stoian88 Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Sq do kat si gledah starite broeve na PC Mania mi popadna tva: ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА STAR CRAFT ИЗ "ЕПОПЕЯ НА ЗАБРАВЕНИТЕ" Нека носим йоще, вдигнали чело, Синила от стим-а, следи от теглото; нека спомен лютий от зергския терор да висне кат облак в наший кръгозор; нека ни запомни историята, века, нека да се слави името ни; нека новий Brood War и Star Craft-ът стар во веки останат на нашия хард! О, Star Craft! Три дена младите марини как бункера бранят. Цялата вселена трепетно повтаря на боя реват. Пристъпи ужасни! Дванадесетий път зерските орди лазят по урвата дива и тела се стелят, и слуз я залива. Зерглинг подир зерглинг! Рояк след рояк! Кериган безумна сочи базата пак и вика: "Търчете, тамо са раите!" И зергите се юрват с писък страховитий, Безчетни, безумни, озверели копои. Върхът отговаря с вик:"Go-go-go!" И с нов дъжд куршуми, огън, и пламък, марините наши, на чуждопланетния камък, пушкат и ругаят, без сигнал, без ред, бсякой гледа само напред и гърди геройски на смъртда изложи, и един зерг повеч мъртъв да положи. Пушкалата екнат. Зергове ревът, муталиски налитат и падат, и мрат. Идат на орляци, бягат като овци И пак се завръщат; медици, орловци лекуват другари по страшний редут, не сещат ни жега, ни жажда, ни труд. Щърмът е отчаян, опорът е лют. Три дни веч се бият, но честно, без страх- преди това ще вземат безчет зерги с тях. Талазите идат; всички нащрек са! Последния напън вече е настал. Тогава Джим Рейнър, наший генерал, ревна гороломно: "Млади опълченци, венчайте Човечеството с лаврови венци! На вашата сила Играчът повери базата, войната и себе си дори!" При тези думи силни марини горди очакват геройски извънземните орди бесни и шумещи! О, геройски час! Танковете застават в "обсада" тогаз, стимовете липсват, пушкалата траят, бронята не пази - гърдите остаят и сладката радост до крак да измрът пред цяла вселена, на тоз славен рът, с една смърт юнашка и с една победа. "Човечеството цяло сега нази гледа, таз война е важна: то ще ни съзре, ако би бегали: да мрем по - добре!" Последното оръжие - атомната бомба! Невидим Дух я пусна върху зергския стан и след този удар всичко беше в плам. Дроуни и сгради изчезнаха там. Но вълни по - нови от зерги дивашки гълтат, потопяват орляка юнашки... Йоще миг - ще падне човешката база. Протоси долетяха, поставиха зерги в стазис ................................... И днес йощ Blizzard, щом Е3 настане, спомня си за Star Craft - игра славна, голяма, а геймърът се моли, иска зове, чака да направят Стар Црафт 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Пич или си гениален или мястото ти е на булевард Руски 86 . Иначе е мноооого яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 ХА ха много якооо.За протосите пи6е много малко ама карай.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 qko e ... nqma spor ... edin moi priqtel be6e napisal podbno za CS i turnira na daskaloto be6e qko ama ne znam dali go pazi o6te ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 на чуждопланетния камък, бухахаахха... Уникално е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Пич или си гениален или мястото ти е на булевард Руски 86 . Иначе е мноооого яко. <{POST_SNAPBACK}> Абе той човека си го е казал - намерил го е в стар брой на PC Mania. А писанието си е добро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Безобразие е разни драскачи да се подиграват с българската литературна класика и история! Учудвам се, че намирате това писание за забавно! Интересен аспект на "патриотизма" ви е това! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Безобразие е разни драскачи да се подиграват с българската литературна класика и история! Учудвам се, че намирате това писание за забавно! <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Безобразие е разни драскачи да се подиграват с българската литературна класика и история! Учудвам се, че намирате това писание за забавно!