Jump to content
BulForum.com

GeForce 6600 problem

Recommended Posts

Значи имам следния проблем с нвидиа ДжиФорсе 6600:купих си я работи 1 ден и след тва при един рестарт заби на скриина с логото на АСУС.И не ще да продължи.С старото АТи Р9550 работи

HELP PLEASE!

Значи имам следния проблем с нвидиа ДжиФорсе 6600:купих си я работи 1 ден и след тва при един рестарт заби на скриина с логото на АСУС.И не ще да продължи.С старото АТи Р9550 работи

HELP PLEASE!

Забрави да кажеш за 300 Ватовото JNC :) и какво още храниш с него :)

Ти си ми ясен , но за другите се отнася също : не е лшо като питате нещо да давате пълно описание на системата с си4кия хардуер вътре и вси4ки джунджурии зака4ени по кутията ви :)

Power:Fortron 350W (410 Real Power)-пише,че му е захранването.

Аве майна ви гледате поне,че двама човека Backbone и Foxy се занимават

с тестването на хардуер по сериозно.И не виждате ли какви карти са си купили те RADEON Ай ся си ги наврете в задниците шибаните ви нвидии и като отивате друг път за ъпгрейд ша знаете кво да зимате ;)

Power:Fortron 350W (410 Real Power)-пише,че му е захранването.

Аве майна ви гледате поне,че двама човека Backbone и Foxy се занимават

с тестването на хардуер по сериозно.И не виждате ли какви карти са си купили те RADEON Ай ся си ги наврете  в задниците шибаните ви нвидии и като отивате друг път за ъпгрейд ша знаете кво да зимате  ;)

Ти не гледай какво пише :) питай го с какво я е пускал картата :)

Фортрона с пове4е късмет ще е понеделник 4ак в компа :)

С тва JNC 300 w се у4удам как изобщо е тръгнал компа с 6600 :)

Ина4е не си прав за Нвидиа и Ати . Във високия клас мисля 4е Ати са по-добрите карти ....поне аз с такова впе4атление съм останал , но кажи ми някое Ати за 100-200 $ което да е по-добро от Нвидиа в този ценови диапазон ! ....под 100$ според мен пак са Ати на ход с 9550 , но такива генерални изводи Ати по-добре от Нвидиа не е много правилно май да се правят !

Айде Foxy стига сме дрънкали щуротии.Ти много добре знаеш,че ATI са по качествените карти изцяло във всички категории.Просто сега може би за месец ,два в средния клас с тия 6200 и 6600 серия са времено напред.

И кат гледам горните постове пак издънки от тяхна страна ;)

И да земат да пишат в подписите си наистина къв им е хардуера

abe hora koi vi e kazal 4e tva v podpisa e moq komp.az moga i samolet za 3465734563206580$ da napi6a kvo mi gledate podpisa.Sq zabrail sam da kaja 4e e eb...no zahranvaneto.da sa graman li?

Айде Foxy стига сме дрънкали щуротии.Ти много добре знаеш,че ATI са по качествените карти изцяло във всички категории.Просто сега може би за месец ,два в средния клас с тия 6200 и 6600 серия са времено напред.

И кат гледам горните постове пак издънки от тяхна страна  ;)

И да земат да пишат в подписите си наистина къв им е хардуера

Ами виж сега ка4еството зависи от този който прави картата а не графи4ния 4ип , а ина4е не знаем колко ще продължи тва "временно " , като гледам Ати не реагира към момента , така 4е колкото и да е временно ако 4овек то4но сега реши да си вземе карта 6200 и 6600 нямат конкуренция !

Ина4е за подписите си прав , той тъкмо беше тръгнал да ме пита как се клоква и мен добре 4е ме домързя да ровя из форума какъв му е подписа , та го питах направо с какво захранване е ....а ако бях про4ел подписа и я беше клокнал с тва JNC 300 w :)

abe hora koi vi e kazal 4e tva v podpisa e moq komp.az moga i samolet za 3465734563206580$ da napi6a kvo mi gledate podpisa.Sq zabrail sam da kaja 4e e eb...no zahranvaneto.da sa graman li?

Ами не е лошо да е това в подписа ,което имаш,за да ти помогнем колкото може.Аз от къде да знам,че е някво шибано JNC?

Аз например имам това което съм написал.Еми Foxy правилно е казал-сменяш го и са оправи.

@MazdataBG Смени го това JNC и пробвай пак дали ще тръгне с 6600.

Колкото за това дали АТИ са номер 1 във високия клас ,не е така от 2-3 дни :) Ако сте гелдали ревюто на 7800GTX поне за момента нВидиа са по-бързи :).

Направо като гледам, колко сте зле половината и ме напушва на смях... Айде обясни ми, за кво си си писал тия работи в подписа, след като не са верни, а? Нещо не виждам смисъл...

PROSTAKA, леко с тия Радеони, щото като гледам последните ревюта и ти с тоя радеон, можеш да си бучнеш в дупарата...

Аве няма смисъл да спорите , за всяка цена си има най-изгодна карта , независимо Ати и Нвидиа , стига с тва фенство ..от него само Ати и Нвидиа си пълнят гушите , трябва да се избира оптималния вариант за дадена цена !

Като стана въпрос за нвидиа много бъгави драйвъри взеха да правят. Тва е някав ад. Взе да ми писва

mi tuk ima modnati driveri koito si zaslujavat spored men.Probvai tqh

Аз мисля също че проблема е от захранването. Като си взех моята FX5900XT работеше 2-3 дена и после пц-то нещеше да пали. Махнах единия хард и едното ЦД и трагна :)

И аз мисля на 100% , че е захранване ... когато си слагах радеон-а , бях с Codegen 300W - нямаше пари за захранване и пускам машината и ми излиза 4ервен надпис, да проверя дали сам сложил куплонга на АТи-то за захранване , а аз сам го сложил .. оказа се , 4е не може да я захрани ... след няколко рестарта спря да излиза , но машината се побърка забиваше , рестартваше и какви ли не мизерии ... докато не смених захранването и не заспа всичко , така че .... :punk

Споко , взех картата за всеки слу4ай да потвърдя съмненията си ( а и тъй кат гледам на вси4ки вас ) за захранването !

Edit : Картата е супер , работи без проблем !

Клокнах я на 450/600 и така въртя марка 2001 и 2005 секи по половин 4ас , после малко (около 4ас) с игри и никакъв проблем , даже и признак за проблем нямаше , мисля 4е е достатъ4но ...а и нямам време за пове4е !

На марка 01 - изкара 14000, а на 05 - 2800т......на 450/600

Системата беше НФ2, 2Х512МБ, Бартон 2,5+@200Х11, Фортрон 350

Драйверите - от Гуру-то 77.72!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...