Jump to content
BulForum.com

Предлагам GlacialTech Turbine 4500

Recommended Posts

Понеже се наложи да изкупя комплект процесор и вентилатор, тоя "звяр" нямам как да го използвам (не се занимавам с клок :) )

Става въпрос за този "охладител"

Изглежда така:

Turbine4500.JPG

Turbine4500b.JPG

Цена: 40 лв.

Ами-и-и...

Поглеждам тавана...

ОК, правя малко търгче до утре (понеделник) на обяд:

Начална цена - 35 лв.

Стъпка - 1 лв.

Блиц - 40 лв.

Все пак най-добрата дилърска !!! цена за тоя фан, която намерих e 33$ и ДДС отгоре, така че си струва парите...

Miro vijdam 4e si slojil na4alna tzena ,no az ti predlagam 30 lv za tozi fan.,ako nqma6 po dobri oferti i si saglasen razbira se.

a moje i nqkvo barter4e :) imam GF4/MX440/64MB/128Bit s TV-out .kartata e bez fan.(v smisal taka si e originalna)

pi6i na PM ako re6i6 ne6to

Така...

Работата с Aggressiv не стана заради проблемно дъно (имаше много близки елементи до цокъла), даже се получи и малък проблем с пластмасовото захващане на моя вентилатор, което в момента е оправено.

Затова подновявам търга при същите условия.

Ще бъде обявен и в други хардуерни форуми (искаше ми се някой от Пловдив да го вземе, ама...)

Кулера е много стабилен - аз съм с такъв на 2,8P4 - комбиниран с безшумно захранване Fortron - не можеш да ги чуеш и двата :D

Btw Firmajia - ти да не беше Миро Манолов дето едно време имаше офис на гроздовия? :) Ако е така съм шопвал от теб един от първите PII 233 MMX в Пловдив:)

Btw Firmajia - ти да не беше Миро Манолов дето едно време имаше офис на гроздовия? :) Ако е така съм шопвал от теб един от първите PII 233 MMX в Пловдив:)

Същия.

НЕ Е ПРО! Ти си мислиш, че е ПРО, ама НЕ Е :) - Про-то е с 2 х 5000 оборота и не е със светещи вентилатори. А този е СЪС светещи и е 2 х 3000 оборота.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...