Jump to content
BulForum.com

Deep Purple в България

sandman

Recommended Posts

Ново 20 - доживяхме и да чуем новината, че рок динозаврите Дийп Пърпъл ще забият в България!

Ще се ходи ли? :D

е кво си доживял,все едно за 1-ви път идват??? ;)

На коя дата? На мен в Каварна са ми повечето роднини и без това ще ходя при тях :D

Deep Purple ще забият на 21 юли в Каварна. Новината за събитието е официално потвърдена и на Интернет-страницата на групата http://www.deep-purple.com/tourdates/. Концертът ще бъде на стадион ”Калиакра” - Каварна, а билетите са по 20 лева. Билети и за концерта ще се продават в Мюзик център - Пловдив

Е аз ще го изпусна, имам изпит в края на юли в София и след това отивам там.

Супер ! Много яка група ;). Много яки песни имат :tongue . Обаче няма да отида, защото на 20-ти или на 21-ви заминавам за Испания, а пък и няма с кого да отида до Каварна :(. И не ми се ходи сам :(, пък и съм малък , за да ходя сам :P

Не съм запознат с творчеството и биографията им достатъчно добре за това искам да попитам - кои по-известни песни са написали в този състав, за да знам кои песни да очаквам на концерта? Ще има ли песните: Smoke on the water, Perfect strangers, Hush, Ariel, Soldier of Fortune?

Soldier-a ne.

Zadyljitelnite pesni spored men sa:

smoke on the water

when a blind man cries

perfect strangers

speed king

woman from tokyo

highway star

sometimes i feel like screamin

hush

child in time

black night

lazy

knockin at your backdoor

От достоверен източник разбрах, че фактически концерта е промоция на новия албум в България. Дано все пак свирят и старите парчета!

If you're leaving close the door

I'm not expecting People anymore. :cry

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...