Jump to content
BulForum.com

Опълченците на STAR CRAFT из "Епопея на забравенит

stoian88

Recommended Posts

Още един патриот, който се приема прекалено насериозно... Малко повече чист въздух и по-разкрепостен поглед над живота биха помогнали ^^

Като бъкате от патриотизъм, г-н Раптор, можеше поне гръмките лозунги в подписа Ви да са на български :))

Редакция: извинявам се, уний нищица, от долния пост не съм ги ял, не знам какъв им е вкуса... Възпитание... това да не би да означава да възирам, преди да питам? Освен това барабаните ми са разстроени и за това изкарват много фалшиви тонове. Суджулявам.

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Скорпионе, вземи да осакатиш така стихотворението Кочо и иди го изрецитирай в Перущица. Тогава ще видиш как старателно ще те разтрият вземащите се насериозно патриоти!

Моето, на Раптор и прочее изказвания не са израз толкова на патриотизъм, колкото на добро възпитание и на добър тон. Все редки неща в наше време.

пич добре си го преписал от PC Club

Ти мяй нещо не си в час! :huh: Той не е казвал, че сам го е написал.

А на мен лично не ми харесва.Супер лесно е да напишеш нещо такова,а точно това си е гавра.

offtopic:иначе като бях 7клас и едни познати бяха измислили "Опълченците на спирка", на което се попиках да се хиля!

Aуе стига с тия оффтопици даите да си лафим за БРООД.Аи некои който разбира да ми обесни как да си напрая броод-а да моа да играя в еврокомския сервер.. :bgrin: :bgrin: :bgrin:

Още един патриот, който се приема прекалено насериозно... Малко повече чист въздух и по-разкрепостен поглед над живота биха помогнали ^^

Като бъкате от патриотизъм, г-н Раптор, можеше поне гръмките лозунги в подписа Ви да са на български :))

Редакция: извинявам се, уний нищица, от долния пост не съм ги ял, не знам какъв им е вкуса... Възпитание... това да не би да означава да възирам, преди да питам? Освен това барабаните ми са разстроени и за това изкарват много фалшиви тонове. Суджулявам.

Суджуляваш не суджуляваш физик от тебе може да стане ама българин трудно

Пич колко warn имаш? :huh:

Аз сега ще измисля едно,но незнам за коя игра :)

:sayjin :sayjin :sayjin - Това значи, че не одобрявам поста които съм цитирал.Ама такива като тебе не могат да го разберат и трябва да обеснявам. :bgrin: :bgrin:

:sayjin  :sayjin  :sayjin - Това значи, че не одобрявам поста които съм цитирал.Ама такива като тебе не могат да го разберат и трябва да обеснявам. :bgrin:  :bgrin:

Не само той не го разбира.Наистина е глупаво, а и чел ли си това?

12. Писането на кратки и безсъдържателни мнения просто "за лаф" е особено нежелателно. Форумът не е чат канал!

То твойто не е за лаф, но пак е "подсъдимо".Иначe в тази тема за Star Craft ли трябва да пишем(в такъв случай трябва да се премести) или за това "литературно произведение"? :huh:

:sayjin  :sayjin  :sayjin

snatch е абсолютно прав!

А ти ако не си наясно новобранецо има тема за новобранци, освен това за твоя информация скорпиона наистина изучава физика, даже вицовете дето разправя са с такава тематика :punk

А ако искаш да изразиш протест го НАПИШИ с думи

:sayjin  :sayjin  :sayjin - Това значи, че не одобрявам поста които съм цитирал.Ама такива като тебе не могат да го разберат и трябва да обеснявам. :bgrin:  :bgrin:

Еми явно и намен ще трябва да обясняваш... не само на tankis. Смятам че ако го лепнеш и види някой админ или модератор няма да има нужда да му обясняваш. 20% warn как ти звучи? Ако няма да ПИШЕШ не поствай. Аз кога съм тръгнал да лепя :) :D :P :angry: :punk :wir ;) B) :blink: :huh: а? Така че направи си извод.

