Jump to content
BulForum.com

България е в черния музикален списък!!!!!!&#33

zynth

Recommended Posts

е аз пък не искам и не мога да спестявам по 15кинта на месец за 1 цс като мога да си сваля музиката за без пари и да мога да спестя не бих го направил за цд предпочитам парите да са в мен и да не ги правя нищо отколкото да ги дам за цс това ... кво да направя аз че музикантите не са на аванта а и вие не се тревожете ако не печелеха много много малко щяха да са хората които да се занимават с музика а те не са ... та пак ще кажа за мен 15лв за цд при положение че мога да имам музиката без пари са ГЛУПОСТ това е моето мнение ... всеки които си изкарва парите сам и/или наистина знае какво е да се изкарват пари в днешното време мисля че трябва да е на същото мнение

mnogo dobre znam kakvo e da se izkarvat pari i to v nashi dni az cenq horata koito pravqt muzikata koqto slusham i smqtam che si zaslujava da se kupi na cd a kolkoto do teb ti prosto ne uvajavash horata koito e pravqt i ne si nishto poveche ot porednie ot porednata pintiq...nema ko poveche da ti kaja

абе ти не знаеш кой съм аз и къв съм за тва си мълчи по-добре а не ми вкарвай теории, аз който си заслужава си го уважавам ... ти не мое ми кажеш аз кой уважавам и кой не такаче по-добре не казвай нищо ... като ти е мерак си купувай оригинални цд и уважавай музикантите и те теб ще уважават аз пък няма да го правя и тва е

ами аз

ама като ми дигнат заплатата десет пъти :)

Не че нещо, ама ние може да не сме вече на този свят , когато това се случи :unsure: ;)

България е в черния музикален списък

24 Юни 2005

Организацията, представяща глобалната музикална индустрия съобщи, че миналата година индустрията в световен мащаб е загубила близо пет милиарда долара заради незаконното копиране на компактдискове.

material-g-3027.jpg

Международната федерация на фонографските индустрии обяви, че един от всеки три продавани компактдиска в света е пиратски. Предполага се, че незаконните копия съставляват около 80% от музикалния пазар в Китай, а страната е един от най-големите нарушители. Федерацията обвинява десет страни, че не правят достатъчно за справяне с проблема. Това са Бразилия, Китай, Индия, Индонезия, Мексико, Пакистан, Парагвай, Русия, Испания и Украйна. Организацията посочва и четири държави - България, Канада, Корея и Тайван, където пиратстването на музика - физическо и чрез интернет - е специален фокус за международната музикална индустрия.

Много важно тва, да го духат :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...