Jump to content
BulForum.com

Трябва ми мнение за този фотоапарат

Recommended Posts

Кажете си мнението за това фото. Знам, че има много компетентни хора от форума.

http://www.hifibitz.co.uk/product.asp?id=3808

Имал съм същия модел но с 4 мп матрица много е добър но за тази сума може да се вземе нещо по-добро.Просто модела е доста стар

Имал съм същия модел но с 4 мп матрица много е добър но за тази сума може да се вземе нещо по-добро.Просто модела е доста стар

Сега струва 600лв. Обесценил се е малко, след като е вече стар модел. Дай по-добро предложение за 600лв

Още преди да съм щракнал линка, бях убеден, че апаратът няма да е лош.

Все пак е Sony :music Обектив на Carl Zeiss® Vario-Tessar®!

Има си и 5 мегапиксела, това също е добре, прекрасен макро режим и достатъчно голям дисплей.

Единствено му куца зуум-а (3x Optical).

Наистина, ти дадох малко информация, ако искаш повече + снимки, разгледай ТУК.

Въпреки, че е много добър апарат, му видях цената в БГ - 667 лв.

Това е доста висока цена, за която можеш да си купиш нещо по хубаво.

Ако парите не са ти проблем, ти препоръчвам това :

Panasonic FZ20

С този апарат, просто ще се родиш :)

Вмомента събирам пари за него :)

Ето и олекотената версия :

Panasonic DMC-FZ3

Тя обаче е 3 мегапиксела и няма гнездо за светкавица ;)

Аз имам Panasonic DMC-LC50, ако искаш ще ти пратя снимки, да разбереш какво представлява обективът Leica :P Много са добри...

Все пак е Sony  :music Обектив на Carl Zeiss® Vario-Tessar®!

Има си и 5 мегапиксела, това също е добре, прекрасен макро режим и достатъчно голям дисплей.

Единствено му куца зуум-а (3x Optical).

Наистина, ти дадох малко информация, ако искаш повече + снимки, разгледай ТУК.

Въпреки, че е много добър апарат, му видях цената в БГ - 667 лв.

Това е доста висока цена, за която можеш да си купиш нещо по хубаво.

Ако парите не са ти проблем, ти препоръчвам това :

Panasonic FZ20

С този апарат, просто ще се родиш  :)

Вмомента събирам пари за него  :)

Ето и олекотената версия :

Panasonic DMC-FZ3

Тя обаче е 3 мегапиксела и няма гнездо за светкавица  ;)

Аз имам Panasonic DMC-LC50, ако искаш ще ти пратя снимки, да разбереш какво представлява обективът Leica  :P Много са добри...

Нопротив, цената му сега в Технополис е 549лв. За тази сума не виждам какво по-хубаво може да има.

Все пак е Sony  :music

:cry :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Съжалявам за офтопика, но не се здържах.

:cry  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Защо какво има. Вярно, че Sony нямаха много добър старт с производството на цифрови камери, но сега драпнаха много. Е не са като пионерите Canon, но все пак...

:cry  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Хаха, искаш да ми кажеш, че Сони не правят едни от най-добрите фотоапарати ?

Аз пък си направих скрииншот на твоето мнение :)

P.S. Пич, май разбираш от фотоапарати, колкото котката ми от квантова физика. :lol:

EDIT :

genecatcher - ето ти едно предложение, горе-долу за тези пари :

Sony CyberShot DSC-H1 ;)

P.S. Пич, май разбираш от фотоапарати, колкото котката ми от квантова физика.  :lol:

Разбирам достатъчно, че да не си хвърлям парите за сони.

EDIT :

genecatcher - ето ти едно предложение, горе-долу за тези пари :

Sony CyberShot DSC-H1  ;)

Това изглежда доста по-внушително. Ще го имам в предвид. Благодаря

Първо бях се навил да взимам Canon, но като разбрах, че Sony използват оптиката на Carl Zeiss без да се замислям си рекох сони ще да е.

Мое мнение - ако оптиката на един апарат куца, независимо, че може да е и 9 мп, всичко се обезмисля.

