Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

То му е от годинките и работата , не е лесно толкова векове да обикаляш целия свят и да раздаваш подаръци :D (Не , в никъв случай не го приканвам да се заяде :D )

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Абе бирата не достигаше като че ли, но днес компенсирах с един хубав коняк - Remy Martin и ще пропусна да тормозя народа :)

dsc6322gv8.jpg

Shit... забравих Baileys да сложа при "компанията"...

sandman said:
Аз помислих, че говориш за gado, т.е. че си объркал темата. Ама KILERINCHO се обърка май наистина. Anyway просто отбелязвам! :)

Dam, az obyrkah temite ama tva ne promenq fakta che avatara mu e gnusen :D I ne shte da go smenq tochno shtoto e gnusen i me drazni :) I ne samo mene :P

KILLERINCHO said:
Dam, az obyrkah temite ama tva ne promenq fakta che avatara mu e gnusen :D I ne shte da go smenq tochno shtoto e gnusen i me drazni :) I ne samo mene :P

Ъхъм. Чийтнал е защитата на форума някак (тази дето филтрира грозните аватари... сириъсли). Трябва да я оправите някак, ако трябва свиркайте да помагам :)

Леле в какво добро настроение съм днес и почти не съм се заяждал с никой... То няма как хептен да не сдъвча никой но съвсем малко беше и то преди да опитам някое и друго питие от колекцийката.

За карък нещо се пресече Baileys-a като го сипах в кафето но пак си го изпих :lol:

Психара е с нов аватар !! :D

edit - изпревари ме.. :(

Psihara^^ said:
Доволни? :angry:

Доволни ,но къде са лампичките на дървото ? :lol:

И този сняг и снежни човечета много радват, нека да е жив и здрав този който ги направи и всички ние покрай него :punk

Psihara^^ said:
Знаеш ли какъв ми е стила, за да го твърдиш?

Ми като съм ти чел постовете за шапката прасенце и разни снимки като съм гледал мисля че определено не ти подхожда аватар на черно дърво ;)

Моят аватар е за всички сезони .

Правя един превод и съм стигнал почти до половината .

Сега ще отивам да поспя , утре ми трябва качествена мисъл ... за да си свърша работата бързо .

п.п. Сутришното кафе ще ме чака точно след седем часа .

:)

Tomahawx said:
(Не , в никъв случай не го приканвам да се заяде :D )
Да, и по-добре недей. Писнало ми е да чета бездарни заядливци из форума.
  Psihara^^ said:
Знаеш ли какъв ми е стила?
Втородивизионен палячо.

Гледам Всички обичат Реймънд.

Та гледам сега тук подмятаха някаква пица която изглеждаще върхът, и ми се дояде пица и на мен.

Но като гледам колко е часа едва ли ще тръгна тепърва за пица или прочие.

:(

djadomraz said:
Абе бирата не достигаше като че ли, но днес компенсирах с един хубав коняк - Remy Martin и ще пропусна да тормозя народа :)

Shit... забравих Baileys да сложа при "компанията"...

С неприязън забелязвам как бутилчето Чивас опасно намалява, без да съм аз наоколо. Или имаш и друго на линия или си се подготвил с повече от едно ... :devil

Antares said:
Да, и по-добре недей. Писнало ми е да чета бездарни заядливци из форума.

О много ти "благодаря"!

RaptoR said:
С неприязън забелязвам как бутилчето Чивас опасно намалява, без да съм аз наоколо. Или имаш и друго на линия или си се подготвил с повече от едно ... :devil

А теб ще чакам :P

Въпреки че като гледам - нищо не разбираш. Това в ляво от чиваса всъщност е по-добро от него! Айде като дойдеш, когато изобщо се наканиш, ще ти разяснявам разликата между blend и single malt уискитата :)

:confused Добре де... Може ли, като знаеш че трябва да станеш в 6.00 часа в 2.48 да блееш като овца в компа и да препиваш юнашки... Понякога се изумявам колко съм тъп. :blink:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...