Jump to content
BulForum.com

hit.bg

break

Recommended Posts

Току що погледнах че хит.бг всъщност има, но няма връзка към нито един от безплатните хостинги. Като се пробвах да си влезна във файловия мениджър ми изписа следното:

"Поради проблеми безплатния хостинг на Хит.бг е спрян." :blink: :confused :allien

Някой да има на представа какво става. Вече свърши ли се с авантата в хит.бг или до кога ще продължи?

Явно има забранени материали или пък може да им са хакнали компютъра :)

Кой пак е без сайт :laughing: :laughing: :laughing:

ЕДИТ:И кой е без аватар :(Бях го сложил като http от един сайт :( :( :(

Аз си влизам нормално с логина, но срещу името на сайта няма опция за регистриране в хит.бг( или нещо подобно беше), което всъщност показва че има качен индекс. И като се пробвам да влезна във файлов мениджър и ми го изписва това. :blink: Ти успя ли да си направиш?

Поради проблеми безплатния хостинг на Хит.бг е спрян.

Като дадох файлов мениджър това ми изписа :(Иначе информацията ми сто там(картинките :) )Ама не мога да влезна да ги видя

Явно има забранени материали или пък може да им са хакнали компютъра :)

Кой пак е без сайт  :laughing:    :laughing:    :laughing:

ЕДИТ:И кой е без аватар :(Бях го сложил като http от един сайт :( :( :(

по-добре аватара да се качва директно във форума

М дам. Не че не мога да си го прехвърля сайта в бол.бг, но трябваше да има поне някакво предупреждение за това ако е за постоянно. И понеже никой не го *** за фрее юзърите вече повече от час си чакам да ми отговорят на мейла който им пратих. :dry: Дори се потрудих да е максимално малък за да не ги удавя в четене. :)

М дам. Не че не мога да си го прехвърля сайта в бол.бг, но трябваше да има поне някакво предупреждение за това ако е за постоянно. И понеже никой не го *** за фрее юзърите вече повече от час си чакам да ми отговорят на мейла който им пратих. :dry: Дори се потрудих да е максимално малък за да не ги удавя в четене. :)

Добре си направил и на мен ми е интересно какъв е проблема с хостинга на hit.bg.

иначе твоя проблем е ясен http://tupld.hit.bg/ ;)

Tам е работта че не е само мой проблем. Дава ми все едно нямам индекс страница и като се опитвам да влезна да видя какво имам всъщност, ми изписва горния надпис.

Мен ме съмнява че е изтрито абсолютно всичко от тези сайтове, щом дори картинките не се появяват на някои.

Поради проблеми безплатния хостинг на Хит.бг е спрян.

Като дадох файлов мениджър това ми изписа :(Иначе информацията ми сто там(картинките :) )Ама не мога да влезна да ги видя

И при мен е така.И със това картинката в подписа не се показва :wacko:

И все пак, историята ще е със щастлив край (надявам се). Ето какво писмо получих от съпорта:

"Zdraveite,

Priemete nashite izvinenia za vremennoto spirane na HIT.bg. Skoro shte byde

otnovo pylnofunkcionalen. "

Макар че не отговориха изобщо на въпроса ми кога може да се очаква, поне се разбра че не се спират фрее хостингите. Остава само да чакаме (както винаги). :)

Епа ако спрат хит.бг .. ползвате чужди хостинги деа. Не стига, че дават само 10 МВ, а и не поддържат PHP .. пишете Free+web+hosting в гугъл и ще си намерите каквото ви трябва

Епа ако спрат хит.бг .. ползвате чужди хостинги деа. Не стига, че дават само 10 МВ, а и не поддържат PHP .. пишете Free+web+hosting в гугъл и ще си намерите каквото  ви трябва

В интерес на истина имаш право, аз лично съм пратил заявка за регистрация от един месец и още чакам отговор. Могат или немогат да се :hump:

Еми така е. Който се излъгал, излъгал. Не ми пречи да си го преместя и на друго място, но лошото е че тези които им трябва да го знаят, го знаят в хит.бг. А също и сайтовете които аз ги знам и съм дал линкове към тях са също половината в хит.бг. ;)

В интерес на истина имаш право, аз лично съм пратил заявка за регистрация от един месец и още чакам отговор. Могат или немогат да се :hump:

Каква заявка си пуснал и къде? :blink:
Вече май работи поздравления

Въпреки че не знам все още къв е бил проблема мисля че е оправен

Ахам. Пък защо не е станало кой ли ти казва. Да се надяваме че няма да има такива проблеми скоро. :)

Еми така е. Който се излъгал, излъгал.  Не ми пречи да си го преместя и на друго място, но лошото е че тези които им трябва да го знаят, го знаят в хит.бг. А също и сайтовете които аз ги знам и съм дал линкове към тях са също половината в хит.бг. ;) Каква заявка си пуснал и къде? :blink:

Затова колега следващия път франко бецален и всичко ще е ток и жици ;)

П.С Абе исках да се регна в хит.бг и казаха да чакам отговор на мейла , за да си активирам регистрацията е аз го чакам, като добро дете :D

Вече май работи поздравления

Въпреки че не знам все още къв е бил проблема мисля че е оправен

• 1 month later...
Как да направя FlashFXP да ми влиза в хит-а? Изобщо може ли?

Може :)

Host: free.hit.bg

User: runner@mywebsite.hit.bg

Pass: parola

Заместваш само mywebsite с твоя .hit.bg сайт.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...