Jump to content
BulForum.com

Visual Studio 2003

Zingam

Recommended Posts

V download sekciyata ima Visual Studio 2003 Enterprise Architect MSDN Edition....

Tova pqlna versiya li e? Mozhe li nyakoy da mi kazhe, kakvo vklyuchva? Pqlna versiya li e ili ryazana. A helpove? Znae li nyakoy? Az inache imam pqlna versiya Visual Studio 2002 DVD edition.

Ima li Source Safe i Visio v nego?

Pitam, zashtoto sqm baven s downloada i preinstalaciite i ne moga da otdelya 2-3 dni za tiya raboti i da ustanovya, che ne mi vqrshat rabota.

Blagodarya!

• 1 year later...

За да не отварям нова тема пиша в тази, която намерих.

Значи свалих си аз за 2 :( дни Microsoft Visual Studio 2003 .NET edition и след като го инсталирах вървеше нормално докато не рестартирах XP-то и след това ми дава да си избирам акоунт за логин(а той е само един - HOME)досега не ми беше давало да го цъкам, направо си зареждаше.И след като го цъкна компа ми показва Back ground screen-a и зацепва много брутално, но пък таск мениджъра бачка :huh: и мога да си го рестартирам.И така след два три рестарта все същото и се реших Format C: и преинсталация на Win XP-то.

Пак го инсталирах тва Microsoft Visual Studio 2003 .NET edition и пак стана същата работа със бруталното забиване :angry: :angry: :angry: .

Някой знае ли как да го инсталирам тва нещо, защото ми трябва много спешно и без да ми зацепва Windows.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...