Harbachek Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 A nqkoi znae li kade moje da se vidi g/d kak se pravi za da probvam u nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 тук <{POST_SNAPBACK}> Мерси Много талантливи хора има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Много яко направени ... а на нашия разкопан център ще е още по яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 пича е фен Успях да видя негова работа в процес на разработка. От два различни ъгъла си излеждаше еднакво и нямаше разлика.Но рисунката беше кръгла и може би затова. Иначе не ми се мисли като завали дъжд какво става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Снимките са невероятни. Това с колата още се чудя как са го направили толкова реално. Жалко че няма такива хора тука. Сега като сложат и новите плочки на главната (за следващите избори може би ) трябва да се намери някой такъв да я поразкраси малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 A nqkoi znae li kade moje da se vidi g/d kak se pravi za da probvam u nas? <{POST_SNAPBACK}> Ами ти ако можеш да рисуваш няма кво да ти се обяснява.Трябва да си наясно с перспективи и прочие неща,които ако рисуваш би трябвало да знаеш. пича е фен Успях да видя негова работа в процес на разработка. <{POST_SNAPBACK}> Къде? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Къде? Ами там,където ги прави Близо до ТрафалГард Скуеър,Лондон Само че не беше довършена и не можаш да я снимам. breakneck - хубаво ще я разкраси,но въпроса е колко трайно е едно такова нещо Защото ако не се прави със специални бой (не знам дали има такива изобщо) при минаване върху него и валене на дъжд може да се "измият". Все пак това е върху тротоар /пешеходна зона/ и не вярвам,че ще заградят специално място за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.