Vasquess Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Znachi imam maluk problem Instaliram si diabloto sichko si pravq kakto trqbva nali, vlizam si v bnet-a igraq 40 minuti i posle me dropva . I kato cukna da zarejda mi pishe 4e nemoje da mi razpoznae nqkakva aplikaciq (ili neshto takova) e dobre kuv e toq bug uj si igraq i me dropva. do sega ne mi go e pravilo. pls daite nqkvu suvet ako mojete™® Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 pls daite nqkvu suvet ako mojete™® Пиши в темите които вече са направени и като пишеш там, изчаквай отговор. никой не е длъжен да седи в 2:00 да отговаря на постове. Ако някой знае, ще ти отговори. ако не знае.. и 589043 теми да отвориш, пак няма да ти отговорят. най-много още пресен пресен да излетиш от форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasquess Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 az pak da si q napisha puk neka si sedi ako ima nqkoi 6te mi otgovori Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 w00x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.