noxious Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 ми то и мен може да ме пишете нз как ще е като никой не знам но за сега нямам нищо друго замислено Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Виж, този фактор не го отчетох. Може примерно да се разберем за някви пости с клипване(примерно катои ти клипнат слизаш да чакаш еди кой си еди къде си)Иначе и Альоша става. Претенции нямам <{POST_SNAPBACK}> Хмм чудесна идея защо не и смс или напражо позвъняване Мисля че 100% от хората имат ГСМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Аз също ще дойда най-вероятно,ако не пътувам в събота за морето,щото ще трябва да се наспя,за да не заспивам по трасето и да стават катастрофки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 --> noxious Не се притеснявай - всеки един от нас е бил така в началото За уговорка по GSM и така нататък - точно за това избрах Альоша - защото всички го знаят и всички ще могат да се ориентират до горе. Аз мога да набирам, но остатъка в картата ми е горе-долу един разговор, а не знам кога ще мога да си зема нова . За тези, които ще идват направо за изгрева или въобще допълнително - предложението ми е следното 0889/936531 - стрелвате ме и ви чакам на площада пред паметника.... Гудо, ти идваш, нали? Разбра надявам се Да ми земеш цайсите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Едва ли ще дойда утре съм нощна смяна днеска бях поредната дневна и съм каталясал ... ако дойда няма да седя до късно но пък с кой ще се прибирам после ... и май нема се идва Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Еми май и аз ще съм пас, че утре требе да се става рано, а не върви да не лягам. Ако не дойда до и 40 не ме чакайте Момчета и момичета бая на спам го обърнахме днес - http://www.evrocom.info/invision/index.php?act=Stats In case you haven't noticed - май ще вали Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Ами ами,къв дъжд???Боже,няма такова нещо...само дето отвън се сипе такова нещо,че... Но до 21:30 може да спре.Лошото е,че калта ще ви стига до колената. Жалко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 Дааамм... супер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Ако ш сме на паметника горе не мисля, че водата/калта ш е проблем. Ама викам за всеки случай да се съберем към 22:00, та да се навали, може да е твърде късно за местене на часа, но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Ако ш сме на паметника горе не мисля, че водата/калта ш е проблем.Ама викам за всеки случай да се съберем към 22:00, та да се навали, може да е твърде късно за местене на часа, но все пак... <{POST_SNAPBACK}> oho все още има мераклии,тва е хубаво ина4е ако пита6 мен то и до 22 няма да се извали Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Приемето го философски в западна Европа са по - зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 Ами може да направим някаква уговорка в движение... Но докъто не спре тоя !@%^# дъжд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Не вали като преди 15 минути, ама не са отказва да го ... Вятър няма, ама не знам ако сега тръгнем кво движение и как ш са намерим и колко мокри ще седнем на цимента... Аз съм навит и в 23:00 да е срещата и т.н. Казвайте Попълнение: СПРЯ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 така си е и аз съм навит за след 23:00 едит: ще се опитам да забера @The_Grey_Fox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 30, 2005 Author Share Posted June 30, 2005 Хора сори... аз съм пас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Ако на някой му се ходи още,(щото предполагам че заедно със Скорпиона и другите се отказват) да казва ако му е одобно 23:00 и викам тогава да се чакаме на пощата. Взимам дъждобрам(голям е и ще послужи на постеля) ПП: много ме е яд, че се отказвате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Кой е навит? Ако се съберем още малко народ ще пропусна изпита утре. Времето е чудесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 аз съм навит 4 чеса да се съберем някъде и да се качим тъкмо няма да има проблеми с времето spored men taka 6te stane super s friend sme 4:30 na po6tata UncivilizeD ako iska6 ela no mai sme s bike-ove Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Много ще се оцапаме, остава за догодина Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 30, 2005 Share Posted June 30, 2005 Може да си направим August Morning. Всъщност реално погледнато има още 30 July Morning-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 беше добро ако не бях висял като глунак цял час пред пощата ,щеше да е по добро сичко беше почти изсъхнало в 4 часа и единственото движение бяха два камиона дето чертаеха стрелки по булеварда слънцето се показа цялото постоя малко и тъкмо си тръгвам влезе в облак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Хайде честит ви July Morning! После ще пиша подробности, че адски ми се спи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 Съдбата е нещо, което не разбирам.... Както се бях отчаял и мислех, че няма да го гледам July Morning тази година - така за мое учудване това се получи... Искам да благодаря на Deftur за SMS-а, който ми изпрати с покана... Бях се отказал и ако не ме беше поканил - нямаше да ида... П.П. Deftur, едната от снимките на GSM-а се е получила страхотна, сега като я видях на дневна и трезва светлина... Та да се изфукам, колко хора познавате, дето wallpaper-а на телефона им е току-що изгрялото слънце на 1ви Юли?? (жалко, че телефона е на майка ми ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Въпреки ,че бях на работа се измъкнах раншко да посрещна слънцето.И някакси дружко е Абе всеки изгрев си е хубав ,но този е някак специален Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Съдбата е нещо, което не разбирам....Както се бях отчаял и мислех, че няма да го гледам July Morning тази година - така за мое учудване това се получи... Искам да благодаря на Deftur за SMS-а, който ми изпрати с покана... Бях се отказал и ако не ме беше поканил - нямаше да ида... П.П. Deftur, едната от снимките на GSM-а се е получила страхотна, сега като я видях на дневна и трезва светлина... Та да се изфукам, колко хора познавате, дето wallpaper-а на телефона им е току-що изгрялото слънце на 1ви Юли?? (жалко, че телефона е на майка ми ) <{POST_SNAPBACK}> Сподели я с нас де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.