Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  RaptoR said:
Изпростяваш! Стегни се малко. Можеш много по-добре да се правиш на интересен. :rolleyes:

мога всичко, ама само толко са ми силите с половин мозък, че едната половина поне да е заета с реална дейност.

а никой не ми оферира вълшебно хапче, та трябва да се справям с подръчни матриали.

Ми дано някой се изкаже по темата с емотиконите и тук.

Иначе искам да ви представя една много яка песен. Беше ми в мп3-то като го купих преди 2 години. Все я забравям.

В гугъл намерих толкова малко информация отностно скелета на торбестите. Абе от час търнесе една проста картинка на скелет с малко описание тук-там, не ми върши никаква работа.

Намерих преведена информация за кенгурата (и то не много добре преведена), обаче и много оскъдна.

Документалните филми показват само какво яде и прочие, грубо казано де.

П.П. Тези хора ще ме накарат да ида до Австралия и да разпоря едно червено кенгуру с ножа за да му разгледам органите от близо.

Няма да е нужно да го пориш. По-лесно ще е да идеш в Зоологическата градина и да помолиш отговорника на експоната за кенгурутата да ти обясни и да ти покаже скици. :)

w00x said:
Няма да е нужно да го пориш. По-лесно ще е да идеш в Зоологическата градина и да помолиш отговорника на експоната за кенгурутата да ти обясни и да ти покаже скици. :)

Боже, ама аз как съм забравил да питам на тези места.

Може ли да те целуна бе човек? :tongue

Ама ако и там не ми дадат повече информация отностно това животинче, вече ще откача тотално и ще дигна ръце от цялата работа.

lil_stenly said:
Може ли да те целуна бе човек? :tongue

Не. Едно Благодаря ще свърши работа.

Може да пишеш на някоя зоологическа градина e-mail. Виж да имат експонат с кенгурута. Виж зоо градините във Виена, Мюнхен, Берлин, Вашингтон, Хюстън, Атланта. Ако им пишеш съм сигурен, че няма да ти откажат информация.

RaptoR said:
Отдавна съм им подал пакет с около 1000 парцала специално IPB STYLE :rolleyes:

.................

При последната ми молба за вкарване на емотикона ме съсипаха с Киро. А вкарвам толкова сладки схеми...

При подобно количество какво очакваш. 1-2 да вкарат да ама ти направо си ги разбил с 1000 емотикони...

Иначе емотиконката дето w00x предложи е готина, да. Но като знам колко мрънкане му дръпнахме докато netrootbg сложи готиното хилещо се еднозъбо човече...

w00x said:
Не. Едно Благодаря ще свърши работа.

Може да пишеш на някоя зоологическа градина e-mail. Виж да имат експонат с кенгурута. Виж зоо градините във Виена, Мюнхен, Берлин, Вашингтон, Хюстън, Атланта. Ако им пишеш съм сигурен, че няма да ти откажат информация.

Едно благодаря! Можеше и повече да поискаш ама щом ще се правиш на скромен. :)

Ето ви малко снимки които намерих докато търсех информация.

detroit-zoo-new-kangaroo-walk--large-msg-11833381461.jpg

Red%20Kangaroo.jpg

1267kangaroo.jpg

kangaroo-laying8.jpg

Сега си спомних, че в Зоологическата градина в Атланта имаше кенгурута. Оградата на експоната беше висока колкото кенгурутата. Иди разбери. Все си мислех, че могат да скочат на височина и да я прескочат. Или не искат, или не могат.

Най-добре пиши на ония в Сидни или Канбереа. :)

Kенгурата скачат на височина от 2м и нещо до 3м и нещо. Точно не може да се каже колко скачат, зависи от индивида. Сигурно са можели да я прескочат.

Един познат преди години като се върна от Австралия твърдеше че е получавал ритник от кенгуру и показваше някакви ренгенови снимки които си бяха истински, обаче според мен не са били от това, ми просто се е пребил някъде.

Ама то така де, всеки гледа да се похвали с нещо. Аз сега се готвя да попътувам малко из света, пък дал бог да се поразгледам малко из екваториалните горички пък после към Австралия... пък и към Япония искам да намина. Ама парите няма да стигнат за чак такива обиколки.

:)

Сам с един сак на рамо и чанта в ръка, тамън имам малко работа и така или иначе ще се пътува, да обиколя колкото се може повече този свят.

lil_stenly said:
Ама то така де, всеки гледа да се похвали с нещо. Аз сега се готвя да попътувам малко из света, пък дал бог да се поразгледам малко из екваториалните горички пък после към Австралия... пък и към Япония искам да намина. Ама парите няма да стигнат за чак такива обиколки.

Сам с един сак на рамо и чанта в ръка, тамън имам малко работа и така или иначе ще се пътува, да обиколя колкото се може повече този свят.

Backpacking се казва това дето искаш да го правиш и не се прави със сак, ако искаш да си нямаш проблеми, а се прави именно с раница.

Хората обикалят по няколко години с предварително закупени едва 2-3 билета за презокеанските полети, които билети са с отворени дати. През тези 1 или 2 години обикаляне, някои дори работят, за да изкарат пари за продължаване на обиколката си.

