Aquila Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Незнам защо толкова хора мразят змиите като са толкова прекрасни същества. Ето няколко разкошни снимки на тези невероятни създания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Аз не мразя змиите На тези снимки змиите са много красиви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 horata ne mrazqt zmiite... prosto znaqt malko za tqh i gi e strah... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 26, 2005 Author Share Posted June 26, 2005 Ето една от снимките за по мързеливите Млада отровница носорог (Bitis nasicornis), границата на Уганда и Заир. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Доста интересни снимки. змийте не са чак толкова лоши, но някои са опасни и хората ги е страх. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 26, 2005 Author Share Posted June 26, 2005 Разгледайте и другите галерии Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Аз ги намирам за красиви Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Предпочитам паяци. Ето този например е голям сладур: Avicularia Versicolor Колкото до змиите: след като съжителстваме с тези животинки, трябва да ги уважаваме. Земята е толкова тяхна колкото и наша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 26, 2005 Author Share Posted June 26, 2005 Колкото до змиите: след като съжителстваме с тези животинки, трябва да ги уважаваме. Земята е толкова тяхна колкото и наша. <{POST_SNAPBACK}> АЛИЛУЯ Видя ли и другите галерии, супер са снимките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 на мен са ми много интересни,но също много ме е шубе от тях...а тея на снимките са уникални! Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Видя ли и другите галерии, супер са снимките. <{POST_SNAPBACK}> http://zoltantakacs.com/zt/im/scan/inverteb/19867-120.jpg ей това си харесах Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Ааа незнам, ама мен ме е гнус и страх и от змии, и от паяци . Много гадни животинки . Супер много ме е шубе като ги видя , особено на живо Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Предпочитам паяци. Ето този например е голям сладур: Avicularia Versicolor <{POST_SNAPBACK}> Паяци???!!!Ти луд ли си Паяците са (космати ) гадини.Аз не смея да се доближа на повече от метър до паяк Включително и тези обикновените дето често се намират вкъщи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 26, 2005 Author Share Posted June 26, 2005 Пъзльо Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Паяци???!!!Ти луд ли си Паяците са (космати ) гадини.Аз не смея да се доближа на повече от метър до паяк Включително и тези обикновените дето често се намират вкъщи <{POST_SNAPBACK}> И това ми било мъж Аз моя паяк редовно си го извеждам на разходки по ръцете ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 И това ми било мъж Аз моя паяк редовно си го извеждам на разходки по ръцете ми <{POST_SNAPBACK}> James Bond шубе сигурно като видиш някой ще напълниш гащичките Иначе интересни снимки за змиите за паяците друг път ще кажа. Хареса ми снимката с прозявката (или захапката). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Zmiite sa priqtni Snimkite sa s otlichno kachestvo Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 James Bond шубе сигурно като видиш някой ще напълниш гащичките <{POST_SNAPBACK}> Стига да не е отровен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 Ето още една снимка на готина змия, крадена от форума на Aquila (снимката, не змията де) И змиите са ако не най-успешните, то едни от най-успешните хищници, защото се срещат на и под земята, във вода и по дървета/във въздуха. <{POST_SNAPBACK}> Това е бебе зелен дървесен питон, характерно при тях е че малките са червени или жълти , а като пораснат стават ето такива Разбирасе, че са едни от най-успешните хищници надживяли са даже динозаврите, но като гледам нас няма да надживеят , а най-съвършенните сред тях са и най-древните - питоните и боите, могат да те убият по-бързо от която и да е отровна змия. Стига да не е отровен <{POST_SNAPBACK}> Само да те светна, всички паяци са отровни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Само да те светна, всички паяци са отровни. <{POST_SNAPBACK}> Включително и обикновените които се срещат да кажем на таваните или в мазетата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 Кое в думата "всички" неразбра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 ах, сладури. много са красиви. правил ли си секс със змия? ох, колко ги обичам. да, разбира се, паяците са отровни, ВСИЧКИ, а най-отровни са тези от видя избови, навъртат се зад тръбите на парното и дебвнат да те напраскат с отрова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 правил ли си секс със змия?да, разбира се, паяците са отровни, ВСИЧКИ, а най-отровни са тези от видя избови, навъртат се зад тръбите на парното и дебвнат да те напраскат с отрова. <{POST_SNAPBACK}> Кви са тея простотии Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.