ееееее, извинявай, този модел е много по-добър, ама е 1000лв.

ееееее, извинявай, този модел е много по-добър, ама е 1000лв.

Мернах го някъде за 640 лв. Ще потърся и ще ти кажа.

ЕDIT :

Aquilla : виж една примерна снимка от Sony (не е от върхов модел) :

тук

Мернах го някъде за 640 лв. Ще потърся и ще ти кажа.

Aquilla : виж една примерна снимка от Sony (не е от върхов модел) :

тук

Много ясен образ - супер е

Според мен пък тези снимки изглеждат много по-добре, дори при зуум. Пък и доста зависи от това кой снима. Има хора които с по-слаби апаратчета и куп настройки ще ти направят перфектната снимка.

Пък и доста зависи от това кой снима. Има хора които с по-слаби апаратчета и куп настройки ще ти направят перфектната снимка.

Нямаш представа колко си прав. Аз със един ФЕД-2 мога да ти направя снимки които по-нищо няма да отстъпват от тези цифрови.

Нямаш представа колко си прав. Аз със един ФЕД-2 мога да ти направя снимки които по-нищо няма да отстъпват от тези цифрови.

Да ти дам моята сапунерка да видим какви чудеса можеш да правиш :P

Кажете си мнението за това фото. Знам, че има много компетентни хора от форума.

http://www.hifibitz.co.uk/product.asp?id=3808

И в крайна сметка какво стана, купи ли го фотоапарата ? Чакам впечатления, че май и аз ще взимам същия ;)

И в крайна сметка какво стана, купи ли го фотоапарата ? Чакам впечатления, че май  и аз ще взимам същия ;)

Ами да ти кажа май нещата клонят към F-88, този с въртящия се обектив. Не знам, ама на мен много ми влияе дизайна - това как е направен и как изглежда. Аз не съм професионалист и не мисля да се изхвърлям на нещо грандиозно. Но като цябо където питам за него, все ми го хвалят. Когато е излязал е бил много скъп, но сега има нови модели и е поевтинял. Засега е най-евтин в Технополис (549лв.), като имаш предвид, че на места го има по 620. Мисля, че ще го взема него.

E друго си е сега

http://image.sonystyle.co.kr/sonystyle/lib...sonyF88_002.jpg

Вчера го гледах в технополис, и на мен много ми хареса дизайна :) Пък не съм някакъв професионален, че да ми трябват хиляди настройки и опции. Имам тук едно сони, стар модел е, с огромен обектив, има 12х или 20х оптично увеличение, но е неудобен за носене и не става за любителски снимки. Иначе прави страхотни снимки. Да се надяваме, че и това ще е така.

Ами да ти кажа май нещата клонят към F-88, този с въртящия се обектив. Не знам, ама на мен много ми влияе дизайна - това как е направен и как изглежда. Аз не съм професионалист и не мисля да се изхвърлям на нещо грандиозно. Но като цябо където питам за него, все ми го хвалят. Когато е излязал е бил много скъп, но сега има нови модели и е поевтинял. Засега е най-евтин в Технополис (549лв.), като имаш предвид, че на места го има по 620. Мисля, че ще го взема него.

E друго си е сега

http://image.sonystyle.co.kr/sonystyle/lib...sonyF88_002.jpg

Купи ли си го вече ? B)

Аз от доста време ползвам ето това апаратче :P dsc_t1_1_orig,0.jpg и трябва да кажа че съм много доволен от него,идеален е за постоянно(скрито)носене...Перфекто е,качествен обектив 3х оптичен зуум,който е вътре в апарата,не му излиза обектива навън,тяло от неръждаема стомана...Най-много го харесвам обаче заради това че "пали"много бързо,колко компромати по разни купони е уловило не е истина :love Препоръчвам ти го,цената му не е толкова висока вече...единствен недостатък е батерията,издържа трудно повече от 200 снимки :( големия дисплей (2.5")си казва думата,за сметка на това е литиево-йонна :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...