georgekodinov Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Здравейте, Търся някой да поправи/смени една тръба в къщи дето капе. По възмжност през уикенда/сутрин до 10:00 часа (че иначе съм на работа). Тел : 0887/700566 или 032/968 234. е-майл : gkodinov@gmail.com Благодаря ви предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Здравейте, Търся някой да поправи/смени една тръба в къщи дето капе. По възмжност през уикенда/сутрин до 10:00 часа (че иначе съм на работа). Тел : 0887/700566 или 032/968 234. е-майл : gkodinov@gmail.com Благодаря ви предварително. <{POST_SNAPBACK}> само да те питам ! а каква е трабата ?? метална или пластмасова и за обратната вода ли е или за питейната ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Аз бих отворил вестник Марица-телефонни номера на водопроводчици бол.Тук ме съмнява някой да се занимава с ВиК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Аз бих отворил вестник Марица-телефонни номера на водопроводчици бол.Тук ме съмнява някой да се занимава с ВиК <{POST_SNAPBACK}> може и да се намери някой който се занимава и с това !!! брат ми може и да се заинтересува като се прибере ще му кажа ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 Верно вестника Марица свърши работа. Но го направих с омерзение, щото съм решил да не купувам вестници и списания : опитвам се да чета онлайн. Както и да е : свъших си работата. Моля админа да затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.