Antares Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Бяхме благословени от един прекрасен изгрев! Благодаря! JULY MORNING There I was on a July morning Looking for love With the strength Of a new day dawning And the beautiful sun At the sound Of the first bird singing I was leaving for home With the storm And the night behind me And a road of my own With the day came the resolution I'll be looking for you La la la la ... I was looking for love In the strangest places Wasn't a stone That I left unturned Must have tried more Than a thousand faces But not one was aware Of the fire that burned In my heart, in my mind, in my soul La la la la ... There I was on a July morning I was looking for love With the strength Of a new day dawning And the beautiful sun And at the sound Of the first bird singing I was leaving for home With the storm And the night behind me Yeah, and a road of my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 пиши ме в списъка ама по-хубаво на Джендема(любимо ми е просто ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 На върха на джендема има кучета, дето вдигат много врява. Иначе на мен ми е любимото тепе и аз го предпочитам, най-малкото защото полицейското присъствие там е нулево. Но тия кучета ше ни скъсат нервите. Едва ли ще сме най-тихи. То има и още едно място, на което може да прекараме напиването и да отидем за самия изгрев някъде, от където ще се вижда слънцето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 защо ли винаги съм мислел това мероприятие за изключително глупаво? обяснения, оправдания и прочее? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Море нямаме, ама си имаме Гребен Канал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Може би защото то има съвсем друг замисъл,а не е просто поредния повод за напиване както много хора смятат.(Не визирам никой от форума) тук едит:Поздрав за всички вас: There I was on a july morning Looking for love With the strength Of a new day dawning And the beautiful sun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 И все пак въпроса в темата ми не е кой какво мисли отновно July Morning, а има ли желаещи за такова мероприятие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 скорпионе, формулирай го така: " НА 30-и вечерта отивам да поркам на тепето, който иска с мен" а не дей го свързва с джулай-а, защото не върви. не разбирам, но нещо не ми се връзват нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 скорпионе, формулирай го така: " НА 30-и вечерта отивам да поркам на тепето, който иска с мен"а не дей го свързва с джулай-а, защото не върви. не разбирам, но нещо не ми се връзват нещата. <{POST_SNAPBACK}> С риск да си навлека гнева на Скорпиона,аз казвам,че си адски прав и че и аз мисля точно така. Скорпионе,сори,че ти развалихме темата,ама справедливостта трябва да възтържествува! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Там съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Може би защото то има съвсем друг замисъл,а не е просто поредния повод за напиване както много хора смятат.(Не визирам никой от форума)тук едит:Поздрав за всички вас: There I was on a july morning Looking for love With the strength Of a new day dawning And the beautiful sun <{POST_SNAPBACK}> Оооооооок, тва беше тъпо и изобщо не съм съгласен, но както и да е...всички от 85(примерно) нагоре са смотани "но не са виновни за състоянието си". Много тъпо разсъждение наистина. Някак си е тъпо всичко(и всички) да се поставят под общ знаменател. Ама кво ли разбирам аз... Иначе да, сигурно и аз ще дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Вземам две кутии цигари, bottle of vodka и идвам А groover нека си търси смисъла EDIT: забравих че имам изпит на 1-ви, без мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Аз тогава свършвам нощна смяна в залата в 04:00 и направо за изгрева мога да дойда Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 В колко часа е изгрева ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 В колко часа е изгрева ? <{POST_SNAPBACK}> Към 5:50 ч. @farrell днес слънцето в Пловдив е изгряло в 5:44 ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Към 5:50 ч. <{POST_SNAPBACK}> не по-скоро към 4:50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 "Днес, 27.06.2005 г., слънцето изгрява в 5h50min и залязва в 21h09min. Продължителност на деня: 15h18min." Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 И си правете сметка, че още малко ще намалее денят за тия два-три дена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 "Днес, 27.06.2005 г., слънцето изгрява в 5h50min и залязва в 21h09min. Продължителност на деня: 15h18min." <{POST_SNAPBACK}> Мда спрямо София, Пловдив върви с 6 мин назад Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 аз съм много дърт и не знам дали мога да изкарам цяла нощ... иначе да споделя от преди бая годинки: чакаме ние на тепето на стария град (страната със скалите които гледат към изток бяха удобни) ама няма никой... стана абсолютно светло - слънце не се вижда никакво тук не е като в родния балкан ... иначе си живея на 50м над земята и имам източна тераса тази нощ имаше кървава луна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Нищо не ми говори тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Добре е, че ни уведоми все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Приятно прекарване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Добре е, че ни уведоми все пак... <{POST_SNAPBACK}> Аве ти заяждаш ли се с мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 И аз може би ще дойда направо за изгрева. Аве ти заяждаш ли се с мен <{POST_SNAPBACK}> Аз викам да има възрастова граница за постване в форума и 12 годишните да ходят да пишат в дата.бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.