Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Говоря си ония ден с liquid по скайп. И с разни други от по-ерудираните, културни, смислени хора със стройна мисъл от форума. И как да ги викам да пропишат пак, като ако дойдат ще ги посрещнат страници като тая по-нагоре...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  KILLERINCHO said:
ov3rm4n, почваш да запричваш на нещо дето никак не харесвам. Айде засега 20% като предупреждение, пък ако караш пак така... ти си знаеш, ти си от там.

Благодаря ти. Ще помоля да ми обясниш от къде съм?

Curunir, уточняващ въпрос, понеже се знаем с ликуид, предполагам и с част от другите хора които визираш, важно е за мен, моите постове ли визираш? Не ме разбирай грешно, не искам обяснение, каквото не ми дължиш - и едно да или не стига. Може и на лични.

glory ще те помоля да престанеш с тези твои словоизлияния срещу Malkata Veshtica, как не ви писна да се чепкате една с друга? То поне да пишеше качествено, ама и това не го можеш все още. Тук като се зачета или ти ми спамиш с глупости или някой захваща вечната тема за мусаката и разните органи на Вещицата. Умолявам те - престани или ако си решила да продължаваш така - то поне престани да се заяждаш и да обиждаш.

Вещице, не те познавам, но и теб ще те замоля да не обръщаш внимание на тийнейджърските писаници на младата девойка. Като спреш да й отговаряш и нейните откровения ще секнат.

Молбата ми към всички пишещи тук е да запазите добрия тон, проявете някаква толерантност и добро възпитание, стига с тая злоба и заяждания във всеки един пост.

Останете със здраве!

glory said:
Къде видя злоба бее,човеек.. тц,тц,тц.. И чепкане. Качествено писане?? Пф.. казах ви.. имате избор.

P.S. Аз нямам избор!

Psihara^^ said:
Искам да ти го обясня, но ако го направя ще намразиш форума до живот.. Нека се смеем "ограничен кръг от хора" и всичко да е наред... :lol:

Значи ще се смеете на мой гръб,без аз да знам защо? КОЛКО НЕТИПИЧНО ЗА ВАС :) Кажи,с риска да ви намразя,ще го преживея. :) Сигурна съм,че не е толкова смешно, но смейте се де! :) Пък и не виждам да се смеете. Казвай,казвай. Ще се справя,спокойно.

TAZ said:
glory ще те помоля да престанеш с тези твои словоизлияния срещу Malkata Veshtica, как не ви писна да се чепкате една с друга? То поне да пишеше качествено, ама и това не го можеш все още. Тук като се зачета или ти ми спамиш с глупости или някой захваща вечната тема за мусаката и разните органи на Вещицата. Умолявам те - престани или ако си решила да продължаваш така - то поне престани да се заяждаш и да обиждаш.

Вещице, не те познавам, но и теб ще те замоля да не обръщаш внимание на тийнейджърските писаници на младата девойка. Като спреш да й отговаряш и нейните откровения ще секнат.

Молбата ми към всички пишещи тук е да запазите добрия тон, проявете някаква толерантност и добро възпитание, стига с тая злоба и заяждания във всеки един пост.

Останете със здраве!

Къде видя злоба бее,човеек.. тц,тц,тц.. И чепкане. Качествено писане?? Пф.. казах ви.. имате избор.

KILLERINCHO said:
ov3rm4n, почваш да запричваш на нещо дето никак не харесвам. Айде засега 20% като предупреждение, пък ако караш пак така... ти си знаеш, ти си от там.

Curunir, уточняващ въпрос, понеже се знаем с ликуид, предполагам и с част от другите хора които визираш, важно е за мен, моите постове ли визираш? Не ме разбирай грешно, не искам обяснение, каквото не ми дължиш - и едно да или не стига. Може и на лични.

извинете, но ми е важно.

ov3rm4n said:

Не.

ov3rm4n said:

извинете, но ми е важно.

Радвам се че ти е важно. Имах предвид, бил си модератор, наясно си определенията и с границите в които да се ползват.

mobo said:
CATFIGHT! CATFIGHT!

Взе ми думите от устата :laughing: Бих заложил на вещицата , преди говореше за някакви снайпери , сега летящи шурикени , утре и с вуду магии ще заплашва :lol:

ov3rm4n said:
Сигурно си малък и не помниш, но през 99 Пловдив беше Европейска Столица на Културата и мероприятието беше спонсорирано солидно по тази линия от вън. Смятай че поне 30%-40% от реалната цена на билета е била покрита по тая линия.

Помня, че бяхме Европейска Столица на Културата, но не знаех, че и от там е имало спонсорство.

KILLERINCHO said:
Радвам се че ти е важно. Имах предвид, бил си модератор, наясно си определенията и с границите в които да се ползват.

Не си ме разбрал, друго ми беше важно... но благодаря за отговора. Да, наясно съм с определенията и границите и правилата - за формулирането на 2/3 от тях съм помагал на Зукър аз. Ще се радвам ако и вие сте наясно. Но и да не сте - няма да си вържа черно, здраве да е.

Винаги съм отворен за забележки, знаеш. Никой не е безгрешен. Ако смяташ че пропускам нещо, не се притеснявай да споделиш. Тука или на лично няма значение за мене.

