genecatcher Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Кажете си мнението за това фото. Знам, че има много компетентни хора от форума. http://www.hifibitz.co.uk/product.asp?id=3808 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Кажете си мнението за това фото. Знам, че има много компетентни хора от форума. http://www.hifibitz.co.uk/product.asp?id=3808 <{POST_SNAPBACK}> Имал съм същия модел но с 4 мп матрица много е добър но за тази сума може да се вземе нещо по-добро.Просто модела е доста стар Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 opredeleno e dobar ama za tezi pari moje6 da si zeme sony w12 ili nqkoi ot po-starite ot w seriqta koito sa s pati po-dobri Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 Имал съм същия модел но с 4 мп матрица много е добър но за тази сума може да се вземе нещо по-добро.Просто модела е доста стар <{POST_SNAPBACK}> Сега струва 600лв. Обесценил се е малко, след като е вече стар модел. Дай по-добро предложение за 600лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Още преди да съм щракнал линка, бях убеден, че апаратът няма да е лош. Все пак е Sony Обектив на Carl Zeiss® Vario-Tessar®! Има си и 5 мегапиксела, това също е добре, прекрасен макро режим и достатъчно голям дисплей. Единствено му куца зуум-а (3x Optical). Наистина, ти дадох малко информация, ако искаш повече + снимки, разгледай ТУК. Въпреки, че е много добър апарат, му видях цената в БГ - 667 лв. Това е доста висока цена, за която можеш да си купиш нещо по хубаво. Ако парите не са ти проблем, ти препоръчвам това : Panasonic FZ20 С този апарат, просто ще се родиш Вмомента събирам пари за него Ето и олекотената версия : Panasonic DMC-FZ3 Тя обаче е 3 мегапиксела и няма гнездо за светкавица Аз имам Panasonic DMC-LC50, ако искаш ще ти пратя снимки, да разбереш какво представлява обективът Leica Много са добри... Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 Още преди да съм щракнал линка, бях убеден, че апаратът няма да е лош.Все пак е Sony Обектив на Carl Zeiss® Vario-Tessar®! Има си и 5 мегапиксела, това също е добре, прекрасен макро режим и достатъчно голям дисплей. Единствено му куца зуум-а (3x Optical). Наистина, ти дадох малко информация, ако искаш повече + снимки, разгледай ТУК. Въпреки, че е много добър апарат, му видях цената в БГ - 667 лв. Това е доста висока цена, за която можеш да си купиш нещо по хубаво. Ако парите не са ти проблем, ти препоръчвам това : Panasonic FZ20 С този апарат, просто ще се родиш Вмомента събирам пари за него Ето и олекотената версия : Panasonic DMC-FZ3 Тя обаче е 3 мегапиксела и няма гнездо за светкавица Аз имам Panasonic DMC-LC50, ако искаш ще ти пратя снимки, да разбереш какво представлява обективът Leica Много са добри... <{POST_SNAPBACK}> Нопротив, цената му сега в Технополис е 549лв. За тази сума не виждам какво по-хубаво може да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Още преди да съм щракнал линка, бях убеден, че апаратът няма да е лош.Все пак е Sony <{POST_SNAPBACK}> Съжалявам за офтопика, но не се здържах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 Съжалявам за офтопика, но не се здържах. <{POST_SNAPBACK}> Защо какво има. Вярно, че Sony нямаха много добър старт с производството на цифрови камери, но сега драпнаха много. Е не са като пионерите Canon, но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Съжалявам за офтопика, но не се здържах. <{POST_SNAPBACK}> Хаха, искаш да ми кажеш, че Сони не правят едни от най-добрите фотоапарати ? Аз пък си направих скрииншот на твоето мнение P.S. Пич, май разбираш от фотоапарати, колкото котката ми от квантова физика. EDIT : genecatcher - ето ти едно предложение, горе-долу за тези пари : Sony CyberShot DSC-H1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 P.S. Пич, май разбираш от фотоапарати, колкото котката ми от квантова физика. <{POST_SNAPBACK}> Разбирам достатъчно, че да не си хвърлям парите за сони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 EDIT :genecatcher - ето ти едно предложение, горе-долу за тези пари : Sony CyberShot DSC-H1 <{POST_SNAPBACK}> Това изглежда доста по-внушително. Ще го имам в предвид. Благодаря Първо бях се навил да взимам Canon, но като разбрах, че Sony използват оптиката на Carl Zeiss без да се замислям си рекох сони ще да е. Мое мнение - ако оптиката на един апарат куца, независимо, че може да е и 9 мп, всичко се обезмисля. ееееее, извинявай, този модел е много по-добър, ама е 1000лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 ееееее, извинявай, този модел е много по-добър, ама е 