tedy Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Отвори My Computer и дай Properties на дяла, на който разархивираш. Горе на появилия се прозорец трябва да пише или FAt32, или NTFS. Ако е първото, или трябва да конвертираш дяла на NTFS, или да използваш дял, който е NTFS. Конвертирането е опасна работа, ако имаш ценни неща, запази си ги някъде за всеки случай. Можеш да използваш или Partition Magic 8, или ако си с Win2003 - Acronis Partition expert / Acronis Disk Director Suite 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Човече става въпрос за играта Toca Race Driver 2. Тегла я от gamez.co.jp.И както всички други игри я разархивирам!Само че ми писка! biggrin1.gif . Със ISO файлове мога да работа и имам програмите Daemon Tools i Ultra Iso.а какво трябва да направя за да съм на NTFS <{POST_SNAPBACK}> Oпа. Преди месец и аз изтеглих GTA-SA от торента, обаче там си беше направо на ISO файл, за това се обърках. Иначе за NTFS, трябва следващия път като си преинсталирваш уиндоуса да укажеш че искаш С: или D: да ти го оформи като NTFS а не FAT32. Mай за Д става и без преинсталация, ама ако имаш там файлове по-добре недей, ами послушай tedy. Можеш да използваш или Partition Magic 8, или ако си с Win2003 - Acronis Partition expert / Acronis Disk Director Suite 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Мерси на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Някой ще обясни ли как мога един файл(2гб) да го направя на 3 архива,за да го побера на 3 диска по 700мб.Т.е. с WinRar да го архивирам на 3 парчета с големина около ~700мб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Има такава настроика в WinRAR. Като влезнеш в прозореца кадето пишеш име на архива и тъй нататък има долу в ляво едно бяло поле. И от там си избираш с каква големина да са отделните части. Дано да съм ти го обяснил добре и да ме разбереш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Има такава настроика в WinRAR. Като влезнеш в прозореца кадето пишеш име на архива и тъй нататък има долу в ляво едно бяло поле. И от там си избираш с каква големина да са отделните части. Дано да съм ти го обяснил добре и да ме разбереш. Да знам,че се прави от там,но за файл 2гб какво число трябва да напиша,за да ми го раздели на 3 архива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Да знам,че се прави от там,но за файл 2гб какво число трябва да напиша,за да ми го раздели на 3 архива. Не пиши число, а натисни с мишката стрелката вдясно за да се отвори падащия списък. От него избери 700MB (CD) или нещо такова, това е достатъчно. Каквото число има там, на такива части ще се раздели файла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Лудост и безумие... Какво му обяснявате въобще? Пич, причината е във файловата ти система. Трябва да е NTFS, но при теб явно е FAT32. За съжаление тази система не поддържа толкова големи файлове. ISO-то на TOCA2 е около 9 GB. Няма начин да я играеш, освен, ако не си смениш файловата система. PEACE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.