GoDL1Ke Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Някой може ли да ми даде линк от кадето да го сваля тоя Аксес. И по възможност да работи Мерси предварително. П.С. Трябва ми точно 97 ,а не по-нова версия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Някой може ли да ми даде линк от кадето да го сваля тоя Аксес. И по възможност да работи Мерси предварително. П.С. Трябва ми точно 97 ,а не по-нова версия. <{POST_SNAPBACK}> Ами той не е ли към office пакета, поне аз така знам , следователно ти трябва стар office Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Да, върви с Microsoft Office пакета. Имам Office 97 версията, ако не го намериш другаде, ще го шерна в DC, или дай други варианти за трансфер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 Да, върви с Microsoft Office пакета.Имам Office 97 версията, ако не го намериш другаде, ще го шерна в DC, или дай други варианти за трансфер. <{POST_SNAPBACK}> Шерни го в ДС-то Дай и ника Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Шерни го в ДС-то Дай и ника <{POST_SNAPBACK}> Ника ми там е същия като тук. Търси в /software, там има само два файла. Нали се сещаш, че това е целия MS Office 97, а вече ексел си го инсталираш от него, само не знам ако имаш и по-нова версия на офис-а, как ще се разберете. Едит: Само имай предвид, че файла има известно Time To Live Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 Ника ми там е същия като тук.Търси в /software, там има само два файла. Нали се сещаш, че това е целия MS Office 97, а вече ексел си го инсталираш от него, само не знам ако имаш и по-нова версия на офис-а, как ще се разберете. Едит: Само имай предвид, че файла има известно Time To Live <{POST_SNAPBACK}> Да ама аз бях питал за Аксес ,а не ексел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Да ама аз бях питал за Аксес ,а не ексел. <{POST_SNAPBACK}> Объркал се е и както и той ти каза microsoft access върви към office пакета, така че свали си от него office 97 , макар да немога да разбера защо точно ти трябва 97 , а не някоя по нова версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 Объркал се е и както и той ти каза microsoft access върви към office пакета, така че свали си от него office 97 , макар да немога да разбера защо точно ти трябва 97 , а не някоя по нова версия <{POST_SNAPBACK}> Защото както знаеш или може ми не на Аксес се правят датабейзове . На мен ми трябват за Бейсика ,защото датабейзовете от новия Аксес, Бейсик не може да ги разпознае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Защото както знаеш или може ми не на Аксес се правят датабейзове . На мен ми трябват за Бейсика ,защото датабейзовете от новия Аксес, Бейсик не може да ги разпознае. <{POST_SNAPBACK}> Съвсем случайно знам какво прави, случайно сме правили база данни в университета на аксес, както и да е , свали си офисе 97 и няма да имаш ядове Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 Съвсем случайно знам какво прави, случайно сме правили база данни в университета на аксес, както и да е , свали си офисе 97 и няма да имаш ядове <{POST_SNAPBACK}> Не бих казал ,че няма да имам ядове ,защото бях свалил тоя офис няколко пъти от различни места и глупсти и все някви глупави съобщения ми пише. 1 път : Някъв проблем щот иска длл от Бейсик. Слагам го и хоп ,някъв друг ерор 2 път : Същия като първия 3 път : Пише ми "Сори ама нямате лиценз" (е не буквално преведено естествено ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Не бих казал ,че няма да имам ядове ,защото бях свалил тоя офис няколко пъти от различни места и глупсти и все някви глупави съобщения ми пише. 1 път : Някъв проблем щот иска длл от Бейсик. Слагам го и хоп ,някъв друг ерор 2 път : Същия като първия 3 път : Пише ми "Сори ама нямате лиценз" (е не буквално преведено естествено ) <{POST_SNAPBACK}> Там немога , access съм го ползвал във връзка с мениджърски информационни системи, а уроците по вижуал бейсик наистина си признам че стратегически ги пропуснах Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 Аз най-после го свалих офиса и пак ми казва : "Microsoft Access can't start because there is no license for it on this machine." Кажете как да го оправя това и да ми тръгне най-после тоя аксес щот полудявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Мда, сега видях тук какво си писал, при мен никога не е имало подобен проблем, за кой то пишеш, явно трябва да търсиш проблема в Уиндоуса си, или пък пробвай преди това да изключиш интернета, или блокирай достъп на офис-а до нета с файруол, да не би да проверява онлайн. Не помня, тоя офис искаше ли S/N при инстала? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 Мда, сега видях тук какво си писал, при мен никога не е имало подобен проблем, за кой то пишеш, явно трябва да търсиш проблема в Уиндоуса си, или пък пробвай преди това да изключиш интернета, или блокирай достъп на офис-а до нета с файруол, да не би да проверява онлайн.Не помня, тоя офис искаше ли S/N при инстала? <{POST_SNAPBACK}> Пробвах всичко блокирвах,отблокирвах ,антивирусни спирах,кво ли не правих и не става. На мен не ми иска Сериал. Вече се отказвам от тоя Аксес.Мерси за помощта Едит : Олееее най-после тръгна Наистина проблема е бил в уиндоуса .Направих един реинстал и тая програма дето ме побъркваше толкоав време тръгна. И ся се разцепвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.