RottenBrain Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Сори за офф-а. А знаеш ли аз 'що не ям лайна??? Защото съм опитвал и други, по-вкусни неща и ЗНАМ кое препочитам! А ти??? Def тва значи ли че все пак си ял лайна? не целя да те обидя, просто се е*авам Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Deftur: .. .. Защото съм опитвал и други, по-вкусни неща По-умният отстъпва! Тоест аз отстъпвам! Хайде сега отиди да си дочетеш уроците по химия и биология, утре пак ще те изпитам! ПП. Прав си, мога да взема решение и без да съм опитал! Но тогава то няма да се основава на опита и разума, а на шанса. Просто затварям очи и започвам: Ооо онче, бонче, счупено пиронче..... <{POST_SNAPBACK}> но не си опитвал конкретното нещо нали? примера ти беше точно такъв, тъй че успокой се малко и мисли вместо да ме пращаш да си припомням стари уроци. обаче все пак отдели опита и разума като различни понятия - поздравления. и да мислиш не означава само да налучкваш. а аз отдавна съм отстъпил пред правото ти да си ползваш метода на проби-грешки като универсално извинение за всичките си глупости, тъй че съм по-умен. умри от яд сега и може ли да спрем с офф-а! ако имаш още нещо да ми казваш - ЛС или ф2ф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Не съм изпадала в подобна ситуация (поне не съм разбирала за такава изневяра) и не съм сигурна как точно ще постъпя, но мисля, че не бих простила тази изневяра. Една част от мен ще иска, но егоизъмът ми няма да го позволи. Иначе никога повече няма да гледам този човек в очите с предишната влюбеност, няма да го има така важното доверие. Постепенно това ще убие връзката и ще е още по-болезнено. Затова за мен би било по-добре веднага да я прекратя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Dokolkoto razbiram tozi vid iznevqra se dylji na momentno sexualno privlichane ,na koeto chovek se ostavq da byde izkushen, i da se poddade...a izkushenieto e vid kompromis sys sobstvenata ti syvest..V tozi moment ti znaesh kakvo bi izgubil, i vse pak se poddavash na chisto jivotinsko privlichane..Ami tova bi trqbvalo da pokaje do kolko dyrjish na lichniq si partnior.I tova nqma li da teji sled tova na syvestta??Dori ako ti byde prosteno ..Shtom za edno izchukvane s krasivo momiche/momche jertvash dylgotrqina seriozna vryzka /egati i vryzkata deto e.Qvno naistina neshto ti lipsva ili ne znaesh kakvo iskash,kakto beshe kazano po-nagore..Za men iznevqrata ne moje da pomogne na vzemaneto na nqkakvo reshenie ili izqsnqvane na chuvstva,am kato tolkova ne si siguren,ne e li po-dobre vryzkata da byde prekratena ,vmesto da si prichinqvate vzaimno bolka/naprimer/ i da si izneverqvate..Samata misyl da izneverish na choveka do teb e dostatychno protivna/pone za men/ i qvno ne si zaslujava samata vryzka..No tova beshe za men,...ne bih izneverila,a dokolko bih proostila..mislq ,che bih prostila,stiga choveka do men NAISTINA da e naqsno s tova ,koeto iska i da pochuvstvam ,che naistina znacha mnogo poveche za nego ,otkolkoto dylgokrakata ,koqto go e sablaznila/... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Зависи от човека, който стои пред теб...Ако го заслужава...ДА!Казвам "ако го заслужава", защото според мен секса за една нощ е липса на уважение към срещуположния... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Може би това е поредното извинение Е, по-добро е от "скъпи, бях пияна" или нещо от сорта, но пак не струва... <{POST_SNAPBACK}> Естествено че е извинение! farrell - или пък това да не му кажеш.. но на мен лично ще ми е съвестно. ако аз не съм в хармония със себе си другото няма смисъл. Въпроса не е на теб да ти натякват после постоянно, а да си самокритична към себе си. Щом се чувстваш щастлива изневерявайки по този начин - това е твоя избор. Тогава е редно да си намериш и някой мъж със същото мислене, нали така. Най-много да четем после смс-и: двойка търси друга с цел секс.