Curunir said:
Bottomline: females gtfo. Създавате само размирици и проблеми. Който иска да ви сваля ще си ви сваля и на PM :D

Ееее ти пък...чак gtfo? Поне да останат, та да има на чий гръб да се смеем ;)

Malkata Veshtica said:
... сега се сетих какво си ми имал предвид :)

Ще ти бъда дълбоко задължен ако ме открехнеш и мен :unsure: . Защото когато се гъбаркам с някого, обикновено нямам нищо предвид...

Curunir said:
Bottomline: females gtfo. Създавате само размирици и проблеми. Който иска да ви сваля ще си ви сваля и на PM :D

Сваля? Че то това до сега свалки ли бяха?!

Malkata Veshtica said:
Да ме владееш ли се опитваш (справка: подписът на Овъра) :)

Пиша, за да не си помислиш, че не съм те прочела.

Невероятен късмет имаш, че уважавам мнението на TAZ повече, отколкото имам желание да ти отговоря :)

Не , вещице , не приемам толкова на сериозно форума , че да се опитвам да практикувам подписа на Овъра ;) Далеч не ми е за цел да те ядосвам :D А ако искаш късмета да ми изневери винаги можеш да ми отговориш на ПМ :)

Из един мой ПМ до Овърман, който ще пусна и тука по взаимно съгласие:

"Ако съм разбрал правилно питаш дали лошото, което би посрещнало тия хора при едно евентуално активно връщане на форума са твоите постове. И да и не само. Много ти е мерак да се чоплиш с хората всеки случай! И докато Скорпа гпримерно го прави с един почти весел размах, теб те чувствам по-злоблив и това не ми харесва. Но разбира се ти сам по себе си и в частност изобщо не си основния или най-големия проблем. Проблемът е, че се нароиха някакви евентуални жени, покрай които се въртят като в центрофуга и хвърчат и настрани само фекалии, че не само ти, но и всеки се заяжда с всеки, че разни хора плещят нечовешки простотии, че всеки надцаква всеки друг с мнения и акъли. И ти страдаш от това де, обичаш да цакаш с акъли biggrin.gif Ама майната му, идеята на форума (или поне на тая секция, а аз на практика пиша вече само в нея) е да си лафим, да обменяма информация, впечатления, мисли, интересни неща, да дискутираме туй-онуй, а вместо това се започва безкрайната въртележка на надцакването, фекалиите и всеобщия ЦИРК и това и на мен не ми харесва, ама ей на, като наркоман съм се лепнал за тоя форум и това е.

Та за това ми е била мисълта като съм казал, че разбирам защо тези или онези от по-смисления контингент не им се връща обратно."

чак ме карате да се замислям да не би наистина да е забавно да се регистрираш кат женско в подобен форум. ша си имам свалки, обръщации на внимание, цъкания, подсвирквания, ша моем си се фръцкаме без смисъл, и ша ползваме форума за личен блог, кат потрибитилити дори ша са радват на таз идея......

идилия.

ма ша привлека прекалено мноу любов, а неясно защо функционирам по-добре ако съм мразен...

KILLERINCHO said:
Винаги съм отворен за забележки, знаеш. Никой не е безгрешен. Ако смяташ че пропускам нещо, не се притеснявай да споделиш. Тука или на лично няма значение за мене.

А не - сега съм волна птичка (айде гарван, дето грачи) и си гледам кефа като обикновено участниче.

Curunir said:
Из един мой ПМ до Овърман, който ще пусна и тука по взаимно съгласие:

"Ако съм разбрал правилно питаш дали лошото, което би посрещнало тия хора при едно евентуално активно връщане на форума са твоите постове. И да и не само. Много ти е мерак да се чоплиш с хората всеки случай! И докато Скорпа гпримерно го прави с един почти весел размах, теб те чувствам по-злоблив и това не ми харесва. Но разбира се ти сам по себе си и в частност изобщо не си основния или най-големия проблем. Проблемът е, че се нароиха някакви евентуални жени, покрай които се въртят като в центрофуга и хвърчат и настрани само фекалии, че не само ти, но и всеки се заяжда с всеки, че разни хора плещят нечовешки простотии, че всеки надцаква всеки друг с мнения и акъли. И ти страдаш от това де, обичаш да цакаш с акъли biggrin.gif Ама майната му, идеята на форума (или поне на тая секция, а аз на практика пиша вече само в нея) е да си лафим, да обменяма информация, впечатления, мисли, интересни неща, да дискутираме туй-онуй, а вместо това се започва безкрайната въртележка на надцакването, фекалиите и всеобщия ЦИРК и това и на мен не ми харесва, ама ей на, като наркоман съм се лепнал за тоя форум и това е.

Та за това ми е била мисълта като съм казал, че разбирам защо тези или онези от по-смисления контингент не им се връща обратно."

Излиза, че жените са виновни. Дай сега като не можете да комуникирате нормално при налично женско участие да изгоним жените и да останем само тарикатите тука да пишем ? :)

KILLERINCHO said:
Излиза, че жените са виновни. Дай сега като не можете да комуникирате нормално при налично женско участие да изгоним жените и да останем само тарикатите тука да пишем ? :)

:thumbs-up: Само тарикатите.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...