Jump to content
BulForum.com

Проблем незнам дали е за хардуеар

Recommended Posts

Аз съм врачка :) Между другото.. тоя проблем, не съм чувал някой да го е имал ако не е бил със SATA хард.

MMM, не е приятно да го 4уеш ...по-добре 4е не си 4увал :), освен на САТА дискове аз имах сблъсък с подобен проблем на ПАТА диск , направо не ми се говори - два месеца преинсталиране , форматиране , даже един път и на лоу левъл и нищо пак продължава да ги губи , тъкмо ве4е да връщам диска и 4овека ми се обажда , 4е намерил проблема ....направо бях удивен , той до в4ера викаше на монитора компютър и изведнъж намира решение на проблем над който аз си блъсках главата пове4е от месец .....познайте какво се оказа :)

Ами дъщеря му вклю4вала компа кат заспят родителите и си 4овъркала по цяла нощ из него ....освен тва като 4уела 4е се хлопва вратата- направо дърпала щепсела :) той я хванал веднъж поразпитал я и тя си признала 4е го дърпала по няколко пъти на ве4ер :) ....а преди тва той ми казваше на мен 4е освен него никой не пипал компа а и той толкова и работел на него само от дъжд на вятър :)

...така 4е слу4ки всякакви :)

Аз лично много се съмнявам дали twoface въобще знае какво прави!!! А и като ви гледам споровете!? Този проблем се среща не само на САТА дисковете а и на другите. Освен това ХР-то ако не си му дал дискета за САТА-та не се рестартира а казва че не може да открие диск и ти дава единствена възможност да излезеш! Моя съвет е да се потърси помощ от някой познат който разбира от компютри или да се обърне към някоя фирма да му го оправят!

А и като ви гледам споровете!? Този проблем се среща не само на САТА дисковете а и на другите.

Абсолютно никой не е спорил за това.

Ako ne si pipal v kutiata ili v BIOSa nai veroiatno problema tie v RAMa ili CD to :D (stava vapros za Bootvaneto), no da ne se pravia i az na vra4ka

Nai dobre poslu6ai SET i potursi pomosht ( Platenata e nai dobra vervai mi :D )

Oтносно проблема с буутването - пресен пример от неделя по обяд :

сандъка заби,никви Live CD никъв шанс за бутване ... стига до търсене на буут рекорд по устройствата и до там - махнах харда от кабела и всичко лети !Оказаха се лоши сектори на харда ( възможно е буут сектора да се е скапал, но още не съм имал време да го проверявам) , купих си нов и си реших проблема :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...