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 айде бе ти все едно не си изневерявал,и не знаеш кво е и не съм го уведомила мноо ясно не му тряаа да знае важното е ,че се върнах при него,той прости и заживяхме весело и щастливо <{POST_SNAPBACK}> Чакай малко ся. Значи доколкото разбрах ти си изневерила, не си му казала и все пак той ти е простил за изневярата, за която не знае и сте заживели щастливо. Нещо да не съм разбрал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Уффф... мноо се дразня именно на това - повечето хора се вкопчват в думите, а не търсят смисъла. Ако поискам да спя с някоя, ако видя, че и тя го иска, к'во - няма да го направя ли - еми ще го направя. (друг въпрос е, че ако момичето, с което съм ми дава това, от което се нуждая - изкушението ще е слабо). После е според зависи - ако преценя, че може да се води такъв диалог - ще си кажа всичко. Ако преценя, че е супер ревнива - вероятно няма. Ако има опасност да се разбере от друг - ще си кажа всичко веднага. По-добре да свърши връзката така, отколкото когато някой друг изпорти. Homo sum, et nihil humanum a me alienum puto (човек съм и нищо човешко не ми е чуждо). Да, човек - тоест грешен, несъвършен, да не кажем недодялан. И понеже аз съм такъв - к'во, да очаквам, че тази, с която евентуално съм ще е идеална?! Ми не много ясно! Ако я обичам - значи съм я приел такава, каквато е и разбира се, че ще й простя. Разберете - със това отношение 'на нож' към изневярата я провокирате, забранения плод, а у... К'во като я е засърбяла !@#!, ми и мен си ме сърби, и ако моето чесало не е достатъчно - може би трябва да се замисля.* Слезте на земята бе хора, спрете да си вярвате, че жените ви са от рая... или пък, да си търсите някоя на небето... _______________ * Хахахахаха, сетих се за малечко палечко Деа Бира... Аз съм бирен философ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malak Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Някои хора тук не правят разлика между увлечение и истинска емоция.Всеки заслужава втори шанс иначе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Извинявам се, че обръщам темата на чат, но въпрос към AssassiN - водейки се по тази логика, би трябвало да те е гнус да спиш с момиче, на което не си първия. А относно този толкова непростим секс за една нощ. Помислете от друга страна - значи тя е била с друг, целувала се е с друг, спала е с друг и въпреки всичко тя се връща при вас?! Значи сте нещо повече от него, значи във вас вижда нещо повече, цени ви, обича ви повече. Ако изневерите продължат - значи просто не е търсела разнообразие, не е било просто за нощта, ами тя си е такава - тогава КРАЙ! Но ако това не се повтори, ако тя си остане при вас, означава, че сте нещо повече от този, с който е пробвала. А за да пробва с някой, той едва ли е случаен. Да продължавам ли?(същото важи и за обратния случай, да не се обидят дамите, че е конкретно адресирано към мъжете) <{POST_SNAPBACK}> Абе майна ти къв си такъв човек не мога да разбера. Ами аз в момента ходя с едно момиче от близо 2 години. Тя е най-прекрасното същество което съм срещал, най-близкия ми човек, най-добрия ми приятел. Не знам на колко си, макар че както казват хората не питай старило, а патило, но ако не си го осъзнал досега една връзка се гради на доверие и компромиси. Ако утре например, не дай-си Боже, разбера че е спала с друг, за какво доверие можем въобще да си говорим? И в какво ще се превърне връзката ни ако аз и нямам вече вяра и постоянно се съмнявам в нея, къде е, какво прави, на кой го лапа, на колко го лапа, кучето участва ли...то като се засили фантазията няма спиране... Просто връзката я няма вече... Както казваше покойната ми баба, лека и пръст, много народна мъдрост беше събрала женицата: "Едно гърне като се спука майце, после и да го залепиш, все е спукано, все хората пукнатото гледат, па и твоите очи все натам бягат". Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Уффф... мноо се дразня именно на това - повечето хора се вкопчват в думите, а не търсят смисъла.