Jump to content
BulForum.com

Секс за една нощ

Бихте ли простили еднократната изневяра?  

180 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

и така да обобщим-който не е изневерявал,който не е прощавал,на който не са му прощавали,или изневерявали-просто да се моли да не му се случва :P

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Всъщност... като се замисля... изневерявал съм веднъж.

По-рано казах, че не съм изневерявал, защото не съм правил секс със друго момиче, когато имам приятелка. Но веднъж изневерих, в истинския смисъл на дъмата (както яз я възприемам) - тоест две вечери нежност и взаимни ласки (no sex) със една мадама, докъто гаджето ми беше на село...

За мен това е много по-голяма изневяра от едното ш*ане...

Всъщност... като се замисля... изневерявал съм веднъж.

По-рано казах, че не съм изневерявал, защото не съм правил секс със друго момиче, когато имам приятелка. Но веднъж изневерих, в истинския смисъл на дъмата (както яз я възприемам) - тоест две вечери нежност и взаимни ласки (no sex) със една мадама, докъто гаджето ми беше на село...

За мен това е много по-голяма изневяра от едното ш*ане...

A каза ли на приятелката ти някога за тази изневяра???

Ами незнам и аз от къде да започна. Защото темата до тук беше представена за изневяра на гаджета, а не на законни половинки. Незнам дали все пак има принципна разлика, но тогава последствията са по-сериозни освен ако има и трети засегнати хора ( деца ) от този конфликт. Някой беше писал за една своя баба и за спуканото гърне. Ами това се случва. Каквото и да си говорим - на това място гърнето рано или късно пак се пука и все окото там. Тогава съвместния живот се променя тотално както и ценностите в него. Нормално е да е така - хора разни , но не този живот е за мен. Аз не съм го правил и за половинката не съм чул и разбрал и това нещото което крепи една връзка - доверието мамка му и парите са важни. Еднократния секс кой не би го желал. Мдааа поне по 20 пъти на ден .... ама тва е друга тема .......

Както казах - доверието му е майката - за парите също съм съгласен:) И както казваше покойната ми баба за гърнето и т.н. предадеш ли доверието е почти невъзможно да го възстановиш. Колкото е по-сериозна връзката, толкова по-предаден се чувстваш... Доверието и лоялността се купуват бавно и мъчително. Пътят нагоре е адски стръмен и веднъж подхлъзнеш ли се, колкото по-нависоко си бил стигнал, толкова по-надолу падаш...

A каза ли на приятелката ти някога за тази изневяра???

Ти луд ли си?! Разбира се, че не й казах! Ай нали толкова се надъхвахте за благородните лъжи - с таз мадама мачкахме диваните в нас 2000-та година, а от тогава не сме се виждали (говоря за обекта на изневярата) - к'ва идея, абе аджеба Ники, знаеш ли, аз мачках постелите с една друга. Е, вярно е, кофти беше, че баш първия ден на тази изневяра ме събуди телефона точно приятелката за първи и последен път ми се обади от селото да ме чуе... Чувствах се гузен... първите 15 минути :bgrin: Друг въпрос е, че като се върна скъсахме, щото много яко хлътнах по една друга мацка на Доспат като се качих, пък и с приятелката ми връзката беше станала здрасти - дигай краката...

поздрав - Контрол - Ще отида в планината

Ми тогава кво се притесняваш след като всичко е било свършило???Просто от това си имал нужда.Не трябва да го приемаш като изневяра. НЕ СИ ИЗНЕВЕРИЛ НА СЕБЕ СИ!!! А това е много по-важно.Няма ли душевен мир...другото закво ти е ?

Айде аз отивам на кормуване. КЪШИРАЙТЕ СЕ НЯКЪДЕ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

случват се и такива работи-прощава се,но не се забравя :excl:

и е 100000 пъти по-добре,когато не се разбере,че се е случвало,най-тъпото е сам да си признаеш :angry:

Много си прав. Но въпроса след такава постъпка е дали ти ще може да си го простиш. В смисъл, че ако си с момичето(момчето) от доста време и всичко си споделяте и тн. и постоянно да изкача този спомен .

Много си прав. Но въпроса след такава постъпка е дали ти ще може да си го простиш. В смисъл, че ако си с момичето(момчето) от доста време и всичко си споделяте и тн. и постоянно да изкача този спомен .

лека поправка-правА!!иначе,по темата-мии,не -не изкача,защото ми беше от голяма полза,този тип "изневяра"

след такъв момент,откриваш един чиииистоооо нов свят,който изпбщо не подозираш,че може да съществува :rolleyes:

Както казах - доверието му е майката - за парите също съм съгласен:) И както казваше покойната ми баба за гърнето и т.н. предадеш ли доверието е почти невъзможно да го възстановиш. Колкото е по-сериозна връзката, толкова по-предаден се чувстваш... Доверието и лоялността се купуват бавно и мъчително. Пътят нагоре е адски стръмен и веднъж подхлъзнеш ли се, колкото по-нависоко си бил стигнал, толкова по-надолу падаш...