Сори за офа обаче 40% warn имам от спам и съм длъжен да се направя на добър :)

snatch  е абсолютно прав!

А ти ако не си наясно новобранецо има тема за новобранци, освен това за твоя информация скорпиона наистина изучава физика, даже вицовете дето разправя са с такава тематика  :punk

А ако искаш да изразиш протест го НАПИШИ с думи

Аз не съм казал нищо лошо за скорпиона , :sayjin :sayjin :sayjin са защото предишния пост няма вразка с топика.Виж малко по нагоре и ще се увериш. :bgrin: :bgrin:

Безобразие е разни драскачи да се подиграват с българската литературна класика и история!  Учудвам се, че намирате това писание за забавно!

Интересен аспект на "патриотизма" ви е това!

Аз съм напълно съгласен с мнението на Cheese и ако някои намира тази подигравка за смешна,то той не може да бъде наречен БЪЛГАРИН.Нашата поезия е богата и изключителна за да бъде подигравана с такива нисши произведения!Те могат да бъдат измислени от всеки среноинтелигентен българин ,но поезията на Вазов и на другите велики български поети ще остане вечна и ще ни прославя пред другите народи!

И utrepko_ тази тема е направена за обсаждане на "произведението" постнато от stoian88,а не да говорим за броодвар!Ако толкова много желаш да обсъждаме играта направи нова тема!

Тези шитни ги имаше преди доста време в ПЦ Мания ... имаше и тема такава преди доста време със същите глупости даже тва са Бруд-а го има 1 към 1 но сигурно са я изтрили темата ... то бива глупави теми ... не ни стига един раздел Тя и Той ами сега и още един ...

не ни стига един раздел Тя и Той

offtopic:

където ти си особено активен!Хаха смешно ми е, че точно ти го казваш!А й човекът написа, че го е взел от PCmania какво намилаш и ти?

->R_a_p_t_o_R, ->Treef

Айде, айде... Чудесно, не съм и българин вече...

Може би трябва да защита честта си?! След като вече не ме имат за българин?! Знаете ли, това какъв се чувствам, ценностите ми, въобще, ама въобще не зависи от едно стадо коне с капаци, които ми насаждат вижданията си.

Защо подяволите се юрвате да защитавате честта на България? Не е ли малко лицемерно. Значи по форумите се плюнчите, обявявате кой е българин и кой не е. А какво РЕАЛНО правите? На думи е лесно да си голям - гордейте се със екранния си патриотизъм, една прекрасно изиграна роля. Празни буркани от компоти, това виждам. Какво, факта, че ми хареса, че не анатемосах тази простотия означава, че трябва да ми бъде отнето българското гражданство. Не, разбира се, няма значение, че съм наследник на рода на Топузлиите (макар и едва ли някой от вас има представа какво значи това), и че се гордея със рода си. Няма значение факта, че баба ми е от рода на Райна Княгиня (факт, с който също се гордея). Българската принадлежност се определя от една пасмина самозабравили се кръчмарски хъшове, които седейки пред компютъра развяват байраците в подписите си и удрят чашките и се самонадъхват със патриотизма си, изрисуван с лозунги на английски, руски и други извори на чуждици. И какво ви дава право на вас, господа да определяте кой какъв е? Това, че отказах да анатемосам, да приема насериозно една шега? Не смятам, че има нужда да ставам Българин, защото се чувствам достатъчно такъв. И не се нуждая от удобрението не един интернет маниак за да се почувставм повече или по-малко такъв.

Иисус е казал: "преди да извадиш треската от окото на ближния, извади гредата от своето". Давам ви малко храна за размисъл!

Скорпионе вярно е че сме малко крайни в изказванията си...

Но това не е толкова страшно - такова е настроението

Що се отнася до храната за размисъл - цял ден мога да ти осигурявам на тебе

Що се отнася до подписа ми - състои се от ЦИТАТИ, които звучат смислено на езика, на който са създадени. Ти само ако правилно ми кажеш откъде и от кого са те признавам и повече няма да говоря, Одобрявам ти збележката и замълчавам засрамен.

