Antares Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 12345 ти не си поканен :] Нямаш нито години, нито манталитет, нито акъл за събирането, което предлагам. Така че предварително ти благодаря, че няма да пишеш повече мнения в тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Добре ве Само се заяждате гати и хората Много ми е притрябвала тъпата ти тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 И аз може би ще дойда направо за изгрева.Аз викам да има възрастова граница за постване в форума и 12 годишните да ходят да пишат в дата.бг <{POST_SNAPBACK}> Така ще е най добре!Много остри езици се "навъдиха" в форума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Добре ве Само се заяждате гати и хората Много ми е притрябвала тъпата ти тема <{POST_SNAPBACK}> гроздето е кисело,а??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Няма такова нещо И групички няма, поне не в този смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 off: Нещо не ми харесва начинът ви на писане... Както във всяка общност, така и тук има някакви борби за мястото на неформален лидер... И се образуват групи и групички... <{POST_SNAPBACK}> Ще разясниш ли малко? Плюс тва аз съм freelancer @aph3x: абе то и 2-3 може ама не съм сигурен че ще ходя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Така ми се иска да бъда с вас ама... шибана сесия RottenBrain - изпии по едно и за мен. Едит: то мен за farrell ме е яд.. имам да й се реванширам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Аз незнам дали ще мога да дойда така че за сега нищо не обещавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 И аз може би ще дойда направо за изгрева.Аз викам да има възрастова граница за постване в форума и 12 годишните да ходят да пишат в дата.бг <{POST_SNAPBACK}> Съгласен Ем аз няма да мога да дойда (ще го посрещам с друг ), но приятно прекарване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 Добре, преполагам, че идващите са ясни. Кажете, има ли други предложения освен Альоша? Обръщам се към тези, заявили желание да дойдат :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Еми младежкия хълм, щото е до нас Може и в столипиново щот от там се вижда "Изгрев"-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Идете на връх Бузлуджа.Муахахах Не,сериозно да ви кажа,че дадоха прогнозата за времето и в четвъртък с/у петък ще вали,така че изгрев ще има,но вие няма да го видите.Може да позъзнете малко на Альоша и да си изкаляте краката. Успех! p.s.Crab,изкоментирай,моля ти се,колко съм злобен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 Идеята за столипеново рулира. Виж, Младежкия според мен е най-добрата идея, като изключим една подробност - горе, на върха, от където ще може да се види изгрева има два неприятни песа, които вдигат адска врява. Може и на една полянка да се съберем, в по-ниското, но не знам какво е изложението - да не изгрее слънцето, пък ние да разберем по обяд За Альоша притеснението ми са куките - да не дойдат да се заяждат... Иначе в края на крайщата може и в деня да се съберем и там да го мислим... но... така пък тези, които ще дойдат направо за изгрева горят, което не е много хубаво :/ П.П. Повече се обиждам на The`ScorpiroN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 аре последно да е Младежкия?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 зареждаме с алкохол, качваме се на Альоша и останалото ще бъде музика Нямам ник'ви възражения. Само искам да попитам за каква музика иде реч? Ако може и аз да си донеса нек'ви CD-та? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Нямам ник'ви възражения. Само искам да попитам за каква музика иде реч? Ако може и аз да си донеса нек'ви CD-та? <{POST_SNAPBACK}> Това е израз,мой човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 По-скоро метафора, наистина. За съжаление не разполагам с никаква преносима музика. Ако някой може да вземе някакъв касетофон - би било чудесно! И така - 21.30 срещу пощата. Желателно е, тези, които ще идват направо за изгрева - да оставят, да ми пишат РМ със телефон, ако в последния момент се появи някаква промяна (най-вероятно ще решаваме категорично в последния момент) - да можем да ги информираме къде точно сме. П.П. Кофтито е, че почти нямам пари във ваучера Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Аз ако ще идвам ще дойда и на пощата да се разберем и да ви дам пари да вземете биричка. А за музиката по-добре да няма, че може да ни изгонят куките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Ако нямате против... Пишете ме и мене Със Дамян(RottenBrain) се знаем(що горе), така че дори да не ви разпозная на пощата, с него ш са видим Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 аре последно да е Младежкия?!?! <{POST_SNAPBACK}> Вече сме двама Ако най-горе ни стане гадно(заради песовете примерно, които м/у другото не лаят чак толкова много), то може да слезем на някоя "тераска" по-долу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Ако най-горе ни стане гадно (заради песовете примерно, които м/у другото не лаят чак толкова много),то може да слезем на някоя "тераска" по-долу. <{POST_SNAPBACK}> Те може и да не лаят чак толкова, обаче все ще се намери кой да ги чуе и да извика куките! А ако се местим то как ще ни намерят тези, които ще дойдат в последствие? Става твърде сложно! Според мен най-добре е да си остане Альошата. Пък и от там гледката е по-добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 А ако се местим то как ще ни намерят тези, които ще дойдат в последствие? <{POST_SNAPBACK}> Виж, този фактор не го отчетох. Може примерно да се разберем за някви пости с клипване(примерно катои ти клипнат слизаш да чакаш еди кой си еди къде си) Иначе и Альоша става. Претенции нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Ако се върна на време и аз ще дойда най вероятно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 Мен ме отпишете, бях забравил, че имам изпит в петък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.