1000лв. <{POST_SNAPBACK}> Мернах го някъде за 640 лв. Ще потърся и ще ти кажа. ЕDIT : Aquilla : виж една примерна снимка от Sony (не е от върхов модел) : тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 Мернах го някъде за 640 лв. Ще потърся и ще ти кажа.Aquilla : виж една примерна снимка от Sony (не е от върхов модел) : тук <{POST_SNAPBACK}> Много ясен образ - супер е Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Много ясен образ - супер е <{POST_SNAPBACK}> Ааа, снимката е от по-евтин модел на Сони Само не си спомням от кой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Според мен пък тези снимки изглеждат много по-добре, дори при зуум. Пък и доста зависи от това кой снима. Има хора които с по-слаби апаратчета и куп настройки ще ти направят перфектната снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Пък и доста зависи от това кой снима. Има хора които с по-слаби апаратчета и куп настройки ще ти направят перфектната снимка. <{POST_SNAPBACK}> Нямаш представа колко си прав. Аз със един ФЕД-2 мога да ти направя снимки които по-нищо няма да отстъпват от тези цифрови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Нямаш представа колко си прав. Аз със един ФЕД-2 мога да ти направя снимки които по-нищо няма да отстъпват от тези цифрови. <{POST_SNAPBACK}> Да ти дам моята сапунерка да видим какви чудеса можеш да правиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 http://911.bg/a2/offers.asp?p=903240&id=4018&m=29 Това повече ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Кажете си мнението за това фото. Знам, че има много компетентни хора от форума. http://www.hifibitz.co.uk/product.asp?id=3808 <{POST_SNAPBACK}> И в крайна сметка какво стана, купи ли го фотоапарата ? Чакам впечатления, че май и аз ще взимам същия Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 И в крайна сметка какво стана, купи ли го фотоапарата ? Чакам впечатления, че май и аз ще взимам същия <{POST_SNAPBACK}> Ами да ти кажа май нещата клонят към F-88, този с въртящия се обектив. Не знам, ама на мен много ми влияе дизайна - това как е направен и как изглежда. Аз не съм професионалист и не мисля да се изхвърлям на нещо грандиозно. Но като цябо където питам за него, все ми го хвалят. Когато е излязал е бил много скъп, но сега има нови модели и е поевтинял. Засега е най-евтин в Технополис (549лв.), като имаш предвид, че на места го има по 620. Мисля, че ще го взема него. E друго си е сега http://image.sonystyle.co.kr/sonystyle/lib...sonyF88_002.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Вчера го гледах в технополис, и на мен много ми хареса дизайна Пък не съм някакъв професионален, че да ми трябват хиляди настройки и опции. Имам тук едно сони, стар модел е, с огромен обектив, има 12х или 20х оптично увеличение, но е неудобен за носене и не става за любителски снимки. Иначе прави страхотни снимки. Да се надяваме, че и това ще е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Ами да ти кажа май нещата клонят към F-88, този с въртящия се обектив. Не знам, ама на мен много ми влияе дизайна - това как е направен и как изглежда. Аз не съм професионалист и не мисля да се изхвърлям на нещо грандиозно. Но като цябо където питам за него, все ми го хвалят. Когато е излязал е бил много скъп, но сега има нови модели и е поевтинял. Засега е най-евтин в Технополис (549лв.), като имаш предвид, че на места го има по 620. Мисля, че ще го взема него. E друго си е сега http://image.sonystyle.co.kr/sonystyle/lib...sonyF88_002.jpg <{POST_SNAPBACK}> Купи ли си го вече ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 O6te ne sum btw edna test snimka: http://www.imaging-resource.com/PRODS/F88/.../F88FAC2AP0.HTM Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Аз от доста време ползвам ето това апаратче и трябва да кажа че съм много доволен от него,идеален е за постоянно(скрито)носене...Перфекто е,качествен обектив 3х оптичен зуум,който е вътре в апарата,не му излиза обектива навън,тяло от неръждаема стомана...Най-много го харесвам обаче заради това че "пали"много бързо,колко компромати по разни купони е уловило не е истина Препоръчвам ти го,цената му не е толкова висока вече...единствен недостатък е батерията,издържа трудно повече от 200 снимки големия дисплей (2.5")си казва думата,за сметка на това е литиево-йонна Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted June 27, 2005 Author Share Posted June 27, 2005 ( големия дисплей (2.5")си казва думата,за сметка на това е литиево-йонна <{POST_SNAPBACK}> Nali e 1,8 inch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.