Много съм съгласен!!!!

офф...резултатът е равен и чакам някои да наклони везните!!!!Явно въпросът се оказа доста спорен!!!!Нормално!

Аз бих простил само на момиче което наистина обичам и ако тя наистина съжалява за това... Иначе бих си отмъстил подобаващо :devil :devil :bgrin:

Да да Секс за една нощ, това са си чисти глупости. Колкото и да се обичат 2-ма една такава случка може корено да измени отношенията им един към друг.Просто според мен се губи доверието, дори и след обещанията, че няма да се случи пак, дори и след молбите за прошка доверието е намаляло минимум с 50%. Когато го търсиш, а него го няма вече първото за което се сещаш не е, че евенуално ще се пропива някъде с приятели, а че се труди упорито над някое момиче/момче зависи какви са му наклонностите :))). Но всяка рана може да заздравее, зависи единствено и само от това какви грижи се полагат.

Въпреки че не приемам изневярата, било и тя за 1 нощ бих простила. Всеки човек заслужава шанс да спечели доверието ти отново след еднократна издънка. Щастието рядко се среща в чист вид и за да го запазиш трябва да положиш всичките си сили иначе не си достоен да го имаш. Една прошка в случая би означавала, че искаш да си щастлив с този човек, и че ще се бориш дори и със собствените си принципи, за да имаш това, което искаш.

Е да ама нали каза че доверието намаля при всички случаи. Или си противоречиш.. или просто прощаваш заслепена от любовта си :)

Не по-скоро не а твърдо не.Не мисля,че ако човек загуби веднъж доверието ми може да го спечели отново и многото опитвали се и провалили се са го доказали...Мисля че ако наистина гаджето ме обича трябва да ми е вярно и смятам,че щом го е направила то тя не ме обича истински това е и няма смисъл от продължение

Неколкократно съм прощавал, но пък и съм си отмъщавал със същото, не толкова заради самото отмъщение, а за да покажа как се чувства другия човек, защото когато не си го изпитал на свой гръб, не знаеш колко е неприятно...

човешко е да се греши, за това съществува прошката..

а и ако човек обича достатъчно силно е *длъжен* да прости

не ме кефят изявления от сорта на "Бог прощава, ама аз - НЕ!"

weasel изказа едно от малкото адекватни и базирани на личен опит мнения! Напълно съм съгласен с него!

Бих простил, ако наистина обичам, защото когато обичаш не можеш да живееш без човека, но не подкрешям това ИЗОБЩО ! ! ! Бих искал да не прощавам, защото след изневяра доверието се губи. Стига до НУЛАТА. А също така аз съм на принципа " Направиш ли нещо веднъж, винаги има възножност пак да го направиш ". Така че, би било по-добре да не се прощава.

А колкото до коментара на weasel има два вида грешки. Предумишлени и непредумишлени. Човешко е да се прости ако има греашка която никой не е искал да става. Ама извинявам се много, да идеш и да те накъртят " ЯКО ОТЗАД " не ми звучи много на " ... ама аз не исках така да става ... " или " ... това стана без да се усетя... "

Който прощава на такива изневери е мекодушен. За съжаление аз съм такъв, или поне БЯХ ! ! ! :angry:

Който прощава на такива изневери е мекодушен.

извини ме, ще ти задам един въпрос, породен от чисто любопитство... ъ-ъ-ъм..

Колко ти е продължила най-дългата връзка?

Който прощава на такива изневери е мекодушен.

А който мисли по този начин - типичен мачо. Подвластен на предразсъдъчни представи за това, какво трябва да бъде мъжа:

да пие бира

да пие много

да не плаче

по възможност да не изпитва чувства

той задължително е шефа!

да ебе наред и по много

...

Бих простил, ако наистина обичам, защото когато обичаш не можеш да живееш без човека, но не подкрешям това ИЗОБЩО ! ! ! Бих искал да не прощавам, защото след изневяра доверието се губи. Стига до НУЛАТА. А също така аз съм на принципа " Направиш ли нещо веднъж, винаги има възножност пак да го направиш ". Така че, би било по-добре да не се прощава.

А колкото до коментара на weasel има два вида грешки. Предумишлени и непредумишлени. Човешко е да се прости ако има греашка която никой не е искал да става. Ама извинявам се много, да идеш и да те накъртят " ЯКО ОТЗАД " не ми звучи много на " ... ама аз не исках така да става ... "   или " ... това стана без да се усетя... "

Който прощава на такива изневери е мекодушен. За съжаление аз съм такъв, или поне БЯХ ! ! !  :angry:

Аз пък мисля , че си дяволски прав...ии човек не трябва да бъде мекодушен а да се държи мъжки.Не мисля,че момиче което е изневерило на сериозния си приятел е достойно да бъде обичано от него

Освен това не мисля,че има нещо лошо в това мъжът да бъде мачо.А и мисля,че представата за един истински мъж не е Леонардо ди каприо или се лъжа?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...