Nitro Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Та аз съм на Гигабит и като се опитам да си пусна филм онлайн интернет експлорера ми забива и най-учтиво ме приканва да пусна error report след което се спира и Някой да има представа откъде идва тоя проблем че ще му мамата най-накрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Щом го прави и на двата браузъра, значи идва или от кодеците, или от асоциацията на видеоплеъра. Медиа плеър ли ти се отваря при опита? Пробвай раз-асоциирай я с видеофайловете, и после пробвай асоциирай я, или пробвай с бсплеър или нещо друго. Може да се е прецакала някоя OLE библиотека на уиндоуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 Кодеците ми се зареждат,заедно с медиа плеър.Я кажи как да я направя тая раз-асоцияция че съм си малко прост.OLE нищо не ми говори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.