Интересен аспект на "патриотизма" ви е това! <{POST_SNAPBACK}> Не сам сагласен с тебе , 6тото ние немаме за цел да навредим на бг историята а просто да се посмеем малко , ако си играл играта и напраи6 вразката с стихотворението от ПЦ манията 6а са разцепи6 от кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Не сам сагласен с тебе , 6тото ние немаме за цел да навредим на бг историята а просто да се посмеем малко <{POST_SNAPBACK}> Играл съм играта.Правя връзка и със списанието.И точно навреждане на историята.Ти що не пишеш на чиста кирилица, ами мешаш и шльокавица, а?Това не е ли промяна на историята и промиване на мозъка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Играл съм играта.Правя връзка и със списанието.И точно навреждане на историята.Ти що не пишеш на чиста кирилица, ами мешаш и шльокавица, а?Това не е ли промяна на историята и промиване на мозъка? <{POST_SNAPBACK}> А аз не мога да разбера защо е нужно да се заяждаме. Направено е добре. Няма гавра а просто промяна. Гавра е онва за скачането на пружини.. И съм 100% сигурен , че и ти и сиренето сте се смяли на него! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 И съм 100% сигурен , че и ти и сиренето сте се смяли на него! <{POST_SNAPBACK}> Тц, не съм.Просто ми е писнало от подобни умотворения.Като искат да пишат - да пишат свястно.А не да "иронизират". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 На патриотите предлагам да не се взимат толкова насериозно и да спрат да се бият в гърдите Много ме изкефи това, написано с въображение. Само ще кажа, че ако някой реши да следва инструкциите играейки с теран "с гърди оголени" ще има да страда... Няма к'во да си говорим, за 7 години играта не е слезнала от върха! Screenshot от резултатите от гласуване във сайта на WCG. (www.worldcybernet.org) Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Играл съм играта.Правя връзка и със списанието.И точно навреждане на историята.Ти що не пишеш на чиста кирилица, ами мешаш и шльокавица, а?Това не е ли промяна на историята и промиване на мозъка? <{POST_SNAPBACK}> Обештавам ти че повече няма да "мешам с шльокавица" .Ама продалжавам да сам несъгласен че това е гавра с БГ поезия.То по тая логика Слави Трифонов , кадето всеки ден използва такива стихотворения за да си прави шоуто , тряа да си прави гавра ама сам сигурен че тои няма за цел това и е голям патриот. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 ъъ ако ще пишеш неграмотно по-хубаво си пиши на шльоковица Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Да уе The`ScorpioN е прав ко се разпраяме с глупости , кои патриот и кой не. Аз пак ша кажа друго , че терана е раса за начинаешти , и че без окопациата си са ни6то.Които иска да има добра атака да играе с протос , които е много добър и умее да води многобройна войска , да играе със зерг(като мене) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 утрепко, току що доказа изключително ниска brood класа. Terran-а е най-трудната за игра раса, и въпреки, че съм силен играч - отдавна съм си признал сам на себе си, че Terran-а не е за мен. За теран apm-то ти (ако знаеш какво е това) трябва да ти е минимум 200. apm = actions per minute. Най-добрите терани - при тях е от 300 нагоре - смятай, пет действия в секунда, аз като сравнително силен играч имам 150. Ако си мислиш, че си силен - мога да те откажа от илюзиите ти в сървъра на евроком Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal Dude Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 пич добре си го преписал от PC Club Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 утрепко, току що доказа изключително ниска brood класа. Terran-а е най-трудната за игра раса, и въпреки, че съм силен играч - отдавна съм си признал сам на себе си, че Terran-а не е за мен. За теран apm-то ти (ако знаеш какво е това) трябва да ти е минимум 200.apm = actions per minute. Най-добрите терани - при тях е от 300 нагоре - смятай, пет действия в секунда, аз като сравнително силен играч имам 150. Ако си мислиш, че си силен - мога да те откажа от илюзиите ти в сървъра на евроком <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм....