c0ld_phusi0n Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Цената е за телефона и кабела заедно. Ако някой се интересува поотделно, да пише ПМ. Аааааа, забравих да кажа, че телефона е на по-малко от година, запазен, батерията държи към 3-4 дена в зависимост от разговорите. Параметри Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Понеже писах преди 10 минути, ако случайно си видиш Л.С - то ще бъда благодарен, ако ми отговориш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 А гаранция има ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 Гаранцията му изтече преди няколко месеца Нова цена за телефона - 90 лв., заедно с кабела - 100 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Офертата ми е както казах, за да е всичко прозрачно 10 лева за кабела и то ако става за моя модел. Поздрави П.С Бтв намери ли описание на кабела Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 Хах, какво описание бе човек, оня от Техномаркета ми го продаде в една най-обикновена кутийка и тва беше А той хал хабер си нямаше дали ще стане за моя модел, даже ми беше дал едно (за S35 май) и после ходих да го сменям Както ти писах вече, може единствено да се види дали куплунга си пасва с входа (е как да кажа "дупката" ) на телефона. Цената на телефона остава същата. Кабелчето също го разменям за кабел за Sony Ericsson или за инфрачервен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.