Shiro Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Тъй като сестра ми се представи добре на кандидатгимназистките изпити, баща ми ще и купува GSM Изисквания: - Реално цената му да е около 300 лева - Да е в идеално състояние, ама идеално (щото иначе баща ми не иска да купува GSM-и втора ръка) - Да ми го дадете с една седмица гаранция, в която, ако забележа някакви дефекти, да мога да го върна Като цяло гледайте да не ме метнете щото баща ми ще побеснее. Go go go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Мойте предложения са: 1. http://www.evrocom.info/invision/index.php...topic=32262&hl= 2. http://www.evrocom.info/invision/index.php...topic=30125&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted June 26, 2005 Author Share Posted June 26, 2005 Grosmaster: Интересува ме NEC-a. Искам да знам откъде и как ги внасяш и защо има толкова много оферти за този все пак японски телефон из българските страници (btw хората го продават за 200 лева (не един или двама...), пусни едно търсене ако искаш из гугъла). Също така искам да знам колко дни му държи батерията, дали има светкавица и дали клипчетата, които прави, са със звук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Nec-а на Grosmaster е нов!Едва ли ще намериш същия телефон,нов за 200 лв.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 Deyan_PLD: на тоя телефон батерията му държи 3 дена, няма нито infrared нито bluetooth, така, че връзката с комп е невъзможна, щото кабел за него .. мда и освен тва няма гаранция, тъй че се тая дали е нов или стар, дълъг е към 15cm, тежи към 130g и няма светкавица. Тъй че не ми обяснявай какви пари съм готов да дам за него. Имам право да се пазаря, right? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 Deyan_PLD: на тоя телефон батерията му държи 3 дена, няма нито infrared нито bluetooth, така, че връзката с комп е невъзможна, щото кабел за него .. мда и освен тва няма гаранция, тъй че се тая дали е нов или стар, дълъг е към 15cm, тежи към 130g и няма светкавица. Тъй че не ми обяснявай какви пари съм готов да дам за него. Имам право да се пазаря, right? <{POST_SNAPBACK}> Ти си знаеш!Успех в търсенето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted June 29, 2005 Author Share Posted June 29, 2005 Така, сестра ми има 20 нейни лева, тъй че плюс тези, които бащата отпУска, стават 220 горна граница. Предпочитан телефон е Samsung E710 или E715 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.