и все пак темата не е за това Аз лично не се кефя много на подобни ремейкове на стихотворения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 утрепко, току що доказа изключително ниска brood класа. Terran-а е най-трудната за игра раса, и въпреки, че съм силен играч - отдавна съм си признал сам на себе си, че Terran-а не е за мен. За теран apm-то ти (ако знаеш какво е това) трябва да ти е минимум 200.apm = actions per minute. Най-добрите терани - при тях е от 300 нагоре - смятай, пет действия в секунда, аз като сравнително силен играч имам 150. Ако си мислиш, че си силен - мога да те откажа от илюзиите ти в сървъра на евроком <{POST_SNAPBACK}> Това не е толкова важно (АПМ) аз ти казвам 4е терана нямат единици , хубави за атакуване , кво имат , един батълкрузар , които може много лесно да се спре с единици , специално за въздух , и некви рап4ета , които са на 120 кръв , ама им признавам 4е по земя са много силни.Ина4е ако иска6 да играем в нета ми прати ПМ да са разберем 4е и на мене много ми са играе ама ни мога да си го напрая , тряа да ми даде6 акаунта си в скаипа или в АИСИКИУ да ми обесни6 как става и тогава 6а играем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Якичко е!!! Ето тука има за Counter-Strike: Спомняте ли си На КУКУ - "Вчера в детската градина" е това е в същият стил но За Контрата Enjoy "1Вчера в Детската градина 2Спас удари двама-трима 3Два терора Качулати 4Пуцат с Автомати Припев Дзън Дзън Дзън ..... {Повторение на 4-та строфа} Дзън Дзън Дзън ..... Гилзи леят{Сипят} се на вън Днеска Геймърката млада ни устрои тя засада Зад кашонче ни издебна Всичките ни ебна. Припев..... Две кашета мързеливи зад кашонче са се скрили Гръмна флашка във лицето гризнаха дръвцето. Припев.... Хитра Контра пак се скрила на таван се притаила Ламерският пак трещи Падат сумати глави. Припев.... Слънчев Пикник край реката Контри дебнат във водата Първи взеха ни със Данчо После Крум и Панчо. Припев.... Днеска рано от зарана Аз Терор реших да стана. Мама, Татка със Граната Лепнах за стената. Припев.... Над прашасали полета пеят траурни звънчета Shadow с М-ката намина Контрата загина. Припев.... Сам На Dusta Бомба Слагам и за HELP аз призовавам А пък Контрите налазват и ме пак прегазват. Припев.... Няма кинти във Хазната връткам Дезърт във ръката Двама-трима падат мъртви ние сме безсмъртни. Припев.... Терориста тоз тКпак пуснал си е мазен Хак Взема трима, Взема пет Маже всички ни наред Припев.... Ламерите пак нахлуха сеят в сървара разруха Хаковете са пуснали Тъпите Педали. Припев.... Все ме вземат през стената и ме Пуцат във Главата Писна ми да съм умрел Вземи тоя Shift и Del." EDIT:По идея на ShadoWarrior Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 ,Angryyy!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 ЕТО ТОВА ХОРА СЕ НАРИЧА АБСОЛЮТЕН ОФФ ТОПИК(off topic)!!! Някой да даде още такива текстчета!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted June 25, 2005 Author Share Posted June 25, 2005 Tankis mai i ti be6e pusnal edno v edin drug topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Безобразие е разни драскачи да се подиграват с българската литературна класика и история! Учудвам се, че намирате това писание за забавно!Интересен аспект на "патриотизма" ви е това! Напълно съгласен съм с Cheese. Колкото и забавно да ви изглежда това "творение", което всеки средноинтелигентен човек може да сътвори с малко въображение, то си е поругаване на изконни български текстове с национално значение Като цяло тая тема е излишна, зашото има поне 3 съдържащи такива неща Ама то иска да погледнеш, да попрочетеш, да потърсиш Тя не е една Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.