Що се отнася до патриотизма ми - показал съм и го показвам при всяка възможност. Когато ТИ, момче младо докараш половината военно командване заедно с 5 роти войска и вдигнеш заря за падналите в боевете за БЪЛГАРСКА СВОБОДА и я платиш ТИ, моето момче, и с насълзени очи поставиш цветя на паметника, който си построил ТИ, моето момче, тогава ще може евентуално да ми говориш за патриотизъм на мене. Когато ТИ, моето момче ремонтираш някоя БЪЛГАРСКА църква с ТВОИТЕ пари, не с твоите мъдри слова, когато целунеш ръка на велик човек, с когото си имал честта да си на една маса и да разговаряш /бог да прости Панкратий - невероятна личност беше/, когато дадеш ТВОИ пари на някой детски БЪЛГАРСКИ футболен отбор и осъзнаеш с колко малко колко много щастливи могат да са децата - тогава The SkorpioN може да ми дава на мен храна за размисъл.... Цял ден мога да изброявам тука. Гордея се, че моето семейство и аз сме ИЗВЪРШИЛИ много дела, които донесоха усмивки на хората и събудиха и възродиха националното им самосъзнание.

Когато обаче едно младо момче вземе да ме дере на тема патриотизъм, род и т.н. малко ми се вдига кръвното. Защото и моят род е бунтарски, хора са били гонени от комунистите, лежали са в Белене, били са и видни НАРОДНИ дейци и ги помнят и до днес.

Не съм искал да те обидя с поста си - повтарям, че беше малко крайно изказването, но и повтарям - такова е настроението.

Така че Скорпионе, приятелю, не подлагай НИКОГА на съмнение МОЯ патриотизъм, който дори с присъствието си в тази съсипана наша родина съм доказал, за да не стигаме до излишни дискусии.

Именно това се стараех да покажа с изказването си - да докажа, че не е правилно да съдиш околните. Не съм искал да умаловажавам постигнатото от Теб, не съм искал да поставям под съмнение патриотичните Ти чувства ни най-малко. Просто исках да защитя националното си самосъзнание, което беше поставено под въпрос, заради една глуповата гавър-версия на велико българско стихотворение. Това, че не напсувах автора му, не означава, че за мен не е светиня "Опълченците на шипка", не значи, че не се просълзявам всеки път, когато си помисля за стореното геройство от тези Български мъже. Не съм поел своя път в живота и за това не мога да говоря от гледна точка на постигнатото, а само от гледна точка на идеалите. Но не искам дори тези идеали бъдат потъпквани и поставяни под въпрос. Бих приел критика, единствено, когато с действията или бездействията си потъпча националното, българското.

Надявам се разбираш и крайността на моя пост, а сега протягам ръка за примирие, не искам да се започва една глупава 'война' между отделни българи, да си мерим !@#*& и да доказваме кой е по-голям патриот. Предпочитам да сме единни, защото именно това индивидуалистическо настроение и индивидуален патриотизъм са причината да сме толкова разделени като народ, не липсата на патриотизъм...

Предпочитам да сме единни, защото именно това индивидуалистическо настроение и индивидуален патриотизъм са причината да сме толкова разделени като народ, не липсата на патриотизъм...

Разбира се че ще бъдем единни

От мен

:beerchug

И верно изтрийте тази тема - отдавна offtopic-ът надделя, което само показва колко е безсмислена

Напротив, война няма да има. Имаше спречкване :)

Но съм ЗА затварянето на темата. Разбирам посланието на протестният вот и ще се съобразя с него :lol:

И верно изтрийте тази тема - отдавна offtopic-ът надделя, което само показва колко е безсмислена

Ша са сетите че оффтопика надделя , аз за ко спрях да пиша тука . Щото за наи малкото нещо и раптор и танкис само се заяждат!!! :sayjin :sayjin .

По добре темата да се затвори, :punk :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...