Ако поискам да спя с някоя, ако видя, че и тя го иска, к'во - няма да го направя ли - еми ще го направя. (друг въпрос е, че ако момичето, с което съм ми дава това, от което се нуждая - изкушението ще е слабо). После е според зависи - ако преценя, че може да се води такъв диалог - ще си кажа всичко. Ако преценя, че е супер ревнива - вероятно няма. Ако има опасност да се разбере от друг - ще си кажа всичко веднага. По-добре да свърши връзката така, отколкото когато някой друг изпорти. Homo sum, et nihil humanum a me alienum puto (човек съм и нищо човешко не ми е чуждо). Да, човек - тоест грешен, несъвършен, да не кажем недодялан. И понеже аз съм такъв - к'во, да очаквам, че тази, с която евентуално съм ще е идеална?! Ми не много ясно! Ако я обичам - значи съм я приел такава, каквато е и разбира се, че ще й простя. Разберете - със това отношение 'на нож' към изневярата я провокирате, забранения плод, а у... К'во като я е засърбяла !@#!, ми и мен си ме сърби, и ако моето чесало не е достатъчно - може би трябва да се замисля.* Слезте на земята бе хора, спрете да си вярвате, че жените ви са от рая... или пък, да си търсите някоя на небето... _______________ * Хахахахаха, сетих се за малечко палечко Деа Бира... Аз съм бирен философ <{POST_SNAPBACK}> Е, това пък не го бях видял....сега вече окончателно се убеждавам че ти просто не си имал никога сериозна връзка... Някой ден като имаш ще осъзнаеш какви глупости си писал сега.... Ако преценял, че е ревнива нямало... хахаха това ли само определя дали можеш да и изнеевериш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Пич, като за начало, имаш едно бутонче [edit] - ползвай го да си редактираш мнението, вместо да пускаш по няколко едно след друго. Второ - от това, което прочетох си създавам впечатлението за крайно повърхностен човек отсреща. За теб не знам, но аз не говоря за разните тийнейджърски 'любови', дето по пет-шест пъти на ден си обяснявате колко много се обичате и т.н. Слез на земята. Иначе за твоето момиче - супер, радвам се за вас. И какво, веднъж ще направи една грешка, ще се поддаде на импулса и какво - две години им теглиш една майна, теглиш една майна на всичко, което тя ти е дала, и което сте изпитали заедно заради едно прегрешение. Освен това, ако ТЯ ти признае - за каква липса на доверие става въпрос, щом си признава грешките?! Чудно ми е тоя начин на мислене - хем много я обичам и тя за мен е всичко, хем ако кръшне да върви на майната си. Нещо парадоксално ми звучи. Тоест отново хората използват думите 'обичам' и 'любов' без да се замислят над значението им. А относно сериозните ми връзки - имам две, за които без грам съмнение мога да говоря за истинска любов. И още куп други, част от които се броят, част от тях - не. А иначе за послеписа ми - ако си способен от два реда лиготия да си извадиш мнението, че не пиша сериозно, щом съм способен да се излигавя - замирисва отново на повърхностен и елементарен човек, с малък брой ценности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Както вече писах без доверие няма сериозна връзка... Разбира се че майната им на 2 години щом вече не мога да и имам доверие... За твоите сериозни връзки...не мога да коментирам не съм в течение, но ако сте се пердашили наляво-надясно и сте си прощавали после щото много се обичате - No comment... И аз ебах една 5 години подред, но отдавна не я обичах, нито уважавах... Просто го взимаше навсякъде.... Относно преценката.... гледам че ти си виден психоаналитик... аз нямам такова ниско мнение за себе си... нито съм казал че ти си ограничен или нещо подобно, а само, че според мен не си имал истински сериозна връзка... Както виждам обаче, ти си ми изградил почти пълен профил... Евала трябва да станеш Profiler... И аз мога да кажа накрая някои обидни неща за теб.... даже доста, но няма да го направя.... Наздраве... EDIT: И за да използвам и бутона EDIT и на мене ми мирише на нещо, но не мога да установя още на какво...Като се сетя ще го използвам пак (бутона EDIT) и ще го напиша.