Разгледай информация, ако не си вече, защото това не е толкова лесно колкото изглежда на пръв поглед. В същност трябва доста подготовка за него. Също, не знам колко пари имаш, но ти трябват от 10 до 50 евро на ден само за храна, пиене и спане, в зависимост от държавата в която се намираш, като Япония и Сингапур са едни от най-скъпите, а Тайланд, Виетнам и Аржентина - от най-евтините.

Грубо, за една такава обиколка ти трябват около $1000 на месец с включените входни такси.

Ако ти трябва информация, питай :) За още едно "Благодаря" ще ти обясня каквото знам.

Последната екипировка, която гледах беше с раница за $300 и беше почти цялата пълна с техника по простата причина, че тениски в Азиатските страни се намират по-евтино отколкото на Руския пазар.

Познавам доста хора от различните държави, които само чакат да се срещнем отново и да полафим. Обаче пак трябва да отделя много пари за такава разходка, дори и на много от местата да има къде да нощувам.

От германия 2 познати ми предлагат място да отседна, там също имам и роднини.

В сащ шефа ми дава зелена светлина, даже само ме чака да цъфна за работа, познавам още няколко човека от различните щати.

В австралия познавам няколко човека които с радост чакат пак да се видим.

Както и в още няколко страни имам близки и познати.

(Чудно е колко чужденци познавам лично, а от форума се знам само с шепа хора, като цяло имам по-малко приятели, българи, от колкото чужденци.)

Иначе, документи трябва да подготвя и да съм здрав, планувам го за края на другата година, вече съм говорил с повечето хора и силно се надявам да се получи.

Иначе благодаря ти за информацията, чел съм тук-там, обаче повечко информация никога не е излишна както повечето хора знаят, това си е пътешествие все пак.

Я дай на някъв messanger да обсъждаме тези работи, подготовки и прочие ако ти се занимава ех.

Абе, хайде, не е нужно да цитирате някакви суми наизуст.

Една девойчица от Хасково беше обиколила сама за десет месеца цяла Азия + Нова Зеландия и Австралия за около 2-3000 долара, като тая сума включва и визите.

Други пък тръгват с 250 евро из Европата.

Изобщо е много важно човек да определи от какво има нужда по време на пътуванията си. Пък и в края на краищата - като туристи ли пътувате или като битници, а?

Едит: Този Godric е голям сладур :D

Абе верно може и така обаче някои хора одъртяхме и предпочитаме да спим на мекичко и най-вече на топличко, а и държим да има топла водица че и някоя и друга глезотийка за хапване ...

ПС: огладнях

second.life.syndrome said:
Едит: Този Godric е голям сладур :D

Абсолютно!

Никога не съм разбирала желанието на хората да видят само лъскавата, атракционно-туристическа страна на дадена държава. Мъкнат те разни гидове по музеи, галерии и лицеприятни улици и молове, но пък не можеш истински да разбереш хората и традициите им.

Да се шмугнеш в някоя странична уличка - с кафене с две масички и гостоприемни стопани, сред саксиите с мушкато, уличните котки, току-що простряното пране.

Да опиташ дъхав пълнозърнест хляб с ким, чубрица и маково семе.

И някой съвсем ненадейно да те приюти в къщата си, нищо, че дори не знае името ти. И да се чувстваш у дома :)

Валя, млъкни, че ще си зарежа хубавата работа :D

Деня ми започва с лека доза Black Winter Day. Последно време много съм се зарибил по старите Amorphis. Дано наблегнат на тях на концерта :D

Хехехе, оправдание ли си търсиш? Ако е така, с удоволствие бих била такова.

Аз от няколко часа въртя една песен, в която има нещо нередно - много специфично звучене, което не харесвам. А в същото време не мога да спра да я слушам о.0

...Да опиташ дъхав пълнозърнест хляб с ким, чубрица и маково семе.

Досега устисках да не ям нищо че ужким не е хубаво да си лягаш веднага след ядене обаче това описание преля чашата...

Горещо ти препоръчвам да си седиш вкъщи и да се кефиш на антрото. Като гледам как с едно елементарно гугълстване не можеш да се справиш(и не само), ще дадеш фира още първата седмица в някоя по-екзотична държавица.

Колко по-различна очакваш да е анатомията на вълка от тази на някои сходни породи песове?

И ето ти една статийка която ми отне точно 22 букви, 2 интервала и три клика с мишката.

Aquila said:
Дюд, ръчицата беше моя :P

Дюд, ти не си му никакъв приятел! Как може по такъв начин да му разваляш хубавите илюзии...!?

П.п. И само така ми се струва на мен ли, или има нещо дълбоко нередно в схемата с - Нежната Янина ръчица.... отнесена към мъжкото изсурване от масата??

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

И съвсем не в този ред на мисли. Очертаващият се личен извод за деня е, че обикновено - Сговорната дружина - слепи ги ражда!

Аз от няколко часа въртя една песен, в която има нещо нередно - много специфично звучене, което не харесвам. А в същото време не мога да спра да я слушам о.0

Нищо по-нормално от това, поне за мен. Наскоро не се е случвало, но преди време доста пъти слушам някоя песен, която много ме дразни и едва ли не не мога да я търпя, но в последствие ми остава в главата и не мога да си я избия. Една такава песен беше на Шон Пол (съчувствам на всеки, който харесва 'музиката' му).

Мога ли да полюбопитствам коя е тази песен, за която говориш?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...