don_anton Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 айде още една "знаменитост" ще е в бг. Рони Джеймс Дио в бг на 7 Юли... кво мислите по въпроса има ли желаещи за ходене ала бала и неква информация за билети некой да има ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 KOncerta 6e e v kavarna 15lv bileta na 7mi iuli. tfa znam az ama na 7-mi glenn hughes 6a idva v pld i dio 6e go propusna Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 И аз така! А колко ще е билета за Хюс? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 15lv dokolkoto znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
smislenov Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 "KOncerta 6e e v kavarna 15lv bileta na 7mi iuli. tfa znam az ama na 7-mi glenn hughes 6a idva v pld i dio 6e go propusna" tva za sefte go 4uvam ..... daite pove4e info plsssss koga? kyde? kak? zasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal Dude Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 kade shte e koncerta na glen Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 28, 2005 Author Share Posted June 28, 2005 и аз днес видях билборд за glenn hughes такаче явно е истина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 na 7-mi iuli palata 6 na panaira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Май само аз съм непросветения защото по име не съм го чувал е кой е този ако някой има мерак юе е добре да обясни за по-непросветените Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Ronnie James Dio е бивш вокалист на RAINBOW и BLACK SABBATH. През 1983г. създава самостоятелна група кръстена на него. Свири с Джими Бейн (Jimmy Bain) – бас китара, Вини Апис (Vinnie Appice) – барабани, Вивиан Кембъл (Vivain Campbell) – китара и кийборд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Благодаря за информацията ще потърся нещо негово да го чуя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Вярно ли е, че ДИо щял да идва в Пловдив след участието си в Атина, за да компенсира пропадналия концерт на Глен Хюз??? Айде ако някой знае нещо да каже... Пишело го във вестника ми казаха, ама койо знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Вярно ли е, че ДИо щял да идва в Пловдив след участието си в Атина, за да компенсира пропадналия концерт на Глен Хюз??? Айде ако някой знае нещо да каже... Пишело го във вестника ми казаха, ама койо знае <{POST_SNAPBACK}> В кой вестник-да не е Шок или нещо подобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.