Foxy Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Аз съм врачка Между другото.. тоя проблем, не съм чувал някой да го е имал ако не е бил със SATA хард. <{POST_SNAPBACK}> MMM, не е приятно да го 4уеш ...по-добре 4е не си 4увал , освен на САТА дискове аз имах сблъсък с подобен проблем на ПАТА диск , направо не ми се говори - два месеца преинсталиране , форматиране , даже един път и на лоу левъл и нищо пак продължава да ги губи , тъкмо ве4е да връщам диска и 4овека ми се обажда , 4е намерил проблема ....направо бях удивен , той до в4ера викаше на монитора компютър и изведнъж намира решение на проблем над който аз си блъсках главата пове4е от месец .....познайте какво се оказа Ами дъщеря му вклю4вала компа кат заспят родителите и си 4овъркала по цяла нощ из него ....освен тва като 4уела 4е се хлопва вратата- направо дърпала щепсела той я хванал веднъж поразпитал я и тя си признала 4е го дърпала по няколко пъти на ве4ер ....а преди тва той ми казваше на мен 4е освен него никой не пипал компа а и той толкова и работел на него само от дъжд на вятър ...така 4е слу4ки всякакви Link to comment Share on other sites More sharing options...
SET Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Аз лично много се съмнявам дали twoface въобще знае какво прави!!! А и като ви гледам споровете!? Този проблем се среща не само на САТА дисковете а и на другите. Освен това ХР-то ако не си му дал дискета за САТА-та не се рестартира а казва че не може да открие диск и ти дава единствена възможност да излезеш! Моя съвет е да се потърси помощ от някой познат който разбира от компютри или да се обърне към някоя фирма да му го оправят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 А и като ви гледам споровете!? Този проблем се среща не само на САТА дисковете а и на другите. Абсолютно никой не е спорил за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otoboto Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Ako ne si pipal v kutiata ili v BIOSa nai veroiatno problema tie v RAMa ili CD to (stava vapros za Bootvaneto), no da ne se pravia i az na vra4ka Nai dobre poslu6ai SET i potursi pomosht ( Platenata e nai dobra vervai mi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasty Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Oтносно проблема с буутването - пресен пример от неделя по обяд : сандъка заби,никви Live CD никъв шанс за бутване ... стига до търсене на буут рекорд по устройствата и до там - махнах харда от кабела и всичко лети !Оказаха се лоши сектори на харда ( възможно е буут сектора да се е скапал, но още не съм имал време да го проверявам) , купих си нов и си реших проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.