Jump to content
BulForum.com

Къде може да се изкарат

b0r3d

Recommended Posts

Значи Рафаело беше пуснал подобна тема, но незнам дали става за същите неща. Имам блокова схема и трябва да я изкарам на паус, т.т както ми обясниха трябва да вкарат схемата в аутокад и после да я изкарат на въпросния паус. Ако може да кажете къде мога да свърша работата качествено и разбира се по - евтино много ще ме зарадвате. :) :D

П.С Някой колега от техническия може да е правил подобно нещо, така че да се обажда :D

Значи Рафаело беше пуснал подобна тема, но незнам дали става за същите неща. Имам блокова схема и трябва да я изкарам на паус, т.т както ми обясниха трябва да вкарат схемата в аутокад и после да я изкарат на въпросния паус. Ако може да кажете къде мога да свърша работата качествено и разбира се по - евтино много ще ме зарадвате.  :)  :D

П.С Някой колега от техническия може да е правил подобно нещо, така че да се обажда  :D

Ми това става на всеки лазарен принтер, аз мойте си ги принтирах с на майка ми Самсунг-а 1710Р и без никакъв проблем.

На мен също ми трябваше подобна хава миналата година за проекта ми за жилище и зъболекарски кабинет и ходих в копирния център под Лъки Синема не помня колко пара търсиха, но излизаше доста добре.

Значи Рафаело беше пуснал подобна тема, но незнам дали става за същите неща. Имам блокова схема и трябва да я изкарам на паус, т.т както ми обясниха трябва да вкарат схемата в аутокад и после да я изкарат на въпросния паус. Ако може да кажете къде мога да свърша работата качествено и разбира се по - евтино много ще ме зарадвате.  :)  :D

П.С Някой колега от техническия може да е правил подобно нещо, така че да се обажда  :D

В темата на Рафаело бяха обяснили за някаква книжарничка където работили много добре!!Ако успееш да изровиш темата и да видиш къде се намира това нещо мисля че ще ти свърши идеална работа!!Там се занимават с такива неща!

Akо на някой ще му послужи, може да се изкарат в копирния ценътр под " Лъки Синема ", като цената само за принтирането на паус , размер А3 е 1.20 на брой. Иначе ако трябва да ти го обработват, примерно да ти добавят рамки и т.н е долу горе левче на 10 мин. работа. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...