Jump to content
BulForum.com

How to WinRAR

fon_tomov

Recommended Posts

Отвори My Computer и дай Properties на дяла, на който разархивираш. Горе на появилия се прозорец трябва да пише или FAt32, или NTFS. Ако е първото, или трябва да конвертираш дяла на NTFS, или да използваш дял, който е NTFS.

Конвертирането е опасна работа, ако имаш ценни неща, запази си ги някъде за всеки случай.

Можеш да използваш или Partition Magic 8, или ако си с Win2003 - Acronis Partition expert / Acronis Disk Director Suite 9.

Човече става въпрос за играта Toca Race Driver 2. Тегла я от gamez.co.jp.И както всички други игри я разархивирам!Само че ми писка! biggrin1.gif . Със ISO файлове мога да работа и имам програмите Daemon Tools i Ultra Iso.

а какво трябва да направя за да съм на NTFS  :confused

Oпа. Преди месец и аз изтеглих GTA-SA от торента, обаче там си беше направо на ISO файл, за това се обърках. Иначе за NTFS, трябва следващия път като си преинсталирваш уиндоуса да укажеш че искаш С: или D: да ти го оформи като NTFS а не FAT32. Mай за Д става и без преинсталация, ама ако имаш там файлове по-добре недей, ами послушай tedy.

Можеш да използваш или Partition Magic 8, или ако си с Win2003 - Acronis Partition expert / Acronis Disk Director Suite 9.

• 3 months later...

Някой ще обясни ли как мога един файл(2гб) да го направя на 3 архива,за да го побера на 3 диска по 700мб.Т.е. с WinRar да го архивирам на 3 парчета с големина около ~700мб.

Има такава настроика в WinRAR. Като влезнеш в прозореца кадето пишеш име на архива и тъй нататък има долу в ляво едно бяло поле. И от там си избираш с каква големина да са отделните части. Дано да съм ти го обяснил добре и да ме разбереш.

Има такава настроика в WinRAR. Като влезнеш в прозореца кадето пишеш име на архива и тъй нататък има долу в ляво едно бяло поле. И от там си избираш с каква големина да са отделните части. Дано да съм ти го обяснил добре и да ме разбереш.

Да знам,че се прави от там,но за файл 2гб какво число трябва да напиша,за да ми го раздели на 3 архива.

Да знам,че се прави от там,но за файл 2гб какво число трябва да напиша,за да ми го раздели на 3 архива.

Не пиши число, а натисни с мишката стрелката вдясно за да се отвори падащия списък. От него избери 700MB (CD) или нещо такова, това е достатъчно.

Каквото число има там, на такива части ще се раздели файла.

Лудост и безумие...

Какво му обяснявате въобще?

Пич, причината е във файловата ти система. Трябва да е NTFS, но при теб явно е FAT32. За съжаление тази система не поддържа толкова големи файлове. ISO-то на TOCA2 е около 9 GB. Няма начин да я играеш, освен, ако не си смениш файловата система.

PEACE!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...