tankis Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Кой се заяжда???Ти като пишеш някакви намеци с " -Не съм съгласен"До сега не съм виждал никой да използва " " за да намекне,че не е съгласен.Виж правилата и недей мисли,че да ти се направи забележка е заяждане ЗАТВОРЕТЕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Така ли бе искаш ли да ти дам поне 5 линка в форума с постове които съдържат само образи и те са достатъчно красноречиви , както и бяха моите.Тва че ти не си можал да ги разбереш си е лично твои проблем. Аи затворете я вече тая тема че ми омръзна да се разпраям!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Така ли бе искаш ли да ти дам поне 5 линка в форума с постове които съдържат само образи и те са достатъчно красноречиви , както и бяха моите.Тва че ти не си можал да ги разбереш си е лично твои проблем.Аи затворете я вече тая тема че ми омръзна да се разпраям!!! <{POST_SNAPBACK}> Там е работата. Твойте не са достатъчно красноречиви. Ти не разбра ли че тоя форум е за да се пише а не да си лепим разни smiley-та и да се правим на газари. Аз отде да знам ти кво искаш да кажеш. Може да е нещо смислено може и да е спам. Еми извинявай ама нито аз нито танкис нито който и да е във форума е врачка. Както и да е поздравявам те че не смесваш кирилица с шльокавица. . Аре затваряйте темата по дяволите че пак назрява конфликт Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Ако не затворите темата до 10 мин ще намеря линковете за които гоборя и пак ша стане разправия , но дори и да го направитте няма да се сърдя,щото не ми се занимава с глупости вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Това е яко , само че гадното е , че се гаврят с такава прекрасна ода. Това е едно от най-добрите произведения на България и не трябва да се правят такива неща с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 ->R_a_p_t_o_R, ->TreefАйде, айде... Чудесно, не съм и българин вече... Може би трябва да защита честта си?! След като вече не ме имат за българин?! Знаете ли, това какъв се чувствам, ценностите ми, въобще, ама въобще не зависи от едно стадо коне с капаци, които ми насаждат вижданията си. Защо подяволите се юрвате да защитавате честта на България? Не е ли малко лицемерно. Значи по форумите се плюнчите, обявявате кой е българин и кой не е. А какво РЕАЛНО правите? На думи е лесно да си голям - гордейте се със екранния си патриотизъм, една прекрасно изиграна роля. Празни буркани от компоти, това виждам. Какво, факта, че ми хареса, че не анатемосах тази простотия означава, че трябва да ми бъде отнето българското гражданство. Не, разбира се, няма значение, че съм наследник на рода на Топузлиите (макар и едва ли някой от вас има представа какво значи това), и че се гордея със рода си. Няма значение факта, че баба ми е от рода на Райна Княгиня (факт, с който също се гордея). Българската принадлежност се определя от една пасмина самозабравили се кръчмарски хъшове, които седейки пред компютъра развяват байраците в подписите си и удрят чашките и се самонадъхват със патриотизма си, изрисуван с лозунги на английски, руски и други извори на чуждици. И какво ви дава право на вас, господа да определяте кой какъв е? Това, че отказах да анатемосам, да приема насериозно една шега? Не смятам, че има нужда да ставам Българин, защото се чувствам достатъчно такъв. И не се нуждая от удобрението не един интернет маниак за да се почувставм повече или по-малко такъв. Иисус е казал: "преди да извадиш треската от окото на ближния, извади гредата от своето". Давам ви малко храна за размисъл! <{POST_SNAPBACK}> Все пак и аз съм съгласен с това че приемаме малко в повечко на серизно тази подигравка.Аз съм родом от Сопот(родното място на великия български писател Иван Вазов,написал одата Опълченците на Шипка)и такива елементарни съчиненийцита сам срещал много.Нямаше да се постна,но видях как всеки се отнася безотговорно към това писание и просто с две думи гледа да откара работата: "супер яко";"курти мифки"....Мен въобще ама въобще не ме интересува каква е била баба ти къв е бил дядо ти,важно е какво представляваш ти!Аз не искам да се правя тук на голям патриот.Патриоти са Левски,Ботев,и още много ама много българи показвали патриотизма си по един или друг начин.Патриоти са и тези българи,които са решили да умрат в името на общото благо,борейки се срещу злия поробител,осигурили ти сега тази свобода която ние всички не упсяваме да уценим.Точно този героизъм се описва в тази прословутата ода и никак не е честно някакви "мислители"като теб да се подиграват и да защитават това унизително за българското творчество съчинение!Ще ти дам една проста задача нядавам се да я изпълниш.Представи си че на този ден ти си бил там и си пролял кръв в името на свободата,а сега някакви си писателчета се опитват да се подиграят с твоя героизъм и главно със самата ода.Не смяташ ли че е малко нечестно спрямо тези велики българи.И моля те да помислиш върху тези проблеми по-насериозно и да усмислиш казаното не само от мен,но и от RaptoR,Cheese,dunata...Далеч сам от мисълта да се показвам като дълбок,заклет патриот,но поне оценявам и се прекланям пред подвига на тези велики българи описан в одата.Аз смятам да спрем нашите пререкания дотук,защото е безмислено да спорим повече на тази тема! Напълно подкрепям следното изказване:"Предпочитам да сме единни, защото именно това индивидуалистическо настроение и индивидуален патриотизъм са причината да сме толкова разделени като народ, не липсата на патриотизъм..." Както казваш нека бъдем единни.Бъди жив и здрав и успех във всички начинания с които се захванeш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Така, да уточня - разбран съм погрешно. Смешна ми е простотията, написана от някой геймър със много свободно време (вероятно е нямал нет, за да играе). Но не ми харесва това да се приема сякаш и аз самия се кефя да се подигравам с една национална светиня. Освен това, напълно съм съгласен със вижданията ви, и може би ако не бях прочел крайните ви мнения, може би и аз бих написал такова. Но често правя така - видя ли някой в едната крайност - заставам в другата за да балансирам... Друго, поставяш ме на мястото на тези герои. Едва ли тези хора са се хвърлили в боя за славата и възпяването си, а за отечеството си... Мир Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Requested by the author. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.