM, DON_CHEFO said:

еВане, спане и пиене никога не се наваксват и никога не се взимат предварително...винаги идва момента, когато липсваш на едно мероприятията :D :D

.....те тва ми минава през главата :D

Боя пропусна...

On 4/9/2013 at 2:17 AM, Godfather said:

Пристигна ми пауърбола дето го бях поръчал. Баси зарибявката е тва чудо. :punk

Да си не калцираш ставичките :D

On 4/9/2013 at 8:15 AM, w00x said:

Недей да експериментираш. Много е чувствителен.

Истина е, чувствителен съм към безобразни, грозни, отвратителни и дразнещи тъпотии. Като повечето хора. 

On 4/9/2013 at 2:57 PM, RaptoR said:

Истина е, чувствителен съм към безобразни, грозни, отвратителни и дразнещи тъпотии. Като повечето хора. 

Верно ли ве, Този !? emoticon-0114-dull.gif

On 4/9/2013 at 2:57 PM, RaptoR said:

Предлагам ти да не ме предизвикваш, защото още си пазя ГИФ-а. Ти може да си ми скрил подписа, но аз ще ти го изтипосам в темата и такъв свят ще ти се завие, че не можеш да си изпиеш бирата тая вечер.

Казвам ти!

On 4/9/2013 at 3:49 PM, w00x said:

Предлагам ти да не ме предизвикваш, защото още си пазя ГИФ-а. Ти може да си ми скрил подписа, но аз ще ти го изтипосам в темата и такъв свят ще ти се завие, че не можеш да си изпиеш бирата тая вечер.

Казвам ти!

Подписа ти не го е скрил само той. Ужасно дразнещ беше

Затова - плюй в направо в поста....между другото и аз съм ти скрил подписа...ама всъщност сега като се замисля, май съм скрил подписите на почти всички с изключение на някои, дето са от по 1-2 изречения...

Не, не. В подписа, за да не го виждат, пък другите да го виждат и да си мислят колко за зле тия дето съм ги оплюл, че нищо не предприемат.
Think Midex!

On 4/9/2013 at 3:49 PM, w00x said:

Казвам ти!

Преди малко дойде пресен кег Туборг и си налях една ледена кана... Мислиш ли, че ми дреме какви гифове ще постваш? :laughing:  :laughing:  :laughing:  

On 4/9/2013 at 5:03 PM, Midex said:

Затова - плюй в направо в поста....между другото и аз съм ти скрил подписа...ама всъщност сега като се замисля, май съм скрил подписите на почти всички с изключение на някои, дето са от по 1-2 изречения...

И моя ли? :cry

Ангеле, бре... В игриво настроение ми се струваш тази вечер... Тва да не'й от някоя нова помада?

On 4/9/2013 at 5:43 PM, Sothbiss said:

И моя ли? :cry

Пукни са!

Пък моя не е !

П.п. Ай... Аз отивам да разработвам едни залежи от отлежала осем години ракия... (с коркови тапи на бутилките, прахоляк, паяжини и всичко оста*ало, както си му е редът), дет си ги открих снощи. Чал ви.

П.п. 2 Ама верно тоя филтър взе да прекалява!

On 4/9/2013 at 5:34 PM, w00x said:

Значи просто си придаваш важност.

Пак си неразбрал. Тази вечер нямам намерение да се занимавам с глупости - така по-ясно ли е? Това не променя факта, че оня гиф е тъп и дразнещ, да не говоря като е през ред и вади очи. 

On 4/9/2013 at 7:17 PM, mobo said:

абе въртя си тука една топка и се сетих да питам.

как са ви пауърболите?

Размахвам днес цял ден пауърбола в офиса. Един колега обаче ми заяви, че hand jobs вършели същата работа, плюс допълнителния кеф и затова такава топка не му трябвала. :lol: :laughing1:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...