sincity Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 inache i Barcelona i Parma... <{POST_SNAPBACK}> Радва ме този твой избор, колега! Но най-любимият ми все пак e NEWCASTLE UNITED!!!!!!!!!!!!! Също така Crewe Alexandra Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Arsenal Juventus Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Newcastle United Bayern Munich Juventus Valencia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Локо (Пд), Барса, Юве, Ливърпул. Наполи Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Аз винаги съм бил и ще бъда за БОТЕВ ПЛОВДИВ иначе от другите първества стоят така нещата: 1.Италиянско-Ювентус интересно защото съм за Ботев ама просто ме кефят. 2.Германско-Волвсбург 3.Испанско-Барселона 4.Английско-Манчестър СИТИ Има много други първенства ама ся не ми се изброяват всичките. <{POST_SNAPBACK}> БОТЕВ ПЛОВДИВ1.Италианско-МИЛАН 2.Германско-БОРУСИЯ ДОРТМУНД 3.Испанско-БАРСЕЛОНА 4.Английско-МАНЧЕСТЪР ЮН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Barcelona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 BOTEV MILAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Botev, Barcelona & Arsenal Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Аз съм от Ботев. Симпатични са ми Барселона и доскоро Милан, но с грозната игра в последните 1-2 сезона определено много ме разочароваха. Кефи че начина на работа на Жозе Мауриньо и затова напоследък и Челси ми се издигнаха в очите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Ами виждам,че тук има много разнородни мнения!!??Аз съм само за един отбор!!!БОТЕВ ПЛОВДИВ!!Не смятам,че някъде по света има по голям!БОТЕВ-ТИ СИ НАЙ-ГОЛЯМ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Хелас Верона. :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Тц тц тц...брао...брао. Не мислех, че има хора, които са им фенове. Симпатично отборче, ама кофти съдба. Много хора даже не са го чували, а ти си им фен - брао! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Барселона , Ботев (Враца) /базик/ , Арсенал , Интер , Селтик . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Тц тц тц...брао...брао. Не мислех, че има хора, които са им фенове. Симпатично отборче, ама кофти съдба. Много хора даже не са го чували, а ти си им фен - брао! <{POST_SNAPBACK}> Мдам. Верона са си супер отбор. Мен лично много ми харесват като отбор , но имаха много лоша съдба. Не заслужаваха така да се получат нещата, но все пак и това е част от футбола Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 ЛЕВСКИ,Барселона,Арсенал,Леверкузен(Байерн).В Италия нямам изявен фаворит,харесвам еднакво Милан,Интер,Юве... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Ботев (Пловдив) , а от чуждите , Байер Леверкузен Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Ботев (пловдив) , а от чуждите , Байер Леверкузен <{POST_SNAPBACK}> Пловдив се пише с главна буква . -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Локомотив Пловсив, Барселона, Ювентус, Ню Кясъл, Манчестър Юнайтед Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Барселона, Манчестър Юнайтед От италианските никой Симпатии към някой отбори от Германия кат Леверкузен Волфсбург, Байер Мюнхен От Русия ЦСКА Москва (те в момента там май са много зле) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Фен съм на Милан, макар и продукцията им последно време е трудна за гледане (имам предвид за техен фен с не-много здрави нерви...) Испания - Барселона Англия - обожавам английския футбол, но май нямам любим отбор. Може би Манчо Германия - може би Леверкузен. Иначе от България за статистиката - за Пловдив съм, който и от отборите да играе - за него съм! Локомотив Пловдив са ми като цяло фаворита, за статистиката. БГ първенство е псевдо-футбол... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Inter, Valencia C. de F, Байер Леверкузен, Newcastle, Ajax Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 ЦСКА БАРСЕЛОНА Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Manchester United обаче има много фенове в форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 офтопик : Байерн Мюнхен Байер Леверкузен така се пишат тези 2 отбора на няколко места видях грешки и реших да си кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.