WoW_Lo6iq Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Ами значи молбата ми ако някой има мод за една от двете игри със некви ЕС-класи и Джи-класи ... моля ама ... много моля да каже от къде мога да го сваля!! мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Ето тук има модове , ако нещо ти свърши работа линк линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 ... ама .... тука .... немога да го разбера това ... то 1 кола сваляш и .. как що...? аз имах предвид готови модове дето само разархивираш и радваш ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Ами значи молбата ми ако някой има мод за една от двете игри със некви ЕС-класи и Джи-класи ... моля ама ... много моля да каже от къде мога да го сваля!! мерси предварително! 1. Има цяла огромна тема за играта, можеше да питаш там. 2. НЯМА допълнителни коли все още. ако искаш допълнителни коли.. играй Vice City. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 1. Има цяла огромна тема за играта, можеше да питаш там.2. НЯМА допълнителни коли все още. ако искаш допълнителни коли.. играй Vice City. <{POST_SNAPBACK}> w00x emi toi 4oveka e kazal vaf imeto na temata Модове за GTA3 , GTA: Vice City Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 1. Има цяла огромна тема за играта, можеше да питаш там.2. НЯМА допълнителни коли все още. ако искаш допълнителни коли.. играй Vice City. <{POST_SNAPBACK}> аха ... и под какъв надслов е темата ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 аха ... и под какъв надслов е темата ?! <{POST_SNAPBACK}> Ето тема за Вайс Сити ей тука още една свързана с Вайс Сити още една ... една за Джи Ти Ей 3 стигат ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 Ето тема за Вайс Сити ей тука още една свързана с Вайс Сити още една ... една за Джи Ти Ей 3 стигат ли <{POST_SNAPBACK}> ще ги прегледам и ще ви кажа дали ми стигат! мерси за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 ще ги прегледам и ще ви кажа дали ми стигат! мерси за сега Няма какво да ги преглеждаш. направо пиши в тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.