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Не са ми изневерявали и не съм изневерявал. Никога! Говоря, че вероятно бих го направил, но до сега никога не съм изпитвал дори желание да бъда с друга, освен с тази, с която съм! Трудно харесвам някоя, но щом съм я харесал - значи за мен тя е върха и не се нуждая от друга! Освен това, съжалявам, ако съм те засегнал с 'профила', НО - не съм казвал, че това е мнението ми за мен - казвам просто какво мнение бих могъл да си извадя, четейки постовете ти. По един форум, да не говорим само за 2-3 мнения не мога да си изградя представа за даден човек. Без визуален контакт не мога да кажа, че познавам дори малко даден човек. Благодаря ти, че не прие нещата лично, че не започна и ти да се заяждаш с мен и ти се извинявам, че думите ми са прозвучали така. Ни най-малко не съм искал да те засегна - просто изказах как биха могли да изглеждат нещата от моята гледна точка. Edit: Наздраве и се извинявам на съфорумците - пак го обърнах на чат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Aма вижте ся, и двамата си имате гледна точка и в двата случая е правилна.Като цяло, Скорпионе, според мен, не можеш да твърдиш, че ще простиш ако (както ти казваш) не ти се е налагало.Мога да съдя по себе си.И аз бях от хората "изневери ли ми, айде къра..." но се случи така че ми изневериха...Простих (и то на човек, който далеч не го заслужава, камо ли да го оцени)след това обаче, момето реши че аз съм нейн за винаги щом и прощавам и пак ми изневери.Изневери ми още един път и станаха общо три.Аз простих всичко. Тъй че, недей да мислиш как ще реагираш в тази ситуация предварително...всичко може да стане. А колкото до това, че "ако те обича ти е вярна до гроб" мога да ви кажа само едно:НЕ Е ВЯРНО.Всеки човек има нужда от разнообразие и малко тръпка.Вярно е, че различните хора го изживяват по различен начин, но да забраниш това МОМЕНТНО удоволствие (не само физическо, а и психическо) би било грешка според мен.Но всичко трябва да си има мярка, защото иначе ще свършите като мен:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
General Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Някои хора тук не правят разлика между увлечение и истинска емоция.Всеки заслужава втори шанс иначе. <{POST_SNAPBACK}> Не на празно в един мой пост казах ясно и точно, че секса не може да се счита за 100 процентова изневяра. Винаги бих простил на приятелката си ако отиде и се изчука с най добрия ми приятел например. И тя естествено винаги ще знае, че отивам ли на бар или дискотека възможно е да разнообразя личния си сексуален живот с някоя друга. Така връзката ни става още по трайна, защото повечето раздели и скъсвания са в последствие на скука в сексуалния живот. За бога хора, правете любов, а не семейни войни Да не забравиме какво голямо удоволствие е да участваш в тройка или четворка с половинката си, и тва ако е изневяра на останалото здраве му кажи Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 Не на празно в един мой пост казах ясно и точно, че секса не може да се счита за 100 процентова изневяра. Винаги бих простил на приятелката си ако отиде и се изчука с най добрия ми приятел например. И тя естествено винаги ще знае, че отивам ли на бар или дискотека възможно е да разнообразя личния си сексуален живот с някоя друга. Така връзката ни става още по трайна, защото повечето раздели и скъсвания са в последствие на скука в сексуалния живот. За бога хора, правете любов, а не семейни войни Да не забравиме какво голямо удоволствие е да участваш в тройка или четворка с половинката си, и тва ако е изневяра на останалото здраве му кажи <{POST_SNAPBACK}> Много интересно мнение. Дано си откровен.За мен това, което описваш вече не е връзка, а развръзка ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Lestat - напълно съм съгласен с теб относно 2рия и третия път, тоест "щом той ми прощава - значи е мой и мога да го правя каквото си иска" Generala - завиждам ти благородно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Да не забравиме какво голямо удоволствие е да участваш в тройка или четворка с половинката си, и тва ако е изневяра на останалото здраве му кажи <{POST_SNAPBACK}> Хубави идеи имаш,но е до време.И тва омръзва Аааа ве тва голям майтап Link to comment Share on other sites More sharing options...
General Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Много интересно мнение. Дано си откровен. <{POST_SNAPBACK}> Разбира се, че съм откровен - за мен така стоят нещата. Любовта има толкова много измерения, глупаво е да се говори само за секса в една връзка.Всекиден вървейки по улиците най малко 20-30 пъти се заглеждам по гърдите, бедрата или дупетата на красивите сексапилни дами. Виждал съм и приятелката ми да се заглежда по здрави, хубави пичове. Също така ежедневно и аз самия ставам обект на сексуално желание от страна на други дами иначе хванати под ръчичка от гаджетата си. Та тва за мен си е равносилно на правене на секс, щом в главата ми се завърти една мисъл, значи аз съм готов да работя по и реализацията й Реално погледнато има милион жени, които могат да ме накарат да изтръпна от желание за секс, но има само една, която може да накара сърцето ми а тупти със 180 удара в минута. Правете разлика м-у секс и любов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 Разбира се, че съм откровен - за мен така стоят нещата. Любовта има толкова много измерения, глупаво е да се говори само за секса в една връзка.Всекиден вървейки по улиците най малко 20-30 пъти се заглеждам по гърдите, бедрата или дупетата на красивите сексапилни дами. Виждал съм и приятелката ми да се заглежда по здрави, хубави пичове. Също така ежедневно и аз самия ставам обект на сексуално желание от страна на други дами иначе хванати под ръчичка от гаджетата си. Та тва за мен си е равносилно на правене на секс, щом в главата ми се завърти една мисъл, значи аз съм готов да работя по и реализацията й <{POST_SNAPBACK}> Всички ако мислеха като теб и приятелката ти, светът щеше да е една голяма оргия Малеее, явно по твоята логика и аз изневерявам на гаджето всеки ден по Главната!! А тя дори не го подозира това Ще взема да си призная Link to comment Share on other sites More sharing options...
General Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Всички ако мислеха като теб и приятелката ти, светът щеше да е една голяма оргия Малеее, явно по твоята логика и аз изневерявам на гаджето всеки ден по Главната!! А тя дори не го подозира това Ще взема да си призная <{POST_SNAPBACK}> Хаха, тук трябва да се вземе под внимание използването на ПРЕЗЕРВАТИВИ на всяка цена - все пак в една връзка е много важна отговорността на партньорите и доверието един към друг. И спокойно за "изневерите ти" по главната. Точно това е проблема, че ги определяш като изневяра, човек не може да избяга от природата си. Колкото и да се правим на моногамни същества, според мен си оставаме полигамни изруди поне в сексуално отношение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 според мен си оставаме полигамни изруди поне в сексуално отношение Така си е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Колкото и да се правим на моногамни същества, според мен си оставаме полигамни изруди поне в сексуално отношение <{POST_SNAPBACK}> Само че предразсъдъците, с които сме израстнали, с които сме възпитани ни пречат да се освободим истински и да се отдадем на това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neovampirism Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 По-принцип теорията на General е верна. Обаче вие можете ли да си представите какво ще стане, ако всеки се освободи от задръжки. За някои ще е рай за други ад. Сега се сещам за германците, ми че те са толкова разкрепостени, поне това, което съм видяла по телевизията, че вече се чудят какво да направят, за да им е интересен живота. Всеки да си живее както му харесва стига да не пречи на останалите Както казва един познат: "Аз нямам нищо против гейовете, стига да не ме закачат". Иначе хм, мисля, че бих простила изневяра. Но човек никога не знае докато не му дойде до дупето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.