ultra_botev Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Значи в момента съм начинаещ и имам желание да навляза по-навътре!!!Търся инфо за създаване на сайтове-всиЧко за тях.Какви програми ми тряабват как да ги използвам.Някой ако знае как да се запозная с тея неща нека помогне.Също може да ми помогнете ако знаете некакви дискусионни форуми или сайтове.10x!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Mnogo na barzo go kara6....Potarsi podrobno info nqkade v net-a....Kato za na4alo moze da izpolzva6 Dreamvaver(ne sam sigoren dali se pi6e taka )...Za forumi moze da se pozanimava6 e eto tova kato za na4alo no te predoprezdavam 4e tova nqma po4ti ni6to ob6to s forumi kato tozi i e za absoliutni n00b-ove.... Gl & Hf Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 М-м-м-м ultra_botev, с трудна работа се захва6та6.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 М-м-м-м ultra_botev, с трудна работа се захва6та6.. И защо трябваше да пуснеш само един празен пост По-добре да му беше дал някакво инфо, вместо да правиш излишни констатации. @ultra_botev, сайт може да си направиш дори и с word. Ако не знаеш как - чети тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Трябва пича да обясни обаче с какво по точно иска да се занимава , шото тва "правене на сайт" е много общо Тря да знаеш само , че ще ти е ти е нужно много , много дни пред пц-то; аз се зарибих с флаш , занимавах се около половин година и се научих на доста неща , но за да стигна нивото което искам ще ми трябват годинки http://forums.flashbg.org обаче там въпроси от типа : тва кво е? тва как да го напра? не се приемат много добре Има много програми за леб дизайн , някой от тях са прости , като за начинаещи , препоръчвам ти да се занимаваш с тях в началото , за да може горе доло да разбереш за какво става въпрос , след това мини на дреамлевара. к знам ко ти обеснявам , научи се сам да търсиш информация из нета : http://www.google.com/ ще ти е от полза ако смяташ да се занимаваш с дизайн. за ъплоад ти препоръчвам : http://www.hit.bg/ щото е безплатен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Значи намираш от някаде Дреамлевер най-добрата според мен програма.След като я намериш за 1 час ще я разучиш,поне аз за толкова я разучих.И намираш фрее място за саита.Предлагам ти:free.bol.bg или data.bgилиhit.bg Ако тва не помогне питай Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Ех, ама и едни философи сте се събрали тук. Един да беше обяснил както трябва. Значи, за да си направиш един сайт ти трябват първо познания по HTML, също и Java Script. Ако искаш да навлезеш малко по-навътре в нещата за сайтовете, трябва да научиш и РНР, но мисля че за първо време HTML и Java Script ще ти свършат много добра работа. Пък и не са толкова трудни. Ако искаш можеш да си ги изтеглиш от дата.бг. В моя сайт ги имам, но мисля че и там ще ги намериш. Иначе е хубаво да си изтеглиш и Macromedia Dreamweaver. Но е хубаво като работиш с нея ве пак да имаш някакви познания по HTML и Java Script. Айде и успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Ето тук има полезен сайт!!!Успех!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 Ako не разбираш ХТМЛ , ПХП и Джава Скрипт си сложи Фронт Пейдж на Майкрософския Офис или Dreamweaver 2004 MX и Xara Webstyle. Там си има готови темички ,които можеш да редактираш и май ще ти е най-лесно. Ако искаш да направиш нещо на Флаш ще ти трябва доста четене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultra_botev Posted June 24, 2005 Author Share Posted June 24, 2005 Благодаря на всички за съветите ще ми бъдат много от полза!!!И все пак ако някой се сеща още нещо да каже.Още един път благодаря!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted June 24, 2005 Share Posted June 24, 2005 свали си тая програмка много е лесна и много яко стават сайтчетата като за начинаещ е супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 25, 2005 Share Posted June 25, 2005 Ето тук е истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarvin Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Ultra_botev, според мен, ако искаш наистина да се научиш на уеб дизайн, не ти трябва толкова да започваш с програми, които правят сайтове, защото то е все едно да учиш как се правят документи на Word. Препоръчвам ти наистина да се захванеш да разбереш същността на HTML и JavaScript (започни с HTML, разбира се). Мисля, че най-важното е да схванеш принципа им. Препоръчвам ти този сайт: w3schools.com. Той е отлично място за начинаещи, и същевременно има много информация, която да използваш за справка по-нататък (например таблица с всички HTML тагове, техния синтаксис и кратко описание). Когато напреднеш с материала (вече си разбрал какво точно аджеба е това HTML и JavaScript), евентуално се заеми с PHP (макар че едва ли ще ти трябва толкова), Flash (това е по-вероятно да ти хареса). А докато се учиш на HTML и JavaScript, недей да ползваш програми, които да ти правят сайтовете - използвай си обикновения Notepad (или ако предпочиташ - някой по-така текстов редактор), защото това е най-добрия начин да се научиш като хората. Хайде успех и по-нататък да се похвалиш със собствени уеб-изяви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 И аз благодаря на всички за инфото. Тази информация е доста полезна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.